Afrikan mördade kvinna i Västerås

En man gripen för mord och försök till mord

Det var i dag klockan 11:09 som Polisen larmades om att två vuxna personer hade blivit knivskurna vid Tråddragargatan i Västerås. Personerna som knivskars fick föras till sjukhus. En av personerna har avlidit till följd av sina skador.

På platsen greps en man i 30-årsåldern som misstänks ligga bakom knivskärningen. Ett av offren är bekant med gärningsmannen.

Mannen har förts till polishuset i Västerås och det kommer att hållas förhör med mannen. I övrigt pågår en rad utredningsåtgärder. Det har hållits förhör med ett flertal vittnen till händelsen.

– Vi kommer bland annat att fortsätta hålla förhör och brottsplatsen är av-spärrad  för teknisk undersökning, säger pressekreterare Johanna von Wo-wern.

Mer information kommer att gå ut så snart Polisen kan meddela ytterligare omständigheter.

Nyhet från Polisen Västmanland

Polisen nämner dock inte att mördaren är en afrikan från Uganda som heter Joel Kirungi Kabagambe, det gör Exponerat. 

7 thoughts on “Afrikan mördade kvinna i Västerås

  1. Sanningens minut kommer allt närmare de politiskt korrekta. Men den ryggradslöse kommer väl att barrikadera sig bakom den krigsmakt han i princip har avskaffat, och till detta försöker han väl också få tillgång till hela Säpos alla agenter. Huvudsaken är att negrerna har roligt, det har de inte haft förut, enligt egen utsago.

  2. Artikeln på Exponerat är lite rörig men har jag uppfattat den rätt om att det är ytterligare en indoktrinerad [delvis] svensk yngre kvinna som fallit offer för mångkulturen och den ohämmade invandringen?

    En gång i tiden varnade vi barnen för dessa mörkermän, det känns som det är dags att börja med det igen.

KommenteraAvbryt svar