Kvinna svårt skadad (mördad) i Malmö

Uppdaterat 2013-07-08: Özkan Ahmet, 60, har erkänt att han slog exsambon med en stekpanna och hög henne flera gånger med en kniv och en skruvmejsel. I tingsrätten fälldes han för mord, under måndagen föll domen i hovrätten. Hovrätten skärper tingsrättens straff från 14 års fängelse till 17 år. Dessutom ska Özkan utvisas på livstid efter avtjänat straff. -Pettersson tackar för utvisningen men undrar om det inte går att låta svinet flytta hem direkt, efter 40 år i Sverige behöver han tid för att anpassa sig.

Uppdaterat 2012-07-31: Mannen som är anhållen i sin frånvaro misstänkt för mordet är den svenska kvinnans sambo, 59-årige Mehmet Özkan Ahmet. Paret höll på att separera. Kvinnan hade redan flyttat ut från parets gemensamma bostad – lägenheten där hon sedan mördades. Mannen bodde kvar där, och polisen vet inte varför kvinnan befann sig där på måndagen. – Han är fortsatt efterlyst, säger Frida Lindhe, tillförordnad chef för familjevåldssektionen vid Malmöpolisen, på en pressträff. Ahmet har inte dömts för brott tidigare. För ett år sedan kallades polis till samma lägenhet, efter att grannar ringt in om bråk. Men situationen hade lugnat sig när polisen knackade på.

Under 2012 har hittills fyra (4) kvinnor mördats i Malmö. Gärningsmännen tillhör i samtliga fall bortalaget men mångkultur är bra säger Reepalu och Myten Ullenhag.

Tidigare: Polis har spärrat av  Friisgatan i Malmö efter ”ett allvarligt brott”. – Det är stopp från Norra Skolgatan till Södra Förstadsgatan, säger Sydsvenskans Kalle Elmquist från platsen.

Porten står öppen till ett hus på gatan och där inne har ett allvartligt brott begåtts, uppger en polis. Polisen fick larm klockan 12.09 och ett antal patruller skickades till platsen, liksom två ambulans. Båda ambulanserna har lämnat platsen. – En kvinna har hittats skadad efter ett lägenhetsbråk. uppger Skånepolisens informatör. Ingen har gripits.

-Pettersson misstänker att det inte är Nils Holgersson eller Edward Person som varit i farten och undrar – Hur mår du Malmö? Är det inte dags att ta en paus, ta lite semester och åka till värmen?

11 thoughts on “Kvinna svårt skadad (mördad) i Malmö

  1. Märkligt att Malmö som är fullt av vinstgivande nybyggare behöver 4,2 miljarder från övriga svenska skattebetalare för att överleva.
    Vet någon vad det beror på?

  2. Mördar folket måste sändas ut ur Sverige ! Nu måste våra politiker ta detta på alvar. Inbördes krig i Syrien nu har dom börjat i Egypten. När skall det komma till vårt land ?

    • Håller med dig de bör utvisas på en gång och inte frodas i våra fängelser, att skickas hem är det värsta straffet som kan händer dom.

      • Risken är då att svinet återvänder dagen efter för att leva som illegal snyltare och kanske har ihjäl en kvinna till.

        Både för och nackdelar med andra ord. Bästa vore om han kunde sitta av åren i ryskt fängelse och skaffa sig TBC och lite andra nyttiga sjukdomar.

      • Exakt så som du tycker gör också jag Kurt. Det lär ju kosta bortåt 3.000:- / dygn d.v.s. ~ 1.000.000:- / år att ”vårda” honom.
        Vi har övernog med kriminella och sinnessjuka som skapar ett H-E för oskyldiga människor i Sverige redan, ända upp på regeringsnivå.

  3. mariastuart:
    Nej det är en svår tid…Min undran berodde inte i första hand på ren nyfikenhet.Mer då för att kolla om Malmö fortfarande,ligger hästlängder före Kungl.Huvudstaden.
    Nu räknas kanske inte mord inom familjen mer än till 50 %,mot gangstervärldens!!
    Men tror mig kunna meddela,att Malmö nu passerat Stureplan o.Östermalm i statistiken..ändå något i nya landet !! Nästa mål för Malmö,lär blir att söka hålla avståndet till södra delen av Sthlm.

  4. Jag har inte koll på alla på rak arm, men sen i Maj har det varit tre stycken. De tre är alla ”vanliga mord” om uppgifterna i dagens fall stämmer vill säga. Med vanliga mord menar jag make/ex-make har ihjäl frugan, inte gangsterrelaterade mao. Mord som dagens hade knappt fått en notis utanför Malmötidningarna före vinterns mordvåg.

  5. Lars jag är inte så morbid att jag håller räkningen och hur skulle man klara av det?
    Det är nu så illa att när man vill prata om ett Malmömord med någon då tar det sin lilla tid att först reda ut vilket man menar. Hur sjukt är inte det på en skala….
    Eva-Marie

  6. Pettersson och nu är hon död. Alltså hur kan det gå så fel och det tyckes mig som om det varit lite väl mycket” intermezzon” i min stad nu. Det räcker nu!!

    Eva-Marie

KommenteraAvbryt svar