”Sävsjöbo” åtalas för våldtäkt

Uppdaterat 2013-07-05: Det blir fyra års fängelse för den 39-årige mannen från Sävsjö som våldtog en kvinna i 50-årsåldern. Den 39-årige mannen döms för människorov, våldtäkt och rattfylleri. Utöver fängelse döms mannen att betala 140 000 kronor i skadestånd till kvinnan.

-Pettersson skäms över Sveriges Radio som misstänkliggör alla 39-åriga män från Sävsjö när det är en arab som heter Mohammed Mohammed Badran som är skyldig. Mohammed är statslös, vilket brukar betyda palestinier och det står inget om utvisning.

Sävsjöbo

Tidigare 2013-06-21: Nu åtalas en man bosatt i Sävsjö för våldtäkt och kidnappning. Mannen ställs inför rätta i Eksjö tingsrätt nästa vecka. Mannen ska ha våldtagit en kvinna vid en grillplats öster om Eksjöhovgårdssjön.

Den 39-årige mannen greps av polis sent en lördag kväll i början av juni och anhölls senare på natten.

Den i Sävsjö boende mannen misstänks ha våldtagit en kvinna. Han misstänks också ha utsatt kvinnan för olaga frihetsberövande, han ska ha slitit in kvinnan i en bil och sedan kört iväg till en annan plats för att genomföra våldtäkten.

Brottet ska ha skett den första juni när den gifte 39-åringen på fyllan kört bil i centrala Sävsjö och på en adress tvingat in kvinnan i bilen trots att hon spjärnade emot.

Redan här, menar åklagaren, hade 39-åringen planerat våldta kvinnan.

Mannen körde sedan iväg till en grillplats öster om Eksjöhovgårdssjön, slet ut henne ur bilen, slet av henne kläderna och våldtog kvinnan i skogen på olika sätt och på ett par olika platser, menar åklagaren i sin gärningsbeskrivning.

Under våldtäkten ska mannen ha dragit och slitit och hållit fast kvinnan så att hon inte haft någon möjlighet att komma loss.

Till rättegången tänker åklagaren bland kalla ett vittne som sett den åtalade mannen och kvinnan vid brottsplatsen. Kvinnan ska ha skrikit på hjälp.

Mannen åtalas också för rattfylleri i samband med körningen till brottsplatsen. Mannen har suttit häktad sedan början av juni. Rättegången i Eksjö tingsrätt nästa onsdag kommer för den åtalades skull att tolkas till arabiska.

-Pettersson undrar varför Sävsjöbor behöver tolkhjälp på arabiska…

Höglandsnytt 

6 thoughts on “”Sävsjöbo” åtalas för våldtäkt

  1. Är inte arabiska det officiella svenska språket? Trodde det efter att ha sätt apoteket hjärtat annonsera på arabiska.

    Sätter inte min fot på det apoteket efter detta.

  2. Det är ett subtilt sätt för de utan ”de rätta åsikterna” (MPK och VPK) att få ut sanningen. Till och med faster Agda, 92, måste då förstå att det är en ofrände som ligger bakom.

  3. Bilar har de långt innan de lärt sig svenska!
    Biltätheten vid asylsökarförläggningen i Oxelösund var hög, vilket bekräftades av Monica Antonssons bok ”Sanningen om gömda”. jAG BLEV ILLA BERÖRD DEN GÅNGEN JAG SÅG EN AFRIKAN KÖRA BIL TILL ”sOC”. Visserligen bara en gammal DAF, men ändå!

  4. Ja, har Sävsjöbor glömt bort svenska språket? Och varför har de lagt sig till med ett så främmande språk som arabiska?

KommenteraAvbryt svar