5 thoughts on “Vi orkar inte längre

  1. Inte konstigt med alla kulturella avarter, som blandas i en enda sörja. Men då går man ju inte efter regeln, att ingen kultur ska dominera en annan. Det är väl det som är mångkultur. Då är det ju bara att följa den regeln, och säga: ”Lilla Ahmed, du måste låta andra kulturer få komma fram också. Du kan inte vara så etnocentrerad i vårt mångkulturella samhälle.” 🙂

  2. Med 99% sannolikhet har de anställda lydigt gett sitt samtycke till detta genom att rösta på partier som beslutat om denna utveckling.
    Så vad gnäller man för?

  3. En intressant kommentar från kommentarsfältet i artikeln som länkas ovan:
    ===
    Min son har gått i denna förskoleklass och det har varit en kamp. Pga ”krockar” har han och även andra barn blivit knäad i mage och skrev, samt blivit spottad i ansiktet. När man som förälder får säga, att nästa gång är det du som ger tillbaka= försvarar dig, då har det gått för långt. Det fanns en resurs i den här klassen, som dom tog bort. Helt vansinne. Hur ska man som personal kunna se efter sååå många barn? Ett tag var det ca 41 barn på pappret , varav 14 var svenska barn. Men inga resurser. De svenska barnen blir lidandes och de asylsökande likaså. Jag som många andra föräldrar fick nog och jag pratade med personalen om att det var dax för ett föräldrarmöte, men fick några dagar reda på att rektorn inte tyckte det var tillfälle för det. Vem vill ha den här klassen när de börjar ettan? Lärare som börjar säga upp sig? Bra att ni sätter ner foten!! Nästa reportage om detta så kommer vi föräldrar stå där på första sidan. Hade väntat mig en ”bra” bortförklaring av rektorn i tidningen
    ===
    Det är tråkigt att barn – oavsett nationalitet – ska behöva lida pga att den svenska invandringspolitiken helt saknar framförhållning, planering och resurser att ta hand om BÅDE våra svenska barn och alla invandrare. Det enda positiva med detta är kanske att fler får upp ögonen för att det finns ett STORT systemfel i dagens invandringspolitik. Det gäller att rösta rätt 2014!

  4. Hehe Som man väljer regering får man ligga, eller hur lärare!

    Har personligen 3 st lärare i min bekantskapskrets, alla tre är MP .
    Så att procent MP, väljare är VÄLDIGT hög I denna yrkesgrupp kan man förmoda.

    Migrationspartiet (MP) är väldigt Tyst om klimatproblemet just nu,knäpptyst skulle jag vilja säga.
    Nämde man orden Bensin,Diesel förr ,blev det livat I SD holken

    SD 2014

    • Det enda klimatproblem vi har i Sverige är debattklimatet. Den statliga utredningen ”Främlingsfientligheten inom oss” (SOU 2012:74) hävdar att främlingsfientlighet egentligen är ”känslor som i varierande styrka innebär ovilja, rädsla eller hat gentemot andra etniska grupper”.

      Själv bryr jag mig inte i etniciteten utan fokuserar på den kulturella bakgrunden där vissa är klart undermåliga – eller rena skitkulturer på ren svenska.

KommenteraAvbryt svar