SD: ”Satsningarna på invandring har ökat med 127 procent”

Här kommer en verkligen fräsch video, hoppas att ni finner den lika intressant som jag/ Olli från sängkanten

Publicerad den 19 jun 2013

David Lång, Sverigedemokraterna, debatterar satsningar på invandring. Sedan 2006 har anslagen höjts med 127% på området migration samtidigt som regeringen skurit ner på områden som tryggheten vid sjukdom och ålderdom.

5 thoughts on “SD: ”Satsningarna på invandring har ökat med 127 procent”

  1. En livsviktig uppgift är att få undan skadedjuret
    Fredrik Reinfeldt och hans anhang 2014, för
    om han får fortsatta så kommer ännu större
    oförskämdheter mot dom äldre. Han tycks hysa
    ett obeskrivligt hat mot den äldre generationen
    det har han demonstrerat flera gånger. Så vad
    han behöver är en riktig katastrof för sitt parti,
    för detta sänder även signaler till Sosseriet
    om vad som händer om man djävlas med den
    äldre generationen!

  2. En upplysning för Olli och övriga äldre män.
    Vill göra alla blivande pensionärer medvetna om att insatserna inom sjukvården numera följer en ålderstrappa som diskriminerar äldre. Ex. om du behöver en operation, t.ex av prostatan så se då till att du får den gjord före 65 års ålder! Har personlig erfarenhet av detta. T.om en begäran om ett enkelt biopsi(vävnadsprov) då stigande PSA-värde (i mitt fall 14) har konstaterats, nonchalerades! Fick av en urolog höra att man kan leva med prostatacancer. Detta hände mig i måndags 17/6 på Västerviks sjukhus trots att Dödsfallen p.g.a. Prostatacancer numera ökar. Landstingen har med största sannolikhet, (även om man inte officiellt erkänner detta) fått order om att i besparingssyfte inte behandla människor lika. – Vart går pengarna i stället?
    / En straffbeskattad, bromsad och åldersdiskriminerad 69-årig pensionär

    • Hej Bengt, beklagar verkligen och känner med dig, det du beskriver har även jag noterat, min morfar ”behandlades” på samma sätt och nu även min far! Jag blir så j-a förbannad att resurserna fördelas så fel i dag och att ni ( våra äldre) skall behandlas som skit. Jag kan iallafall säga dig att vi är många som jobbar febrilt med en förändring på detta.

      Mvh Fredrik

    • Bengt fungerar inte din fria rätt att gå till ett annat sjukhus med dina problem. Så har jag ju hört politiker och byråkrater inom sjukvården yttra sig. De som inte ens tillhör vårt hälsoområde kostar varje litet landsting stora pengar, tillsammans för hela Sverige gäller det mer än 1 miljard kronor. Vi måste bli bättre på att som man säger FÅNGA UPP DESSA ILLEGALA UTLÄNNINGAR. Det står nämligen i vår lag att sjukdomsinvandring till Sverige inte är tillåten. Alltså avslag på asylansökan, snabbt ut med vederbörande, till så nära hemlandet som möjligt, om personen inte hjälper till. Om senaste transitland är känt, så är det deras sak att ordna med asylprövning, det är givetvis det bästa att personerna aldrig når Sverige.

KommenteraAvbryt svar