Ny flyglinje Bagdad – Stockholm

Flygbolaget Iraqi Airways ska börja flyga till Stockholm/Arlanda uppger CNN. Satsningen är ett led i bolagets ambitioner att försöka komma tillbaka och expandera sitt linjenät för första gången på 23 år.

Tidigare i år har irakiska flygbolaget Iraqi Airways utökat med linjer till London, Frankfurt och Düsseldorf. Men flygbolaget planerar också att börja flyga till Stockholm och Köpenhamn senare i år. Det säger en talesperson för Iraqi Airways till CNN. Målet sägs vara att Iraqi Airways ska utöka sitt linjenät från 15 till 40 destinationer 2017.

-Pettersson önskar dem lycka till – speciellt med linjen från Stockholm…. iraqi airways

7 thoughts on “Ny flyglinje Bagdad – Stockholm

  1. inte fan gör det det – En medelålderskvinna som funderar över hur saker och ting är. Mitt i livet har man lite perspektiv och ser annorlunda på allting. Hade man inte haft ett uns humor hade man tynat bort. ( får frågan om vad jag använder för kamera, jag tar alla bilder med min iphone! )
    inte fan gör det det skriver:

    Hahaha- jag dööör!!!! Grattis till en ny flyglinje!
    Måste genast köpa en ToR stockholm/ Bagdad!!!!!
    Underbart!

  2. Kan ju vara väldigt positivt att landets infrastruktur växer och irakierna själva ser att det går bra där desto mer vill ju återvända till moderlandet ser ju bara positivt med allt.

    • Tyvärr inte, fullbelagt med dem som åker hem på semester och berättar om det fantastiska landet i norr där man inte behöver arbeta…

  3. Förvisso vill många nysvenska nybyggare med rötterna i Irak åka hem och hälsa på släkten. Med svenska rese- och bibehållna socialbidrag.
    Nu är det inte noga med skattebetalarnas pengar. Inte ens Skattebetalarnas Förening törs ha synpunkter!

  4. En ny smuggelväg av/för ”berikare” till jordens Paradis,landet högt upp i Norden ! Har Malmström möjligen aktier i flygbolaget ??

KommenteraAvbryt svar