”Håll världen ren”

Den Hamas-anslutna studentkåren i Gaza publicerade i tisdags en tecknad bild där en person vars kropp är gjord av den palestinska myndigheten flagga ses kasta en Davidsstjärna – en av de mest kända judiska symbolerna – i en soptunna.  HAMAS-~1

Under bilden står på arabiska ”Håll världen ren”. Bilden kan tolkas som lite rolig satir eller en inte så lustig symbol för en kommande och önskad förintelse av det judiska folket.

-Pettersson har svårt att tro att människor som inte tål karikatyrer och rondellhundar på Muhammed har gjort bilden med glimten i ögat…

 Länk

 

 

5 thoughts on “”Håll världen ren”

  1. Det har väl funnits som vapen. Kaststjärnor. Kanske var det tvärtom dom menade. Att ”soptunnan” islam skulle förintas men den judiska goda Kaststjärnan. Nej, troligen inte. Men en skön tanke. 🙂

    Sverige hade ju också en kampanj långt tillbaka. ”Håll Sverige rent.” Ungefär samtidigt som ”Bevara Sverige svenskt”, var som mest aktivt. Synd att de båda rörelserna aldrig samnanföll, och enades i sig kamp. Då hade vi nog sett ett annat, bra mycket bättre Sverige, idag.

  2. Varg i Veum – Varg i veum, av fornisländska vargr i véum, "dråpare (förbrytare) i helgedomen", var en fredlös person. "Veum" är dativ av vi, ett gammalt ord för helgedom eller kyrka. Ursprunglig betydelse en brottsling som begått brott inom ett helgat område, som en kyrka. Ordet "varg" betydde förr "våldsverkare". Gammalsvenska vargher betyder både varg och våldsverkare, förstörare. "Varg" användes som ett noaord för "ulv" som vargen tidigare kallades. I överförd betydelse: allmänt avskydd människa, persona non grata. Varg i veum motsvaras av det från tyskan lånade fågelfri.
    Varg i Veum skriver:

    De kanske inte förstår att det inte är särskilt civiliserat att skräpa ner utan måste utbildas enligt den mentala nivå de besitter?

  3. Genom detta fula ”skämt” och tusentals mord och attacker mot icke-muslimer har de legitimerat alla motangrepp. Samtidigt har de än en gång visat att islam verkligen inte är den toleranta religionen.

KommenteraAvbryt svar