8 thoughts on “IQ reserven – till vänster om vänstern

    • En välfärdsstat fungerar endast i ett homogent samhälle, där alla bidrar inte begär bidrag. Demokrati fungerar endast i civilicerade samhällen. Så visst det är bara att skrota välfärden, nu.

  1. Så mycket nyheter från Sverige,tillrättalagda för alla runt om i världen,har jag tidigare inte upplevt.Dagligen visas bilder från ”berikarnas” fritidssysslor.I dag strålar man ut bilder från Örebro,och de bränder och andra skador man orsakat under gårdagens kravaller
    Hela Europa får nu ta del av nya sanna mångkulturella Sverige..

  2. Nu förstår jag varför Megafonen skrivs Megafånen! Ligistkravallerna kallar de för revolt. Lägg ner Megafånen! De hetsar på bråkstakarna genom att finna ursäkter och tycka synd om sig själva. Det är inte att lösa problemen och förbättra förståelsen – från något håll.
    Såg på nyheterna en festlig karneval från Hammarkullen. Där var det verkligen fest idag med fantastiska kostymer och man bjöd på all sorts mat. Många svennar var där och uppskattade allt. Man intervjuade en asiat och en indisk pappa med son men majoriteten som bodde där och bjöd på festen var latinamerikaner! Kanske är det så enkelt som en del säger att det är islam som inte är kompatibel med väst?

  3. Jag är invandrare vist blev jag mobbad för min Tyska brytning, vist blev jag nekad job ”då min tyska brytning ”inte va förtroende ingivande” mm.
    Inte gick jag och slår en Svenne på käften även om man då då hade lust tilll det. Eller eldade upp bilar eller krossade rutor. Det va bara bita ihop och svälja det. Visa saker måste man stå över, kan man inte det är det bara åka tillbaks man kommer ifrån! Jag kom inte hit som vällfärds snyltare V.Tyskland och Sverige är det ingen större skillnad emellan när det gäller detta.

    Men de som kommer från mellan östern eller Afrikas horn ha det tusen gånger bättre i Husby än i Mogadishu.

    Konstig att vi inte ha liknande problem med Asiater, kan någon förklara detta? Men så fort det är muslimer så gå det åt helvete, vist finns det muslimer som ha anpassad sig och ha blivit en uppskattad del av det Svenska samhälle. Men tyvärr är de undantaget som bekräfta regeln.

    Även i så kallade moderata muslimska länder som Malaysia börja det bli problem med Islamister som försöker införa hårdcore Islam i detta land.
    Man följer de små stegens taktik. Och tyvärr funka detta.

  4. Journalister, politiker och dessa Megafoner kan pladdra på bäst de vill. Vanlig och hederligt folk är förbannade, så in i helvetes förbannade.
    Det märks tydligt på jobbet, bland vänner och igår på krogen.
    Folk är förbannade och till dem räknar jag också många med invandrarbakgrund i min vänkrets.

  5. ”SD kommer kanske att få några röster.” Kanske? Några?

    Ingen kampanj som SD själv hade startat skulle ge så många röster som detta. Människor är fullständigt rasande och det håller förhoppningsvis i sig till juni och september 2014.

KommenteraAvbryt svar