Blekinge har Sveriges högsta ungdomsarbetslöshet

SVT rapporterar att enligt färska siffror från Statistiska centralbyrån har Blekinges ungdomar svårast i landet att hitta jobb. Enligt Arbetsförmedlingen är drygt var fjärde person mellan 18 och 24 år i Blekinge arbetslös, vilket kvalificerar just Blekinge till att ha Sveriges högsta ungdomsarbetslöshet.

-Pettersson undrar varför det inte är några kravaller, bilbränder och stenkastningar i Blekinge. Har du en aning Myten?

6 thoughts on “Blekinge har Sveriges högsta ungdomsarbetslöshet

  1. Oj, jag måste uttryckt mig väldigt otydligt. För inte så länge sedan visade en professor med statistiska metoder att etniska monokulturer har större sociala problem än multikulti. Detta vet vi alla är för-d lögn. Jag försökte vara lustig och spinna vidare på temat. I dagens DN står en artikel om att Blekinges älgar dör pga. brist på tiamin (B-vitamin) där skrivs också att fåglar och laxar har drabbats. Med detta som grund använde jag professorns logik och bevisade på samma sätt som han med vansinnig statistik att brist på invandrare dödar älgarna. Kanske jag skulle hållt truten.

  2. Peter !
    Var någonstans kan man läsa om älgarna,fåglarna och laxen ?
    Du har ju uppenbart läst detta eftersom du skriver ”vi kan också läsa att …etc.

    Graferna visar ju ett klart och tydligt samband för den som har öppna ögon.
    Sedan så är naturligtvis inte alla invandrarna inblandade i dessa bränder och liknande våldsdåd.Men varför hör man sällan eller aldrig några av dessa invandrare klaga på sina landsmän för deras vidriga beteende,ganska märkligt.
    Det beror ju knappast på att media inte vill lyssna på dem,finns väl ingen annan grupp som får så mycket media tid som de stackars invandrarna.

    Det kanske beror på avsaknaden av älgar,lax och fåglar.
    varför inte dela ut (gratis så klart ) kanariefåglar till invandrarna så de kan lyssna på lite vacker fågelsång i stället för att gå ut och måla stan röd med upplopp och bränder,det kanske hade hjälpt på de stackars missförstådda individerna.

  3. Inte bara detta kan bevisas med statistik, vi kan idag också läsa att älgarna får B-vitaminbrist, fåglarna dör och laxen försvinner pga. Blekinges låga invandrartäthet. Statistiskt finns ett klart samband mellan dessa företelser och mängden invandrare i befolkningen.

KommenteraAvbryt svar