Valborg på Jollen

Så var det åter dags för en kort rapport från asylförläggningen Jollen i Oxelösund. På förmiddagen fick jag meddelande från grannar till Jollen att brandkåren var på besök.

Det visar sig att några nybyggare börjat fira valborg i trapphuset där de försökt tända på fem (5 st) bäddmadrasser, inte av misstag genom smygrökning, utan med berått mot. Tre av bäddmadrasserna var nya och två begagnade, du betalar min vän.

Vilka förövarna var är i skrivande stund okänd men Petterssons tanke är att det är några av dem som strejkade i förra veckan för att de absolut inte ville bo på Jollen eller i Oxelösund.

-Nåväl vi får hoppas det blir en rejäl polisutredning för försök till mordbrand, att elda inomhus där det bor folk gör inga normalt fungerande människor…

PS. Vakthavande polis har kontaktats men de hade ingen lust att ta upp anmälan, det gick inte att betrakta som mordbrand eftersom trapphuset på Jollen består av betongväggar och järntrappa, och skadegörelse skulle anmälas till ett annat telefonnummer och att försöka få tag på förövarna var meningslöst osv. Det är bara att konstatera att före detta finansminister Bosse Ringholm hade rätt när han i TV 4 sa att ”De är så jävla slöa.” och sa vidare att polisen ”prioriterar att inte göra någonting, för då gör de inget fel”.

madrasser

13 thoughts on “Valborg på Jollen

  1. Se filmen ”Eldfödd”. Den handlar om dem. Det är väl därför de brinner för eld. Där man kommer ur, så lever man. ”Allah ashbar”. Fri översättning: ”Alla arslet bart mot himlen” 🙂

  2. Hur f-n står de till. Med detta iq hur tog dom sej hit????
    Jag trodde i min enfald när du nämnde brandkåren att nu skulle det börjas från skratch( strunt i stavning) med brandövning.
    Vänta bara om några dar är dom svenska medborgare med fullständiga rättigheter. Jävla töntar. Stackars grannar som ska tvingas skåda bedrövelsen. Jag vet under två år granne med total respektlöshet. Klagade tills jag nästan kräktes.

  3. Våra pensionsräddare brukar väl att fira valborg
    året runt , med skolor som brinner ner bilar, sopcontainrar
    och mycket annat brännbart ?

  4. Genast efter att jag läste detta så gick jag in på sn nät tidning för att läsa vad dom tyckte om det hela… Dom tycker visst ingenting! Inte ett ord hittade jag om branden, jag undrar varför? Eller, det är ju inte så konstigt, det skulle ju se illa ut om deras små skyddslingar visade sig vara mordbrännare…

    • Thord:
      Kan ju vara så,att det är deras tolk som översatt det där med ”Valborgsmässoeldar” på ett felaktigt sätt !
      Någon orsak brukar PK kunna finna ut,allt för deras försvar till 7-klöverns ”nyrekryteringar”

  5. I ärlighetens namn tror jag att det skulle vara lättare att dressera en apa
    eller hund än att försöka få dessa människor till att göra något förnuftigt.

  6. Tänka sig att denna lilla avlägsna ort, blivit ett centrum för lyckosökare från hela arabvärlden !! Nu tror inte jag att dessa mordbränder,protester och ”hungerstrejker” är något som är typiskt för just Oxelösund.
    Skillnaden är den,att Pettersson med utmärkta rapporter skildrar vad som pågår i EN av de hundratals orter,som översvämmas av dessa muslimska främlingar..Tänk vilka kostnader som detta dragg,dagligen lägges oss skattebetalare till last !

  7. Polisutredning? Dream on, de skulle känna sig kränkta av att vara subjekt av en polisutredning. Det vore snut på rasismen att tänka så. Polisen vill nog inte ha den stämpel på sig.

  8. De visar sin bästa sida nu när de försöker vinna Sverigelotteriet med fri bostad,fri mat,inga krav. Undrar hur deras sämsta sida ser ut?

KommenteraAvbryt svar