”Om någon stat hindrar oss från att sprida islam på dess mark kommer vi att föra Jihad”

”Ska muslimerna bekämpa bokens folk (dvs judar och kristna), i syfte att tvinga dem att betala Jizya?  ”Ska muslimerna bekämpa Bokens folk över hela världen? ”

TV-presentatören frågar Sheik Ahmad Abu Quddu från det jordanska Tahrir* partiet.

”Striderna är i syfte att avlägsna materiella hinder. Den pågår mot länder, inte mot individer. När vi förklarar jihad mot Tyskland, till exempel, är det mot den tyska staten, för vägran att tillåta islam att spridas till folket i Tyskland. ”

-Pettersson tycker det är märkligt, mängder med islamister talar klarspråk, de tänker ta över världen men varken myndigheter eller journalister verkar lyssna.

*Hizb ut Tahrir är ett internationellt islamistiskt parti. Det uttalade målet är att återupprätta kalifatet och införa ett muslimskt rike där sharialagar genomsyrar hela samhället. Partiet är motståndare till demokratin, som ses som ett västerländskt påfund i strid med islams värden.

Partiets budskap bygger på en svartvit förenklad verklighetsbeskrivning där väst och dess korrupta hantlangare i muslimska länder utmålas som fiender. Räddningen från fattigdom, girighet och förtryck är det utopiska renläriga kalifatet. Tharir-partiet har en skandinavisk avdelning, främst verksam i Danmark men det pågår även verksamhet i Sverige. I Tyskland är partiet förbjudet.

7 thoughts on “”Om någon stat hindrar oss från att sprida islam på dess mark kommer vi att föra Jihad”

  1. Hur kunde Tyskland göra något sådant? Men de är väl rasister och nazister av gammal vana. Men det roliga är att förbundsrepublikens stater också vill förbjuda NPD ett parti med nazistisk värderingar. Detta pågår i Tysklands författnings domstol.

  2. De vill göra alla till muslimer? Men samtidigt vill de att alla icke-muslimer ska betala jiziya till muslimerna? Ingen skillnad vi försörjer ju de flesta muslimer i väst redan. Hur som helst ingen logik i deras tänkande.

  3. När skall Fredrik inse att det är på väg att gå åt helvete för vårt land. Det måste bli någon självmordsbombare med många döda och svårt skadade innan regeringen reagerar !!!!!

    • Den här regeringen kommer inte att göra ett skit, vilket är precis det de gör just nu. De har inte förstånd till något annat. Förmodligen är den här samlingen förbrytare, landsförrädare och oduglingar det sämsta Sverige någonsin har haft som regering, men jag tror inte att vänstertrojkan är ett dugg bättre, troligen ger de istället Sverige dödskyssen. Det enda som kan rädda Sverige är en massiv uppställning för Sverigedemokraterna.

KommenteraAvbryt svar