Vi är så bra

Omar Mustafas in och utträde i Socialdemokratins innersta krets blir mer och mer intressant. Hur kan Mustafa gå från att vare en just, jättebra grabb – Veronica Palm, S-hövding i Stockholm twittrar den 12 mars till Omar ”Vi är så bra” och Omar svarar ”Stolt!” sedan S i Stockholm beslutat att minst 25 % av de på valbar plats vid kommande val ska ha utomnordisk bakgrund.

Den 29 mars kallade Veronica de muslimska familjedagarna för en ”happening” trots en könsuppdelad publik hon tackade dessutom för ett riktigt bra besök och Omar svarade med att tacka Veronica för en strålande insats.

Den 7 april valdes Omar Mustafa in i socialdemokraternas partistyrelse, utsedd av Stockholms arbetarkommun där Veronica Palm är ordförande.

Lördag kväll den 13 april tvingas Omar Mustafa avsäga sig alla uppdrag hos socialdemokraterna. Den som håller i yxan är Veronica Palm som säger – Tyvärr avvisade Omar kraven på att tillräckligt tydligt ta avstånd från den policy kring inbjudningar som hade gett upphov till anklagelser om antisemitism och homofobi.

-Pettersson tror inte en sekund på vad Veronica Palm säger, från att ”vi är så bra” till att offentligt hålla i yxan och avsätta islamisten på en månad tyder på att det ligger inte bara en utan flera gravade hundar och luktar i det socialdemokratiska partiet.

Det kan inte dröja länge innan fru Palm får följa efter Mustafa ut i kylan…

Omar 1

 

6 thoughts on “Vi är så bra

  1. Jag iakttar med förvåning det smutsiga spel som äger rum men kan ännu inte se någon förklaring eller tillstymelse till röd tråd i det hela? Får avvakta och se hur det utvecklar sig? Veronica Palm är nog på skumma grunder på väg ut i kylan. Det ligger en hundkennel begravd i detta!

  2. Det handlar bara om vad som gagnar socialdemokraterna . Om det är etiskt riktigt eller ej, struntar man fullständigt i. Man trodde sig tjäna på Mustafas inval i korrekthetspoäng. När så inte var fallet längre, var det tack och hej. Konstigare är det inte för vårt taqiyyaetablissemang.

  3. Jag tror att vi kommer att få se många fler ”anpassningar” ju närmare valet vi kommer. Att vara godhetsapostel och absolut PK och samtidigt framstå som logisk och förtroendeingivande blir allt svårare. De har skapat ett sorts flumspråk som de allt oftare trasslar in sig i. Dessutom finns vi på nätet som motvikt och allt fler Svenssons börjar tänka till. Ska bli spännande att se vad som händer.

KommenteraAvbryt svar