Islam – fienden inom våra gränser

Islam är inte en religion, islam är inte en kult. Islam är i sin fulla form ett 100-procentigt, totalt system för livet. Islam har religiösa, juridiska, politiska, ekonomiska, sociala och militära komponenter. Den religiösa komponenten är ett skägg för att dölja de andra komponenterna. Islamisering börjar när det finns tillräckliga muslimer i ett land…

8 thoughts on “Islam – fienden inom våra gränser

  1. islam är bäst religion och rätt väg för alla ärliga. ingen religion i domedagen kommer ej att acepteras utan en religion och det är islam. ni som läser detta ni är mina vitner ni komer att avslöja saningen i dome dagen men det ska bli försänt för många .

  2. Det jag vill se är inte gatustrider typ Beirut, men va är alla Svenska varför är inga Svenska ute och demonstrera framför riksdagen? Om nu motviljan mot all invandring är så stort varför är Svenskarna så fega att inte visa sin motvilja mot Multikulti! Ute på gator och Torg ta fajten med AFA inte kan det vara så ställt så illa att de är i majoritet. Våld med vapen i händerna är inget jag vill uppleva igen. Nu kan vi fortfarande stoppa vansinnet med röstsedeln. Men om allt brister. Se till att mi är bered skaffa är den nödvändiga utbildning, våra motståndare gör det.
    Gå in i Hemvärnets insatsstyrka ni som är ung nog, För fick alla genbomgp allmän värnplikt. Men det ha man avskaffad.

    http://hemvarnet.se/?action=visaenhet&enhetid=2895

  3. Du har helt rätt Pettersson. Islam måste krossas.

    ”Intervju med en justitie ridder-kommendör för PCCTS, Tempelriddarna.

    Följande intervju utfördes under tre sessioner. Det kan tänkas irrelevant för många människor. Men jag beslutade att lägga till det eftersom jag personligen skulle tycka om att läsa en liknande intervju med någon annan motståndskämpe.

    Intervjun täcker politik, samhälle och kamp: det Västeuropeiska inbördeskriget, PCCTS, Tempelriddarna och andra väpnade all-europeiska och nationella motståndsrörelser. Den täcker också personliga reflektioner och information.

    Q: Västeuropa av idag har aldrig varit rikare och en överväldigande majoritet av europeerna lever i välstånd med mer frihet än vad de någonsin haft. Är du rädd för att folk i allmänhet kommer att se dig som fienden, som ett hot mot deras välfärd och frihet, som ett hot mot stabiliteten i Europa?

    A: Jag kan förstå fullt ut att de flesta kommer att fördöma folk som oss därför att de helt enkelt inte ”ännu” förstår vad som är på gång. Och även om de skulle förstå våra skäl så kan de ogilla våra ”medel”, och tänker att demokrati kan lösa detta problem lika gärna precis som demokrati har löst många av de utmaningar vi har stått inför tidigare.
    Europeer bor huvudsakligen inte i eller i närheten av muslimska ghetton eller enklaver och de som har gjort det har valt att flytta långt därifrån. Problemet är att många människor lever i förnekelse och lider av historisk minnesförlust. De kan inte identifiera eller fatta vad de Västeuropeiska regeringarna gör med Europa. Och de som gör det är tveksamma till motstånd med våldsamma medel.
    Emedan det är sant att vi för närvarande åtnjuter välstånd och många friheter så kommer det inte att vara fallet om 50 eller 100 år. Muslimerna i många delar av Europa kommer att bli i majoritet innan 2080. Du måste studera fallet Libanon och liknande fall för att kunna fatta vad som är på gång. Libanon var ett kristet territorium en gång, med 80% kristna år 1911. Nu, i dagens Libanon finns det mindre än 25% kristna kvar.
    Muslimerna vann kriget och Europa lät det bara hända. De återstående kristna lever under hård Dhimmitude och alla med vettet i behåll försöker fly landet.

    För att fullt ut förstå situationen uppmanar jag alla att läsa ” Europa brinner”, bok 2 i kompendiet: ”2083”.
     

    Det är en komplett översikt av den nuvarande europeiska situationen och den förklarar hur vi, det fria folket i Europa har förlorat varje hopp om att reversera den nuvarande utvecklingen i Europa på demokratisk väg. Med andra ord förklarar den varför väpnat motstånd är den enda vägen vi har kvar för att rädda Europa från samma öde som Libanon.

    Folket i Västeuropa har blivit slavar i sina egna länder, därför att de har glömt att uttala ordet ”nej”.

    Det är ganska vanligt att stora delar av den huvudsakliga befolkningen i varje Västeuropeiskt land (okritiska mot deras regeringars indoktrineringskampanjer) starkt identifierar sig med den monsterpolitik som bedrivs, och tar det personligt när den kritiseras eller angrips. Folk i huvudsak kommer att vara emot oss av bara farten därför att de inte vet vad vi vet; det har deras regeringar sett till. De flesta människor kommer idag att öppet fördöma oss som terrorister. Men om hundra år kommer vi att firas som pionjärer, som hjältarna som gav sina liv i striden mot en tyrannisk förtryckare.

    Q: Låt oss säga att den demokratiska kampen för att rädda Europa från ”islamisering/ islamisk demografisk krigföring” har förlorats och att väpnat motstånd mot det nuvarande etablissemanget är den rätta vägen att gå.

    Hur tänker du dig att man ska gripa makten från de nuvarande Västeuropeiska kulturmarxistiska/multikulturalistiska regimerna när du vet att det bara är en handfull av er som är villiga att dö för saken?

    Förväntar du dig verkligen att besegra alla Västeuropeiska regeringar när du ser att de kontrollerar absolut allting; media, nationella polisstyrkor, informationsbyråer, nationella militärer och har full uppbackning av NATO?

    A: En komplett strategi är listad i boken “2083” men jag kan försöka summera det åt dig. Vi ser kampen eller det nuvarande Västeuropeiska inbördeskriget om du så vill som en tre stegs kamp.

    – Fas 1, 2009-2030

    – Fas 2, 2030-2070

    – Fas 3, 2070-2083

    Naturligtvis klarar vi inte av att utföra en statskupp eller effektivt initiera till revolution vid den här punkten (i fas 1). Det var inte heller meningen.

    Vårt enda mål i den här fasen är att skapa medvetenhet om sanningen och att bidra till befästande/rekrytering. Etableringen av militära och politiska referenspunkter nu kommer att vara till stor fördel speciellt längre fram.

    Media har vägrat att föra fram vårt anspråk de senaste decennierna. Istället har de systematiskt förlöjligat och tystat oss, betecknar oss som intoleranta och trångsynta rasister. Istället för att respektera det europeiska folkets vilja har de trotsigt tillåtit även fler muslimer att komma in och försvarat den nuvarande utvecklingen.

    Nu överväger de att få med Turkiet i EU. Den enda anledningen till att Turkiet inte redan är med i EU är på grund av arbetet från de icke-militära motståndsrörelserna i Europa. EUSSR eliterna må vara onda men de är inte dumma. De vet att de inte kan komma undan med att inkludera Turkiet vid den här punkten därför att europeerna kommer helt enkelt inte att acceptera det.

    Om det tillät Turkiet att komma med idag och öppnade gränserna till de turkiska muslimska horderna så skulle våra väpnade motståndsgrupper få tusentals nya rekryter omedelbart, redo att militärt säkra våra gränser. EUSSR eliterna vet det, så de lägger sin tillit till ytterligare några decennier av indoktrinering innan de fortsätter processen.

    Genom att skapa referenspunkter med våra operationer så tvingar vi också media att erkänna vår närvaro och agenda (vilket är en stor förlust för etablissemanget i sig självt). Vår existens och våra handlingar är levande bevis att de har gjort fredlig förändring omöjlig och att de därför har gjort väpnat motstånd oundvikligt.

     

    Vi sänder ett potent meddelande till de europeiska kulturmarxistiska/multikulturalistiska eliterna; vi säger dem att vi vet vad de har gjort och vad de fortsatt gör, vi ser dem och de kommer att straffas för sina brott. Vi kommer och tar dem. Om inte idag så i morgon.

    Kulturmarxisterna/multikulturalisterna i Oslo kan vara måltavlan idag, men kulturmarxister i London, Paris, Berlin, Brussels, Milano eller Madrid kommer att bli måltavlan i morgon. Det här kriget har bara börjat och vi har ingen avsikt att agera förhastat. Vi vet att tiden är på vår sida.

    Olyckligtvis är spektakulära operationer som dessa det enda sättet att bli hörd. Allt annat vi har försökt har misslyckats och har inte gett någonting. Muslimerna visade oss att dödliga chockattacker är det enda redskap vi har för tillfället, som garanterar att vår röst blir hörd. Genom att tvinga dem att erkänna vår närvaro och förklara vår agenda för alla så gör vi det mycket svårt för kulturmarxistiska/multikulturalistiska mediaetablissemanget att ignorera kravet från Europas fria folk.

    Meddelandet är enkelt: “VI VILL INTE HA OCH KOMMER INTE ATT TOLERERA ISLAM I EUROPA!” Varje individ eller organisation som aktivt stödjer eller deltar (direkt eller indirekt som tysta iakttagare) i islamiseringen av Europa är flaggade som godkända måltavlor, och vi börjar med MA 100 politiska partier och mediaorganisationerna själva.

    Vi har försökt att protestera genom dialog under 50 års tid nu och den inställningen har varit en katastrof för oss. Fasen med dialog har nu avslutats. PCCTS är en del av denna manifestation. Vi ska agera som exemplariska förebilder för våra mindre organiserade bröder och systrar över Europa under kommande decennier.

    Besegrandet av det kulturmarxistiska/multikulturalistiska nätverket i Europa är nära länkat med islamiseringen av Europa.

    Det är ganska ironiskt att deras fall kommer att vara deras egen girighet (önskan att importera fler och fler muslimska väljare).
    Slutligen kommer det politiska stödet för EUs Eurabia projekt/Europeisk multikulturalism/islamisering att erodera, men inte innan det är för sent.

    Vår fas 1 strategi är en enkel strategi med repeterade nålstick och blödningar som, trots små proportioner mot den totala maktens styrka, suger viljan ur de nuvarande EU-regimerna att fortsätta slåss eller åtminstone kommer att tvinga dem till att öppna sina ögon mot verkligheten tidigare (och identifiera islamiseringen av Europa som ett hot mot alla europeer).

    Det finns inga effektiva kontraåtgärder mot vår fas 1 strategi. Det är det effektivaste sättet för modern krigföring. Vi kommer slutligen att vinna det här kriget oavsett hur de väljer att agera. Om de fogar sig till alla våra krav (och deporterar alla muslimer från Europa) så vinner vi.

     

    Om de inte gör det kommer islam att bringa oss till makten i fas 3 (2070-2083) när muslimerna når 50%. Vid den punkten kommer folk i Europa att skrika efter någon grupp eller individ som kan komma och lösa deras problem…

    Så länge hotet från islam ökar årligen i Europa med en muslimsk population som ökar med mer än 1 miljon om året, ökad ghettoisering i kombination med muslimska förföljelser mot europeer – trakasserier, rån, våldtäkter och mord), så kommer det att bli en ökande mängd av villiga rekryter för konservativa och/eller för de europeiska anti-Jihad rörelserna och även die-hard organisationer som Tempelriddarna.

    Så länge som hotet från islam och dhimmitude ökar i Europa kommer vi att se fler och fler infödda folkens befrielseorganisationer som Tempelriddarna. Även om vi använder brutala metoder kommer vi att fortsätta att bibehålla alla våra strategiska fördelar med rörlighet, osynlighet, och legitimitet, i våra ögon och i en stor del av folkets ögon.”

  4. Visst är hotet här och de tar allt större steg in i vårt samhälle, nästlar sig in i kommuner och stat, kryper in under vårt skinn, utarmar vår sjukvård, stör och förstör utbildningsplatser gör att vårt samhälle splittras, otryggheten sprids, enorma summor skattepengar går åt till extra polis, brandbekämpning, uppbyggnad av nerbrända skolor, fyllda fängelser, enorma kostnader för att ersätta advokater nej var finns det något positivt med denna galna invandring av muslimer.
    Det finns inte så enkelt är det.

KommenteraAvbryt svar