Mörkhyad homofob

Den muslimske mörkhyade presidenten i Gambia (för 50 år sedan skulle han ha kallats ”negerkungen”) har aldrig stuckit under stol med att han är homofob.

”Alla homosexuella och lesbiska som kommer till hans land kommer att ångra” att de föddes”.  är ett uttalande han nyligen gjort inför parlamentet.

Neger hövding

Gambias President Yahya Jammeh gör här den i vissa islamska kretsar så populära Hitlerhälsningen

Yahya Jammeh, President i Gambia sedan 1994,  sticker inte under stol med sina negativa åsikter om  homosexuella.  Hans senaste uttalande i frågan kom under ett tal den 28 mars vid öppnandet av landets parlament.

I ett tal om ”fortsatt fred i landet,  lovade han att utrota all brottslig verksamhet och varnade homosexuella för att komma till landet  eller drabbas av allvarliga konsekvenser.

”Homosexualitet är anti-mänskligt. Jag har aldrig sett homosexuella kycklingar eller kalkoner, ” Om du döms för homosexualitet i det här landet, blir det ingen nåd för gärningsmännen. ”.

Aja baja, inte böga!

Han sade också:  Homosexualitet är mot gud, mot mänskligheten, och mot civilisationen. Homosexuella är inte välkomna i Gambia. Om vi ​​fångar dig, kommer du att ångra att du föddes.  Vi är redo att äta gräs, men vi kommer inte att kompromissa om detta. Tillåta homosexualitet innebär att tillåta sataniska rättigheter. Vi kommer inte att tillåta homofiler här.

LÄNK

4 thoughts on “Mörkhyad homofob

  1. Katrin Stjernfeldt Jammeh heter ju Malmös nya högsta Kommunalråd. Alltså samma arabiska efternamn som Gambias islamistiska president. Så då kan han vara hennes svåger, eller åtminstone höra till samma stam som presidenten för de minsta landet på Afrikas fastland och med knappt 1,8 miljoner invånare totalt, på 11 295 km2 eller 160 per km2

  2. Någon som har sett att han har samma efternamn som den nya sossetanten, som efterträtt eller ska efterträda Ilmar Repallah. Gambia är inte särskilt stort, förmodligen Afrikas minsta land, så chansen att den här Babianhannen, som Palme kallade sådana här herrar, är hennes svåger är inte alls liten. I vart fall vet vi nu var den sossetanten har varit på semester och rullat runt i sänghalmen. Alltid något!

KommenteraAvbryt svar