17 thoughts on “Abdirisak Waberi (M)

 1. Ja något att glädjas över på en måndag !! Ju fler som åker iväg,ju bättre för oss som annars lär få husa dem i fängelser..Därtill sjunker kriminaliteten en liten,liten aning…

 2. […] Därefter följer – Boogie Woggie med både Tommy Dorsey´s and Glenn Miller´s orkestrar och det sista inslaget är  Chattanoga Choe Choe – Glenn Millers orkester, sångare och dansare av båda könen. Något som nog glädjer vår riksdagsman från Göteborg Abdirisak Waberi. […]

 3. Vi västerlänningar räknas inte, eligt deras sjuka lära. De kan härja som de vill mot oss. Det ingår i dess lortlära att göra så. Det är därför denna skit överhuvudtaget finns.
  Jag hatar deras svineri, främst mot alla er unga fina tjejer som förstörs. För det ska de få sota en dag de asen.

 4. Det är förbjudet att ha sex utanför äktenskapet säger han…Jag funderar kring alla våldtäkter som sker av muslimska män…hur hänger det ihop med “de fredligas religion”…?

 5. Han var väl skäggbarn som ung :), och blev framförd av sin adelsstab. Meriterna är väl att han var en islamistgaphals som sågs och märktes.

  Finns ingen kompetens, som för någon politiker fram. Snarare bråkighet, gapighet och total nollning i hjärninnandömet. Då blir man nominerad till topplats. För då är man ett “politikeämne”, som det heter.
  D v s, man fogar sig efter partipiskan för att man inte har några ide´er om nånting, men en zombiehuligan, när så krävs.

 6. Det här är inte möjligt….. Det får inte vara möjligt….. Har man svårt för att kräkas, så är det bara att titta på och lyssna till Waberi!!!! VAD GÖR HAN I SVERIGE???? Och på vilka meriter hamnade han i Svensk Riksdag????

  • Vad jag har förstått nu, så fanns Waberi med på Göteborgs lista inför riksdagsvalet 2010. Stod lite för långt ner på listan, men på något sätt klättrade han upp några pinnhål på listan, så att han “råkade” komma på valbar plats. Kan det vara en bedrövlig “musseflört” från partiledningens sida? Medvetet?
   Ja, högst troligt.

 7. Sätt dit Swenie Todd som barberare.

  “För Rakas ska han”, sa Bill.
  “Rakning var det ja”, sa Bull

  “Neeej”, skrek Jabba de Heff.

 8. Fruktansvärt otäckt att en sådan sitter i vår Riksdag.
  Och vem i h-e släppte in honom i försvarsutskottet? Landsförräderi!

  • Vem som ha släppt in han?,Svenska väljare. Skriv till alla moderata politiker och säg ifrån.

  • Göteborgsmoderaterna sa att, “han skriver under moderaternas värdegrund och det tror de på”. Talade i telefon med Gunnel Aho ordförande för Göteborgsmoderaterna när valet var klart, hon hade allt förtroende för islamisten(min kommentar ) hon sa Waberi, att islamist och Waberi är samma sak, föresvävade henne inte en sekund.

Kommentera