Turister ska samsas med asylsökande på Lysingsbadet i sommar

Lysingsbadets camping i Västervik kommer ta emot både asylsökande och turister i sommar. Fyra hus med lägenheter som annars hade hyrts ut till turister, kommer att hyras av Migrationsverket åt 16 asylsökande familjer.

– Men det är bekvämt att inte behöva anpassa lägenheterna som vi skulle gjort om några andra flyttat in där istället, säger ägaren.

-Pettersson undrar vad som skulle ha anpassats om svenska familjer på semester hade flyttat in. Är anpassning i det här fallet ett fint ord för renovering?

För övrigt får Västervik och Lysekilsbadets Camping en unik möjlighet till marknadsföring. – Äventyrsbad på riktigt. Tänk vad spännande för lättklädda ”svenska flicka” med dräglande afghaner och somalier i närheten…

VT.se 

20 thoughts on “Turister ska samsas med asylsökande på Lysingsbadet i sommar

    • Så är det.
      De som hyr ut till Migrationsverket tjänar tiotals miljoner och är de stora vinnarna. De stora förlorarna är skattebetalarna och om turismen fortsätter att minska förlorar staten (vi skattebetalare) dubbelt upp.

  1. Tragiskt.
    Turismen är en av Sveriges största inkomstkällor och redan nu hör vi hur turismen till Sverige minskar.
    Tacka fan för det när hotell, vandrarhem, campingplatser och stugbyar är uthyrda till den nya adeln. Var ska turisterna bor?

    • Man borde fråga turisterna om det är för att uppleva exotismen med negrer, skrikande araber + zigenare och andra tjuvar de kommer till Sverige, eller är det för det vackra landskapet & skärgården, och för de blonda blåögda flickornas och Midnattssolens skull? – Ett klart fall för Uppdrag Granskning?

    • Hej Lisa,
      Olle och Bosse kanske dräglar men inget mera. Men när den första Afghanen eller Somalier, Syrier klämmer dig på tutten eller i skrevet och bjuder in dig till surprise sex i grupp skulle du nog ha blivit glad om det bara hade varit Bosse eller Olle som hade dräglat på avstånd.
      Förresten hade det varit bättre om Lasse 21 eller Kalle 17 hade dräglat?

      • Ruben
        Varför skulle jag vara försiktig med Lisa,? slänger man ut sig dylika idiotiska kommentarer få man ta det. Vi är väl i motsats till Muslimer jämställda. Ny känner jag inte damen i fråga och bryr mig inte om hon känner sig ”kränkt” heller. Hon känner sig nog mera kränkt av Ahmed, Abdulla och Hassan med flera som bjuder in henne till ett surprise sex party med henne som enda kvinnlig hedersgäst.

      • Ruben
        Varför skulle jag vara försiktig med Lisa,? slänger man ut sig dylika idiotiska kommentarer få man ta det. Vi är väl i motsats till Muslimer jämställda. Nu känner jag inte damen i fråga och bryr mig inte om hon känner sig kränkt. Hon känner sig nog mera kränkt när hon bli inbjuden till surprise sex utav Abdulla och Hassan med flera som bjuder in henne till ett surprise sex party i grupp med henne som enda kvinnlig hedersgäst.

      • Kurt:
        Om det är den Lisa som jag misstänker, så är hon en gammal bekant här på bloggen. Lilla Lisa är extremt lättirriterad och känslig. Lite av en Motvalls kärring!

    • Nu är du tydligen friskskriven,och på nytt ute i samhället Lisa !!
      Inte för att jag saknat dina kommentarer,men av mänsklig humanitet,alltid positivt när man kryat på sig …Var det ”demon” vid
      Bantorget som knäckte dig psykiskt,eller vad var orsaken denna gång ?

    • Vore jag tjej, 18 år och iklädd en ny bikini skulle jag vara betydligt räddare för Muhammed, 20 år och hans gäng, än för Bosse och Olle.

  2. Läste att fjolårets turism hade gått ned. Hmm, undrar varför? Det är nog lågkonjunkturens fel. Jag undrar också hur våra campingplatser ser ut inför årets säsong. Kanske det krävs lite renovering och uppstädning? Finner det också märkligt att alla dessa förläggningars ”gäster” aldrig behöver städa upp efter sig. De klagar ju på att de har för lite att göra. Men de är väl vana vid att ha betjänter hemifrån. Det var ju någon politier som sa att de flesta invandrare hade betydligt högre utbildning än vi svenskar!

KommenteraAvbryt svar