Veckans Mp:are

De duggar tätt nu, de märkliga förslagen från miljöpartister.

Nu vill Miljöpartiet i Katrineholm att integrationen i kommunen ska förbättras, genom att kommunens skattebetalare ska finansiera grönsaksland där svenskar, invandrare och asylsökande ska kunna samsas och lära känna varandra bättre.

Tack och lov så var Mp ensamma om att anamma förslaget och det mottogs med dessa ord av miljöpartisten Gudrun Lindvall: ”Man får inte bli så stel i huvudet att ens bäst före-datum passerat”.

Källa: Katrineholms-Kuriren

4 thoughts on “Veckans Mp:are

  1. Det sägs ju att journalister är högutbildade, och
    att den största delen av kåren tillhör MP, kan
    någon se sambanden mellan högutbildade och
    miljö partister?

  2. Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
    Gruvmor skriver:

    Det sägs även att man ska vara öppen, men inte så öppen att hjärnan trillar ut. Ibland undrar man ifall miljöpartisterna inte har en blomkål inuti skallen, i stället för en hjärna.

  3. Återigen….de där flaggorna på AK47-atrapperna skulle ju kunna användas i grönsakslanden satta på små pinnar så man vet var man har planterat o så………miljömässigt bra att återvinna dyra saker………vad skulle vårt land vara utan MP ? ?

KommenteraAvbryt svar