Islamistparti i valrörelsen 2014?

Nu är det officiellt. Det islamistiska partiet Hizb ut-Tahrir finns i Sverige och har dessutom lanserat en egen svensk webbsida.

Materialet på den nyligen lanserade webbsidan är till stora delar stulet och återgivet helt utan omskrivningar. Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, SVT, Aftonbladet och TT är några av de medier som fått se sina artiklar publiceras på Hizb ut-Tahrirs webbsida och detta har också drabbat flertalet av skribenterna som Katrin Kielos (Aftonbladet), Jenny Nordberg (Svenska Dagbladet) och Erik Helmersson (Dagens Nyheter). Allt det stulna materialet används på webbsidan som ren islamistpropaganda.

Hizb ut-Tahrir vill införa ett världsomfattande kalifat där haram och halal ska vara måttstocken i den islamistiska stat som ska styras av sharia.

Nu väntar vi på att Hizb ut-Tahrir ställer upp i valet 2014, om inte i riksdagsvalet så i ett antal kommunalval. Det har skett i Belgien där Islam Party vann två platser i kommunfullmäktige i ett Bryssel-område. Hizb ut-Tahrir är idag förbjudet i vissa länder, däribland flera arabiska och Tyskland. Med Reinfeldts regering vid makten lär väl detta aldrig ske här, så nu väntar vi med spänning.

Källor: Per Gudmundson och Thoralf Alfsson

Hizb ut-Tahrirs webbsida tänker jag inte länka till, så är ni nyfikna får ni googla. T.o.m. Expo tog upp detta parti i en artikel förra hösten och då förstår ni att det är illa.

10 thoughts on “Islamistparti i valrörelsen 2014?

  1. Jag är en mycket trogen ateist. Jag får nog skryta och bre på lite mer om mig själv. Jag är en jäkla lojal och trogen ateist. Varför kanske du undrar ?

    Bl.a. just för detta , att det finns religiösa partier och samfund som anser att demokratin ska vara underordnad deras religiösa tro.

    Hizb ut-Tahrirs vill samla alla muslimer i en islamisk stat, ett kalifat som ska styras enligt islamiska lagar och ledas av en vald . Eftersom organisationen INTE anser att demokrati är förenligt med den strävan uppmanas muslimer att inte rösta i val , som t.ex. i Danmark.

    Människor som är beredda att göra ingrepp på andra människors demokrati och levnadssätt. Har definitivt slagit in på fel väg och den vägen leder varken till lycka eller himmelriket.

    Den svenska delen av Hizb ut-Tahrirs , kallar sig för Befrielsepartiet.

    Vad ska de befria sig ifrån , mån tro ?

  2. Om ni har Applecomputer kan ni få bilder på taqiyyaqueen på wiki, Ingrid Mary Mattson

    .http://www.brotherhoodunmasked.net/individuals-the-muslim-brotherhood/ingrid-mattson. Här är mycket material om henne, en farlig kvinna. Född i Kanada numera verksam i USA.

    http://www.barenakedislam.com/2012/04/28/ingrid-mattson-taqiyya-queen-and-barack-obamas-favorite-radical-muslim-woman-gets-her-ass-whooped-by-a-friend-of-mine/ Henne kommer vi att läsa och höra mycket om, konvertit från en katolsk familj, hennes syster konverterade till judanism.

    Vi får vara glada att den svenska varianten (Benaouda) inte har lika mycket status bakom sig. Rensat fisk är ju inte på samma nivå.

  3. minsynpasaken – Sverige, Europa, världen – Jag är en 45-årig man som startat en blogg för att på detta sätt kunna dela mina åsikter om frågor som berör mig starkt - och just nu är det invandring, mångkultur, integrationsfrågor, frågor om lag och rätt, politik och om det samhälle vi lever i. Förhoppningsvis får jag någon/några läsare. Du kan nå mig på e-postadressen nissenissesson@ymail.com
    minsynpasaken skriver:

    Nu skall jag sticka ut hakan. Kanske hade det varit positivt om ett sådant parti ställde upp i valet. Då hade ”vanligt folk” kanske vaknat upp och insett allvaret i situationen. Jag tror att en sådan utveckling skulle ge fler röster till SD:

    • Har också funderat som du och vet inte vad som är värst, tror kanske att det hade blivit som alltid med muslimer bråk, stora motsättningar mellan sunni och shit. Det skulle vara positivt för oss, om de håller ihop är det negativt för oss.

      Sedan har jag nog gett upp om ”vanligt folk”, lyssnar och baxnar av all okunnighet. En ryggradslöshet och en strutsmentalitet som muslimerna använder sig av.

  4. De börjar bli riktigt allvarligt läge i Sverige och Europa. Inbördeskriget står bakom era knutar gott folk. Vi måste ur sofforna och visa att vi inte tolererar detta……

    • Nej inte ska vi upp ur sofforna, i Sverige ”ordnar det sig ju alltid” och så råder det alltid så viktiga konsensus, ”vi lutar oss tillbaka någon annan får reda reda upp i kaoset”. Då har vi i alla fall ”inte ställt till något bråk”. Undrar om sanningen gör ont, att det kommer att svida och det rejält är säkert, säkert som amen i kyrkan.

      • Pratar med nytt folk jag träffar o försöker iaf få dom och inse att SD är enda vägen ur detta spektakel som pågår just nu. 9/10 säger att dom funderar på att rösta SD om de inte redan bestämt sig för o göra de

KommenteraAvbryt svar