Känner ni snålblåsten ….. ??

”Det börja likna kärlek bannemej ….” Känner ni igen den gamla slagdängan ?? Men det kan man kanske inte säga efter att ha läst om Stefan K.s inlägg om Brandkärrsskolan eller om Stefan Lövén som vill bötfälla kommuner som vägrar ta emot flyktingar.

Listan på exempel av tvångsmetoder som politikerna nu är beredda att ta till för att tvinga på svenskarna sin sanslöst dåliga invandringspolitik bara växer.

Det räcker inte med att man man ”stjäl” resurser från snart sagt alla samhällssektorer och kör ”vård, skola, omsorg” i botten , nu ska man tillgripa tvångsmetoder också.

Nu återstår bara att se hur mycket av detta som kommer att dyka upp på menyn innan nästa val. Hur mycket tvång ska vi väljare, som inte begriper bättre, tvingas stå upp med från våra politiker. Politiker som själva aldrig i världen skulle bo in mångkulturella områden eller låta sin barn gå i blandade skolor.

Nu får det snart vara nog.

6 thoughts on “Känner ni snålblåsten ….. ??

  1. Jag fastnar vid detta med att bötfälla kommuner. Alla i aliansen säger att invandring är berikande, bra ger så mycket osv. Varför skall man då bötfälla kommuner som inte tar emot dessa guldmynt. De som tar emot invandrare kommer naturligtvis att få det väldigt bra i kommunen osv så varför bötfälla dom som är så omedvetna att dom inte tar chansen…..

  2. Det är dax för dom som tänker sig att rösta
    på sossarna , men som ogillar den stora invandringen
    att göra klart för sosse hövdingen att dom inte accepterar den inslagna vägen. Finns ju ingen anledning att
    byta ut en dåre mot en annan, om politiken är densamma!

  3. Jag har hävdat under lång tid att det finns en agenda som Alliansen + MP och arbetsgivarna tagit fram som går ut på att Sverige ska bli ett låglöne land. Reinfeldt talar om att de lågavlönade jobben måste öka, AF öppnar filial i Etiopien, osv. Medan S och LO hejar på. Den svenska arbetaren kommer att få betala kalaset medan facket står och tittar på.

    • Du Peter nu börjar det ljusna vad agendan är och det är inte snyggt. Vad i h****e har facken för sig? När ska de vanliga medlemmarna resa sig eller de protesterar genom utträde?
      Om borgarna och facken får som dom vill då har vi skapat oss slavar, människor på absoluta botten som slåss fysiskt om jobben och måste ha flera för att kunna föda sig själv och sin familj.
      Det känns inte som ett Sverige jag vill ha.

KommenteraAvbryt svar