Svenska journalister skämmer ut sig

Danska media är djupt upprörda över hur gårdagens mordförsök mot islamkritiske Lars Hedegaard behandlas i Sverige.

Bland annat för att flera media inkl. DN kallade Lars Hedegaard rasismdömd trots att han blev frikänt i Högsta domstolen. DN har ombetts förklara sin formulering men inte svarat.

När hela Danmark som en man ställer sig upp som en man och fördömer attentatet och stödjer den som de kallar islamkritiske Lars Hedegaard fokuserar Sverige på att han är antimuslimsk, muslimfientlig och islamfientlig.

-Pettersson inser att svensk media bara försvarar grundlagen och FN:stadgan om yttrande och åsiktsfrihet när det gäller dem själva och det odemokratiska, kvinnofientliga islam de försvarar…

Ekstrabladet

 

 

25 thoughts on “Svenska journalister skämmer ut sig

 1. Hur var det nu i Libanon 1975 Ali? Arafat och hans gangsters slog sig ihop med slöddret från Palestina och utförde folkmord på kristna i detta lilla demokratiska land, den enda arabiska demokratiska staten någonsin.
  Men nu är allt detta utbytt och iranska legoknektar har ersatt lönnmördaren Arafat.

  Det började redan 1974 med trakasserier och mord riktade mot civila kristna. Lyssna på Brigitte Gabriel, en då liten försvarslös flicka på 10 år, som fick gömma sig från de barbariska, hatiska Sunniaraberna, med lönnmördaren Arafat i huvudrollen, i sju långa år, innan hon blev räddad av Israel. Väst förstod inte vad det var som pågick. Man trodde att det bara var lite olika klanstrider, när det i själva verket var organiserat folkmord på kristna av araberna. Tiotusentals kristna mördades av endast den orsaken, och Libanon blev ett stängt land för alla utom muslimerna. De kristna hade upplåtit sitt land till muslimsk invandring. Som tack fick de folkmord.

 2. Tony. På den här hatbloggen, på avpixlat o på flera av SD gängens hatkampanjer får jag samma rasistiska besked. Ni skriker ” muslimen raus” även när jag tydligt säger att jag sjattar mycker, är skötsam o följer svensk lag. Är inte det klart hatiskt, dumt, o rasistiskt?

  • Jag är kritisk till Islam, men har alldrig yttrat det ord
   som du hänvisar till, men själv har du hotat med att
   låta Rosengårds ligister ta hand om SD are.

  • Vad hade du för betyg i svenska Ali? Du kom ju hit som mycket liten har jag förstått, och då har man ju alla möjligheter att lära sig språket, om man har något annat än luft mellan öronen. Varför läser du inte igenom vad du har skrivit. Dina kommentarer är så usla så de borde plockas bort, men de får stå kvar för att visa vad du går för.

 3. Pettersson. Nämn ett av dessa 38 länder som är befriat från utländsk inblandning. Så fort ett islamstyre ar makten börjar djävularna förstöra o lägga sig i. Det är först när vi befrias från denna inblandning o kolonialisering som vi kan diskutera islamstyrda länder.

  • Ali, du kör den vanliga muslimska taktiken att skylla på andra och aldrig ta något eget ansvar. Muslimer bråkar i Kina, Ryssland, Europa, Thailand, Indien, i Afrika och från Gibraltar till Filippinerna. Muslimer bråkar med ateister, buddister, hinduer, judar, kristna och med andra muslimer och aldrig någonsin är det muslimernas fel.

   Givetvis är de 38 länderna utsatta för utländsk inblandning, det är ju det som är problemet, har du inte fattat det. Islam är inget naturligt i Nordafrika, Mellanöstern, Europa eller Asien det är infört med våld av världens största imperialister och slavhandlare, de arabiska muslimerna.

   I hela Levanten, Irak, Iran, Egypten, Kosovo, Algeriet, Marocko, Turkiet osv. har ni förtryckt och utrotat ursprungsbefolkning. Islam är sjukt.
   Tänk om Levanten och Nordafrika fått varit kristna som de en gång var innan kamelryttarna förstörde dessa kulturer, då hade vi troligen haft lika rika länder där som i Europa.

   Muslimska samhällen blir dysfunktionella, fattiga, våldsamma och det enda botemedlet är sekularisering.

 4. Från början tyckte jag att Lars Hedegaard var knastertorr. Men han har verkligen vunnit min oreserverade respekt. Han är historiker och mycket kunnig. Ingen som vår käre Ali skulle vilja möta i en diskussion om islams historia.

 5. Är det inte journalister som brukar skriva att SD väljare
  är unga arga män från lands byggden? Lustigt, för
  dom verkliga “byfånar” som går att uppbringa i
  Sverige utgörs av journalister och så kallade kulturfolk,
  som snart gjort sig omöjliga inför kollegorna i både Norge
  och Danmark, och är även uppmärksammade i övriga
  världen för sin otroliga stupiditet!

 6. Svenska journalister behöver inte ens anstränga sig för att skämma ut sig. Grodorna kommer med automatik.

 7. Ali 2:223
  Varför är man muslimfientlig om man kritiserar och ifrågasätter islam?
  Så om man är kritisk till regeringen är man regeringsfientlig!
  Fast dessa frågor är väl för svåra för en musse.

  • För att ni o vilks , hedegaard mfl inte bedriver islamkritik. Den som bedriver kritik ska kunna hålla en seriös debatt om sakfrågan. o detta misslyckas ni med ständigt. Ni bedriver hatpropaganda o hets mot alla muslimer. O ni provocerar avsiktigt. Hatpropagandan som är en copia av hitlers hat mot judar kan komma att förstöra europa precis som på nazitiden

   • Du, det är inte vi Svenskar som kommit till era
    länder och betett oss illa, och beter man sig illa
    här ska man ha kritik för det, oavsett om man är
    Svensk, eller som i detta fall Muslim. Det är kanske
    svårt för dig att fatta att i detta landet gäller inte den
    bok som du har som rättesnöre, i Sverige
    gäller Svenska lagar, och dem har ni Muslimer
    bara att rätta er efter! Gör ni inte det, så får ni
    kritik, inte alls att jämföra med Islamhat.
    Det är likadant i Danmark eller andra länder,
    kommer man som gäst och beter sig illa, så
    erhåller man kritik!

   • Å fan Ali ,Har du sett några folksamlingar
    50-60 tusen personer som skrikit ut sitt hat
    mot Muslimer, så som man gjorde i Tyskland
    under Nazi tiden? Har du några Bilder eller
    inspelningar? kan vi få se?
    Lustigt att du tar upp judar! För ni Araber är väl
    minst lika stora hatare av judarna som nazisterna!

   • Och en seriös debatt håller man genom att bränna flaggor eller mörda de som inte håller med muslimer?

   • Nedan en länk till några länder som representerar ”fredens religion” islam och hur de behandlar kristna. Kristna valdes för att kristendomen är världens största religion och för att det är enkelt för var och en att jämföra med hur den ”intoleranta och rasistiska” kristna västvärlden behandlar muslimer som flyttat till väst med hur muslimer behandlar kristna runt om i världen och glöm inte bort att kristna ändå är priviligierade när det gäller förföljelse, andra minoriteter behandlas sju resor värre.

    http://petterssonsblogg.se/2012/06/30/malaysia/

    Ali, 38 länder där muslimer behandlar folk som skit. Kan du ge mig ett exempel på ett enda land där muslimer inte förföljer minoriteter. Ali, ett enda land…

   • Ali 2:223
    Hitler hatade judar mend älskade muslimer.
    Ali det är du som hatiskt mot vi som är krititiska mot islam och dess sätt att bl a behandla kvinnor.

   • Tack Torpeden, sådana män älskar jag som är med oss kvinnor i kampen mot islam.

 8. Att ni hatar sanningen är tydligt.

  “fokuserar Sverige på att han är antimuslimsk, muslimfientlig och islamfientlig” dessa ord är ju rena rama sanningar.

  • ali vad anser du att man ska göra med “problemet” Lars Hedegaard? Av vilken anledning blev du ledsen igår?

   • Jajaja. Babbla du på. Vi gillar kvinnor. O vi är emot sionist o terrororganisationen israel. Men vi gillar fredliga judar. Särskilt ” jews against sionism”.

    Islam tillåter demokrati men sätter samtigt vissa gränser. Även i sverige finns det gränser. Exempelvis är hets mot folkgrupp otillåten. Så freja. Du kan fortsätta babbla på helt i onödan. Du kommer ingenvart

   • Vi får väl se Ali, vi får väl se…………………..Och jodå, hets mot folkgrupp är tillåtet i Sverige, dvs hets mot svenskar är tillåtet men det skall vi ändra efter valet 2014, trust me…

Kommentera