Knivhot på asylförläggningen Jollen

OXELÖSUND. En asylsökande man är misstänkt för att ha hotat två personer med en kniv på asylförläggningen Jollen i Oxelösund på onsdagskvällen.

Polisen kallades till boendet klockan 20.40 och tog med sig den misstänkte mannen till förhör. Han blev dock först tvungen att nyktra till. Av ännu okänd anledning uppstod bråk och en av männen ska då ha använt en matkniv för att hota de två andra. Ingen person skadades i bråket enligt polisrapporten men lite småmärken blev det allt när mongolen började veva med kökskniven. Han hotade dessutom med att skära halsen av några.

-Pettersson noterar att detta är ännu en av alla dessa nybyggare som det är synd om och nu ska det utredas hit och dit när det borde vara enkelt att skicka hem fanstyget bums.

Mer om Jollen HÄR och det är inte lite…

13 thoughts on “Knivhot på asylförläggningen Jollen

  1. Pica pica:
    För din kommentar erhåller du dagens högsta poängsiffra !!
    Det finns många i Sverige,som inte har en aning om,att dessa kulturer stoppar i sig maten,via sin skitiga fingrar…

  2. Vad är det med alla dessa knivdåd? Lämnar Migrationsverket ut ett sortiment till alla som kommer?
    På asyl- och flyktingförläggningar behövs inga knivar. De flesta som bor där har aldrig kunnat äta med kniv och gaffel.

  3. Pettersson:
    M.a.o. har Oxelösund nu kvalificerat sig för Elitserien bland mångkulturella städer/orter…Undrar rent av om Malmö kan visa upp Mongoler,det måste vara en raritet för importörerna !! Var rädd om dem Pettersson,kan en dag bli lika värdefulla som 3 shilling Banco…

    • I inlägget ovan står också att knivmannen var tvungen att nyktra till, där står även att han är mongol och dessa är sällan muslimer även om det finns muslimska mongoler också.

      Så alla på asylförläggningarna är inte muslimer.

  4. De verkar vara ”tjo och Tjim” landet runt,på alla dessa Hotell,Slott och Herresäten,som våra gäster inhyses i !!
    Allt för att de skall trivas och inte få hemlängtan….

  5. Jo SN skrev om Jollen och knivhotet , men kommentera fick man inte. För det kan bli rasistiskt. De är så jävla fega och klassar allt som rasistiskt som inte är skrivet med en röd vänster flagga i handen.

    • Det kommer eventuellt några rader i SN, men då kommer det garanterat att stå flyktingförläggning och inte asylförläggning om det överhuvudtaget står att det skedde på Jollen och det kommer garanterat inte att gå att kommentera.

KommenteraAvbryt svar