Så här skrev Jan Ivarsson (M) i Bohuslänningen 26/9 2012

Högre kommunalskatt beror på den förda politiken på flera områden som invandringspolitiken och familjepolitiken.

Familjens ställning har successivt försämrats. Båda föräldrarna, i den mån barnen har två föräldrar, tvingas arbeta. Beteendet styrs målmedvetet av bidrag och skatter. Invandringspolitiken drar miljarder ur statskassan som kunnat användas för att minska för kommunernas utgifter. Politiken belastar kommunerna med fler som behöver samhällsstöd.

alliansen_pengarI höstbudgeten har man avsatt drygt 10 miljarder (!) för integration för att dölja en havererad invandringspolitik. Samtidigt har landstinget dragit ner på avtalen med kiropraktorer som behandlar många för smärtlindring. Kiropraktorerna blir arbetslösa och sjuka har inte råd med behandling.

Allt mindre skatter går inte till den egna befolkningen. Svenskar svarar för alla skyldigheter medan förmåner står till förfogande för hela världen.

Bohuslänningen

Det är nog inte så konstigt att denne man åkte ut ur knapptryckarkompaniet, han har väl retat gallfeber på alla godhetsfanatiker i det Omoderata samlarpartiet. Tyvärr försvinner en röst mot massinvandringen från Sjukklövern, men troligen får (SD) en hel del Bohusländska röster på detta sätt, tror Olli. 

12 thoughts on “Så här skrev Jan Ivarsson (M) i Bohuslänningen 26/9 2012

 1. Här är det ännu en glad nyhet, men den verkar för bra för att vara sann
  Fredrik Reinfeldt ryktas avgå inom kort

  I ett långt reportage i DI Weekend öppnas för besked om ett partiledarskifte i Moderaterna senast i slutet av mars.
  – Mycket tyder på att Fredrik avgår och Anders tar över, säger en källa till Dagens industri.
  Reinfeldt ville själv i går kväll inte kommentera uppgiften.
  Titta in på avpixlat, de har en artikel om det.

  • Nu Olli kanske du skäms lite ?
   Har ju sedan länge skrivit att allt tyder på,att det råder strid inom toppen i NM..Att Borg skall ta över är inte överraskande,det är ju denna person som nu får bära bördan av hela massinvasionen !!
   Det tråkiga är att vi förlorar en figur,som varit tacksam att nyttja som karikatyr…
   Nu inbillar sig säkert Moderaterna,att detta skall lösa deras problem med allt färre förespråkare.Tror personligen att det är allt för sent.Valnederlaget kommer nu som ett brev på posten…lite försenat !

 2. Vi norrlänningar (egentligen mitten av Sverige) har ju varit lite sena med att anamma det fina med att ta in massor med berikare. Nu hänger de med på vansinnet och är så goda och hjälpsamma. Hade önskat att de tagit del av t ex Malmös erfarenheter av ev nackdelar också.

  Märker när jag försöker diskutera den förda invandringspolitiken att många slår ifrån sig. De vill inte veta eller så säger de att jag överdriver och så illa är det inte.

  • Man vänjer sig Pica pica,att leva i sådana tätbefolkade exot-högborgar..Har just varit och handlat på ett större matvarutempel.
   I dag hade Syrierna tydligen fått ut nya bidrag,eftersom en storfamilj framför mig i kön handlade matvaror för 2.000:-.Efter att jag betalt fick kassörskan ta en paus,för hennes kassaapparat hade gått varm !! Vad som hände med de cirka 15-20 av deras landsmän,som stod efter mig i kön,är för mig okänt.På min fråga om jag i framtiden skulle undvika vissa dagar i månaden,svarade flickan i kassan,,,att dessa stora folkvandringar,skedde i stort dagligen.Kan detta kanske vara orsaken till att detta Axfood-företag stödjer ”Nya Moderaterna”?

 3. Vi måste få ut vårt budskap under detta år. Får bara Svensson reda på hur jävligt det är så ställer dom upp.
  Det är värre med alla dem som lever gott på invandringen, och inte bryr sig om att det är svenska skattebetalares pengar de sitter upp i morgonsofforna för. När Svensson får reda på det, så kan Svensson bli kinkig och ställa till med en stor palaver. Kan vi som sagt få fart på Svenne, så kan det räcka ända fram.

 4. Varför fortsätter alltför många att rösta emot sina egna åsikter?
  Politisk naivitet kallar jag det!
  De som kritiserar asylmissbruk och arbetslöshetsinvandring har ingen rätt att kritisera det som de själva röstat för!

  • Angående första meningen så tror jag att fler och fler lämnar ”sitt” parti. Jag är en av dem som gjort så. Tyvärr finns det ännu många kvar som inte tänker. Som det gamla ordspråket klargör det hela: ”Det finns de som byter parti efter övertygelse och det finns de som byter övertygelse efter parti.
   Angående den andra delen av din kommentar så tycker jag att man får lov att ompröva sina åsikter under tid. Inte bara vart 4:e år.

Kommentera