Mördade son när han inte lärde sig koranen utantill

Yaseen+Ali+who+was+beaten+to+death+by+his+mother+Sara+Ege

Den fanatiska muslimen Sara Ege i Cardiff krävde att den sjuårige Yaseen skulle lära sig koranen utantill. All tid efter skolan skulle han tillbringa i moskéen.

Jag blev så arg när han inte lärde sig fort nog. Jag skrek åt honom hela tiden och slog honom med en käpp. Men han klagade aldrig.

Mamman förbjöd Yaseen att gå på ”teddypicnic” med sin klass. Istället fick han sitta ensam i moskéen och läsa den onda boken.

sara-ege-101733931

Till slut sparkade mamman in hans revben och bröt en arm och flera fingrar på den lille pojken. För att dölja misshandeln hällde hon tändvätska över honom och tände på.

Sedan påstod hon att han dött i en eldsvåda i familjens hus. Först inför rätta bröt hon samman och erkände dådet: ”Det var djävulen som drev mig”.

 Daily Mail

Hon har nog helt rätt i att det var djävulen som drev henne, eftersom djävulen var hon, anser Olli. Hur många har dom som är helt sjuka i huvudet egentligen? Hon blev dömd till livstids fängelse, minitiden blev 17 år bakom galler, där sitter hon bra och engelska fängelser är en hel del mindre bekväma än svenska.

7 thoughts on “Mördade son när han inte lärde sig koranen utantill

  1. Detta är väl ändå bland det värsta jag har läst om. Jag blev alldeles stel i kroppen, då jag läste om det på förmiddagen. Det tog en stund innan jag kom mig för att börja, så illa var det.
    Men jag tyckte att så många svenskar som möjligt skulle kunna läsa om det som händer nära vårt land och som snart händer här.
    En mor slår inte sitt barn så det blir handikappat, om hon inte är psykiskt sjuk eller i det här fallet sjuk av islam. En mor slår inte tändningsvätska över sitt nu sönderslagna barn och tänder på. Djävulen styrde mig sa hon i rätten. Djävulen var ju hon själv.

  2. Det sägs att ingen kärlek är starkare än den mellan förälder och barn. Detta tycks inte gälla muslimer, där går Koranen före avkomman. Ett annat exempel är en Gaza-mamma som är stolt över att hennes lille son blir självmordsbombare!?? Något allvarligt har berövats dessa människor både vad gäller hjärnan och hjärtat.

  3. Och ALDRIG någonsin kan en muslim stå för vad han gör, det är ALLTID någon annans fel, i det här fallet skyller hon på djävulen.

  4. Om muslimerna inte ens kan älska och skydda sina egna barn så är det ju inte konstigt att de inte kan känna någon respekt och medkänsla för något annat levande, vare sig människa eller djur.

Kommentera