4 thoughts on “Människor är inte alltid snälla

  1. Det är OK med den förändring du gjort Olli Rein. Men eftersom ingen VERKLIG demokrati råder i Sverige eller en polis som fungerar (eller tillåts att fungera?), så skrev jag det som fanns i hjärtat.

    Inbrott, överfall på ensamma gamla och våldtäkter fortsätter ju? Så illa som det är vilket förefaller att förvärras, så kan i varje fall inte jag se någon annan lösning. Har aldrig angripit någon, men aldrig backat heller! Tänk om vi hade beslutande folkomröstningar i Sverige som i Schweiz i stället för det spektakel som kallas demokrati! – Mycket prat men ingen handling.
    / Föddes den 30 jan. 1944 i krigets Helsingfors och var mycket nära döden som nyssfödd då ca. 2.100 terrorattacker den 6:e, 16:e och 26:e februari 1944 sattes in mot staden av sovjetryska bomb & jaktplan. Svälten därefter gav mig insikter som de fllesta i Sverige saknar.

    • Ja Bengt vi som växt upp i en tid då fortfarande det ”fria ordet” var fritt,ser nu hur jorden vridit sig.Även om jag enbart kan gissa mig till vad du skrivit,instämmer jag till fullo !!
      Dagens yngre kommer en dag att ångra sin blåögdhet,och sin naiva tro på korrupta politiker !
      Den som känner till krig och elände,och har upplevt detta skulle önska,att människor lärt av sina misstag…men tyvärr är det inte så !
      I vår barndom var det ryssarna som överföll Finland,I dag är det Arabiska islamsiter som anfaller Norden…Skillnaden är att då försvarade man sig mot fienden,idag inhyser man dem på Slott och Hotel…med all service som dessa kan önska sig !

  2. Fruktansvärda bilder! Har sedan flera år försökt varna och upplysa er Rikssvenskar om vad ni i ert(?) Sverige med islam står inför, men icke! Eftersom både polis och försvar i praktiken är avskaffade i Sverige, så vill jag att ni gemensamt tar tag i problemen och löser dessa, inom ramen för demokratin. Saknar ni självbevarelsedrift?! Det gäller ju era egna och era barns liv! Backar man som brukligt är bland de flesta svenskar, så har ni till sist bara graven i ryggen./ Finländare

    Jag gillar det inte Bengt Lundström, censur borde nämligen aldrig få ingå i våra uppgifter. Men för din egen skull har jag ändrat en känslig del av din kommentar. Jag hoppas att du tar det på rätt sätt. Jag har själv lärt mig av en finländare, att vägen till framgång går tätt intill tukthusväggen, så jag hoppas du fortsätter att kommentera, i närheten av tukthusväggen, men här var det lite grand över den av överheten satta gränsen./ Olli Rein, som inte backar om det gäller.

  3. Var är FN? Visst ja det är ju de muslimska länderna i säkerhetsrådet som bestämmer vad som ska bekämpas. För dessa är ju dessa vidriga avrättningar som skadedjursutrotningar.
    Lägg ner hela FN-skiten, det kostar bara en massa pengar, till ingen nytta för någon annan än islamisterna. Pengarna bör istället användas till att köpa vapen åt de försvarslösa, alltså dem som inte följer islam. Så att de kan försvara sig mot mördarregimerna.

KommenteraAvbryt svar