Sparkrav hos Expo *Uppdaterat

Det är inte bara gammelmedia som lider av dålig ekonomi. Även journalisternas gunstlingar i Expo tvingas spara.

Familjen Stieg Larsson är en stor sponsor till Expo. 2008 ingick familjen (Stieg Larsson själv dog 2004) ett sponsoravtal som kommer att ha inbringat Expo ett sammanlagt bidrag på 16 miljoner när det löper ut 2015.

Trots dessa pengar tvingas Expo till både ett sparpaket och nedskärningar nästa år. Man bantar bl.a. sin personalstyrka till 14 heltidstjänster. Ha då i minnet att Expo också erhåller pengar från staten, pengar från donationer, pengar från fackförbund, prispengar och inte minst från de utbildningar där de tar 10 500 kronor för en timmes indoktrinering.

Expos uppmärksammade ekonomi kanske bottnar i en vädjan om vidare bidrag från ovan nämnda donatorer och bidragsgivare. Tänk om Expo-Bengtsson, Poohl och de övriga tvingades ge sig ut på en utarmad arbetsmarknad för att söka riktiga jobb. Huh, så hemskt. Riktiga arbetarjobb brukar inte vara något vänstersocialister eftersträvar.

Källa: Journalisten

* Uppdaterat 2012-12-23

Fem medarbetare på riskkapitalbolaget Segulah upptaxeras med sammanlagt 145 miljoner p.g.a. prestationsbaserade ersättningar som Skatteverket anser är lika med lön. Värst drabbas ordföranden Gabriel Urwitz som ska betala 45 miljoner. Vad är det för intressant med riskkapitalister, frågar ni? Egentligen inte ett förbannat dugg, men Segulah är en av Expos sponsorer (intressant lista förövrigt) och kanske det är därför som Poohl och hans vänstersocialistiska kompisar går ut i en snyftare för att ragga andra sponsorer?

13 thoughts on “Sparkrav hos Expo *Uppdaterat

 1. Någon som kan förklara varför sveriges rikaste judar alltid sponsrar sveriges kommunister?
  Proventus (Gabriel Urwiz,Robert Weill
  Bonnier
  Aschberg
  mfl.
  SD är det enda judevänliga partiet i riksdagen.
  Kommunisterna hatar judar och vill att Israel förintas.
  Logik?

  • Jag förstår det inte heller och en sak till som jag funderar över. Om islamister kommer till makten då blir vänsterfolk ett huvud kortare. Och ytterligare en sak till vänsterfolk är de med minst religiösa medlemmar, varför tar man då muslimer i sitt knä?? Finns det ingen självbevarelsedrift??

   Vad beträffar SD och judar har du läst min mejlkontakt med Willy Silberstein? http://petterssonsblogg.se/2012/12/19/silberstein-i-agenda-del-tva/

 2. Expos drönare är inte utvalda för sin intelligens, utan tvärt om. De utgör nyttiga idioter utan att ha en aning om det egentliga syftet. De är perfekta fotsoldater då deras enögda hat och bristande intellekt driver dem framåt, och gör jobbet åt andra. Segulah betyder för övrigt “de utvalda”, och den som vågar kan läsa mer om vilka som är “de utvalda”. Förutom att vara det folk som driver på mångkulturaliseringen är det också det folk som kör världens ekonomier i botten – och, äger 96% av världens medier.

  Under följande länkar kan du läsa om hur och vilka som styr EU.

  http://www.eju.org/ (We Are One People)
  http://ejp.eu/

 3. Då kommer väl Allmänna Arvsfonden att bli dränerat
  på ännu mer medel än som redan slussats dit.
  Ni som är med i postkodslotteriet, vet ni om att ni är
  med och sponsrar denna Stasi liknande sekt?

 4. Denna svinaktiga löngnaktiga propagandamaskin som får sitta i morronsoffornas i SVT och sprida sin skit. Bra att även dessa goebbelsliknande figurer får känna av ekonomisk kris. Deras hemsida är ju bara besökt av ett fåtal förvirrade idioter.

Kommentera