12 thoughts on “På mormors tid

  1. Jag har aldrig tyckt om Negerbullar, fast nu frågar jag
    på ren djävulskap var gång jag kommer in på ett fik, om
    dom har NEGERBULLAR, om dom säger ett annat namn
    på den, ja då ska jag inga ha, efter som jag ska ha just
    negerbullar!

    • Du är för djävlig Tony! Gör du så om det även finns baarn av den sorten i salongen?

      Tony jag har heller aldrig gillat de där negerbullarna.
      Tar en vanlig vit istället eller en Mazarin.
      Men är det taklagsfest, så ska beställaren bjuda på två vita och en brun till hela bygglaget.
      Det är en fin tradition från långt tillbaka i tiden. Lite tilltugg ska det vara också förstås.
      Vad sägs om bruna bönor och fläsk och till efterrätt en Nogger Black.

      • Ja när det gäller Mazarin, frågar jag alltid efter en
        Marjasin, du vet efter den lille Klipparen och klistraren
        Sigge Marjasin, Sossen som tillverkade sina egna
        avdragsmöjligheter.

  2. Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
    Gruvmor skriver:

    Ooh, det där receptet ska vi prova redan till jul! Kul!

KommenteraAvbryt svar