Grupp mot grupp


Sverige visar upp allt fler tecken på en havererande välfärd.

Rapport berättade ikväll att över 30 000 äldreplatser försvunnit mellan 2001 och 2012. Allt oftare tvingas anhöriga sköta vården i sina hem, enbart med några få timmars avlösning av hemtjänsten. Se reportaget om hur dagens välfärds-Sverige sakta men säkert är på väg att brytas ned. Källa: SVT

Samtidigt läser vi om stolta vårdare i Laholm som med spänning inväntar de första flyktingarna till Lilla Tjärby. Här har det renoverats för x antal tusen och här ska till en början sju personer vårda tre ensamkommande unga män, som så småningom ska bli åtta till antalet. Ni som lärt er siffrorna över kostnaden, vet att skattebetalarnas årliga utgifter för dessa åtta aktuella unga män landar på 5 548 000 kronor (1 900 x 365 x 8). Inget snack om att regeringen prioriterar välbefinnandet för dessa lycksökare framför våra egna som arbetat och betalat skatt under hela sitt vuxna liv. Källa: Hallandsposten

Kom aldrig och tala om för mig att man inte kan sätta grupp mot grupp. Det är vad politik handlar om och det är precis vad som sker i Sverige och förlorarna har vi nu fått klart för oss vilka de är och det är inte de som anländer till Sverige utan att betalat för sig.


6 responses to “Grupp mot grupp

 • osborn

  Vilka naiva dumhuvuden !!

  Gilla

 • Law of the land

  För att inte instämma i denna välgrundade kritik och i Dina argument, så måste man antingen vara idiot, journalist, politiker eller avliden.

  Man kan ju fråga sig vad som är skillnaden?

  Gilla

 • Hasse Eriksson

  Tja det blir väl Ättestupan nästa för oss Pur Svenskar….för den nya Adeln Läs Muslimerna skyddas ju av Abdirisak Waberi Reinfeldts Högra hand! SD 2014

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  Denna mång-miljonvilla som Laholms kommun välvilligt inköpt,enbart för att dessa ”Skäggiga barn” skall kunna bo ståndsmässigt,tills alla deras anhöriga hunnit anlända.ligger ett stenkast från den s.k.svenska solkusten.
  Fem minuters väg til del övre 10.000 `s sommareldorado Båstad !!
  Här kan man snart förvänta sig att dessa nya gäster får fasta sittplatser i Tennisstadion,samt på nattklubben Borgen …Vad kan Absurdiastan inte allt erbjuda dessa landets nya parasiter ??
  Sen finns det dumma Centerpartister,som inbillar sig att dessa skall välja Lapplands gruvor som framtida underjords-arbetare !!

  Gilla

 • Freja

  Ibland finns det inga gränser för vad det får kosta? Man vill bara spy när man läser det

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: