Södermanlands Nyheter och dubbelmoral…

Södermanlands Nyheter är lokaltidningen som kallar oss på Petterssonsblogg.se för rasister och främlingsfientliga.

– Pettersson har inte en aning om vad hela personalen, c:a 80 st, har för privata åsikter och tänker inte forska i det heller utan antar att de flesta är som du och jag, ansvarsfulla, trevliga, hårt arbetande och ärliga medborgare men det går att konstatera att det är väldigt svårt för ledningen att leva som man lär och att de som anställer på SN verkar tro att dubbelmoral är dubbelt så bra…

Carstorp, du som älskar mångkultur och att berömma nysvenskarnas enorma kompetens, varför är det inga afghaner, somalier eller araber bland din personal? Missar du inte viktig kompetens? Men jag ser att du har en etikreporter anställd, kanske dags för henne att göra ett reportage om SN och deras människosyn…

HÄR kan ni även titta vad några på SN bor. Bilderna kommer från Södermanlans Nyheter hemsida.

Detta bildspel kräver JavaScript.

8 thoughts on “Södermanlands Nyheter och dubbelmoral…

 1. Ja och gå till deras bostadsorter ,och du ska finna att det är lika
  etniskt vitt som det är på redaktionen, samma vidriga hycklare där
  som på slasktrattarna AB och Ex-pressen.

 2. Etnisk rensning förekommer uppenbarligen på tidningshusen i Sverige, och värst är tydligen SN-huset på S:t Annegatan 3 i Nyköping.

  Vedertagen taktik i tidningsbranschen brukar vara att, för nålpengar med mycket oklara anställningsvillkor genom obskyra distributionsföretag utnyttja papperslösa som i skydd av mörkret får sköta distributionen.
  Som ytterligare täckmantel syns ett par utländska namn och kanske t.o.m. någon slöja gömda långt ned bland de avsomnade bloggarna i tidningen, vars enda uppgifter är att ge ett tolerant alibi och undvika kritik från expo.

  Detta har hittills fungerat för att hålla redaktionen helt etniskt “ren”.

  Nu vill vi i stället se Göran Carstorp pulsa i snödrivorna i Brandkärr i svinottan med buntarna på ryggen,
  …medan Abdullah från Zoomalia sköljer ned khaten med lådvinet på redaktionen, och förundrat pickar på tangentbordet medan bokstäverna dansar på dataskärmen!

 3. Men det var alldeles gräsligt att se vad de var etniskt homogena på redaktionen då! Verkeligen som min mamma skulle ha sagt. Det ser ut som ett KD´s årsmöte.

 4. Svensk press gapar om mångfald men är så enfald att man undrar om det står rätt till i skallen på dem.

Kommentera