En våldsam svensk

Mannen på bilden heter Bherlin Gildo, är svensk medborgare och älskar att posera med döda fiender.

bherlingildokrigsbrott

Bherlin Dequilla Gildo (34 år), boendes på Siriusgatan 42 i Bergsjön, tillhör de svenska jihadister som rest till Syrien för att strida mot regimen.

Gildo tillhör den svenska jihadgruppen gruppen Mujahedeen Fi Ash Sham som var med om att inta militärbasen Sheikh Suleiman förra veckan. De svenska jihadisterna röner internationell uppmärksamhet, vilket kan ses på denna bild.

ryktbarhet

Denna Gildo har befunnit sig i Syrien under flera månader. Per Gudmundson ställer frågan om Gildo gjort sig skyldig till krigsbrott under sin tid där nere och hur svenska myndigheter kommer att ställa sig till det? Jag vill gärna lägga till några frågor.

 1. Varför flyttade denna Gildo till Sverige från första början?
 2. Har SÄPO haft honom under uppsikt och i såna fall…hur kunde han lämna landet?
 3. Har han jobb i Sverige, eller lever han på bidrag? Hur ser arbetsgivaren på hans långa frånvaro, eller hur ser myndigheterna på hans bidrag när han inte står till arbetsmarknadens förfogande?
 4. Hur många är dessa svenskar som rest på träningsläger och till krigszoner i främmande land?
 5. Hur många av dessa jihadister, salafister, extremister och andra odemokratiska krafter finns det i Sverige?
 6. Är det svenska asylsystemet så slappt att många busar slipper genom det grovmaskiga nätet?

Källa: Per Gudmundson

15 thoughts on “En våldsam svensk

 1. En ”svensk filippin” från Brgsjön som sitter häktad i London,för terrordåd i Syrien !
  Mer mångkulturell kan man ju knappast bli ! Hur många olika ”religioner” tillhör han ?

 2. Jag tror Bherin kämpar för något han tror på och tycker är rätt! Bherlin är en snäll och trevlig människa. men det han gör i syrien så tycker jag inte han ska få komma tillbaka till sverige som om inte något hade hänt! har känt han i många år och gått i samma klass som han i skolan!

 3. En stilla undran……de svenskar som stred tillsammans mrd spanska motståndsrörelsen i det Spanska inbördeskriget, var de också svenskfödda terrorister?????? Är ni för unga för att känna till det kriget eller???

  • Förstår inte riktigt vad din poäng är? Eller är det ett försvar för vad denne ”svensk” gör? har du varit inne och titta på hans Facebook sida? Och vem betalar hans ”semester”?

  • Anki Lind: men javisst, 500 svenskar deltog i de internationella brigaderna merparten kommunister och syndikalister, men jag sympatiserar varken med kommunister eller Islamister, det är klart kan man stödja sig mot vad som skrevs i en sagobok år 610 så är säkert spanska inbördeskriget från 1931 också intressant. Jag för min del finner det väldigt främmande att döda och kriga pga vad som står i en skrift från 610!

 4. Finns det något sätt vi kan få reda på ifall denna ”spetskomptens” lyfter bidrag i Sverige samtidigt som han är och mördar i Syrien?

  • Skulle finna det märkligt om han inte fick sina bidrag…Kanske har man även betalat resan till hans ”stridsområde” för honom !!
   Som bekant är ju Sverige världen främst stående humanitära stat…
   Ett av få länder som belönar sådan figurer,något som 7-klövern tydligen känner en viss stolthet av !!

  • Dan Holm:
   Och han är endast en av drygt 300 terrorister som funnit sin ”sovstad” i Sverige..Siffrorna är c.a ett år gamla och stammar från tyska BND (motsvarar CIA) och är tilförlitliga..
   Nu vet jag att det finns mer än tio X så många i Tyskland,men dessa står till största delen,dygnet runt under observation,vilket knappast fallet lär vara,med ”våra” inhemska islamska krigsförbrytare..

 5. Svensk är han definitivt INTE! Att han har ett papper på att han är berättigad att utnyttja det svenska välfärdssystemet är en helt annan sak.
  Svensk föds man till!

 6. Visst är det fantastiskt?! Undra hur länge det dröjer innan någon ”svensk” begår något terrordåd typ 11 september,? Och apropå Gildo? har han semester nu? för vi får väl utgå från att han har jobb och är självförsörjande? att tro något annat vore väl rasistiskt eller är det mina skattepengar som finansierar hans hobby nere i Syrien?

Kommentera