Väljarna belönar järnrör


Ett avskyvärt parti med en avskyvärd politik. Sifo-rekord för Sverigedemokraterna förändrar det parlamentariska läget. Väljarbarometern från GP/Sifo är den här månaden synnerligen klargörande. Sverigedemokraternas sympatisörer generas inte av rasism och drar inte öronen åt sig när ledande partiföreträdare beter sig som gatuligister. Tvärtom tycks Sverigedemokraternas sympatisörer gilla detta. Från förra månadens rekordnotering 8,5 procent ökar Sverigedemokraterna till 10,0 procent.

Det gör Sverigedemokraterna till Sveriges tredje största parti, knappt före Miljöpartiet.

Därmed är det också dags att sluta leta ursäktande förklaringar. Sverigedemokraternas väljare vet vad de väljer. De sympatiserar med Sverigedemokraternas politik. De vill ha ett Sverige utan invandrare, ett Sverige som ser ut som på midsommarafton och där alla muslimer, bara genom att vara muslimer, utgör ett hot som måste bemötas med kraftåtgärder.

Ovanstående är en ledare från GP igår och där är GP ute i mycket grumliga demokratiska vatten. Då kan vill lika gärna påstå att Moderaterna och Socialdemokraternas väljare sympatiserar med horkarlar, fyllefester, slöseri med skattemedel, mygel, fusk, rasism och tycker det är rätt att slå kvinnor…läs till höger om inläggen där vi granskar M och S och titta på vad deras väljare sympatiserar med.


32 responses to “Väljarna belönar järnrör

 • Lars Å Månsson

  Nu har svaret från Evalis Björk GP anlänt..
  Min fråga löd som följer:
  Är det på GPs ledarredaktion så att ni alla,liksom hyenor arbetar tillsammans ? Hade det inte för en så osmaklig och oseriös ledare varit klädsamt,om någon med sitt namn vågat stå bakom det hela ?Beklagligt att er ”journalism” kan sjunka så djupt..
  Svaret blev följande:
  ”Hej hela ledarredaktionen står bakom”..
  Kort och koncist eller ??
  Detta svar tolkar jag på så sätt.Att det på GP är en form av fega hyenor,som sitter och kurar på PK-blaskan,liksom vid andra korrekta muslimvänliga organ i Sverige !!

  Gilla

 • Tony

  Låt tidningen GP sitta och lysa i sitt tidningsställ, ge helt
  fan i att köpa skiten, om så hela slaskpressen går i konkurs.
  När inga köpare finns, och ekonomin är körd i botten, kommer
  nog stöddigheten att minska från dessa luspudlar, som inte ens
  vågar sätta sina kråkfötter under ledaren. Ynkligt patrask, samma
  figurer som skriker i högan sky över att man inte kan härleda vilka
  som skriver på nätet, gör själva som så kallade proffs samma sak,
  finns det verkligen inte en endaste ledarskribent med RYGGRAD
  på den tidningen?

  Gilla

 • Lars P

  Skrev till tipsa GP och frågade vad det var för ynkedom som inte vågade skriva under med sitt namn på ledaren ”väljarna belönar järnrör”

  Fick detta svar…
  Alla ledare är författade inom ledarredaktionen och samtliga medarbetare finns uppräknade på ledarsidan.Däremot är huvudledaren på GP alltid osignerad.Det är den därför att den uttrycker en samlad uppfattning och inte bara en enskild persons uppfattning. Sedan har också signerade texter på ledarsidan,som är mer personligt hållna,till exempel dagliga krönikor.

  Mvh Evalis Björk journalist…..ja eller hur !
  Evalis.bjork@gp.se

  Skratta eller gråta ?

  Gilla

 • HOTorpeden

  Pate:
  Det är pressens och 7-klövern som tolkar SD:s program med att de vill kasta ut alla invandrare. Läs här: https://sverigedemokraterna.se/vara-asikter/principprogram/

  Gilla

 • HOTorpeden

  Pate är ju obegåvad, precis som svenska journalister. De aner att det är likhetstecken mellan att stoppa massinvandringen med att slänga ut alla invandrare.
  Vi som kommenterar här har inget emot invandrare så länge de tar seden dit de kommer. Men muslimer anser att vi skall anamma deras seder med djurplågarslaktm pedofildyrkan o s v. Det ställer vi inte upp på.

  Gilla

 • Stenbock

  Patè:
  Du tycks ha stått still i din utveckling de senaste 2000 åren !! Nu vet jag ju inte om du tillhör ”nyberikarna”,i så fall har jag full förståelse för din avsaknad från dagens realiteter …Din personliga inställning tycks passa in på såväl de amerikanska sekterna,som Islamisternas dröm om Kalifatet !

  Gilla

  • Pate

   På vilket sätt har min utveckling stått still i 2000 år? Du får gärna utveckla.

   På vilket sätt har jag avsaknad för dagens realiteter?

   Ganska spännande att ni här inne är så rädda för 1% av den svenska befolkningen. Ungefär så många muslimer finns i Sverige. De verkar kunna skaka om ert liv rätt kraftigt.

   Jag förstår inte heller HOTorpedens inställning. När jag läser artikeln ser jag följande :
   ”. De vill ha ett Sverige utan invandrare”. På vilket sätt har jag då tolkat fel? Du får gärna förklara. Ett Sverige utan invandrare menas alltså ett Sverige utan norrmän, finnar, tyskar, amerikanare mfl.

   För er upplysning. Jag är extremt etniskt svensk. Jag har i 5 led bakåt ingen invandrare i släkten. Visst är det då konstigt att man kan tycka att mångkultur är bra? Konstigt att man gillar jul, påsk, halloween? Att jag verkligen älskar både kebab och souvlaki! Indisk mat är också en riktig höjdare. Jag går och klipper mig hos ”nyberikare” som ni brukar säga. Jag kör en tysk bil och hör och häpna, en japansk bil! Min favoritsyssla är att åka utomlands och upptäcka världen.

   Gilla

   • Freja

    Så du menar att bara för att vi gillar t.ex Halloween så MÅSTE vi tycka om Islam? tror inte det va? Det är ju inte precis amerikaner som kommer hit och lever på bidrag och TVINGAR oss att fira halloween? jag tar mig rätten att SJÄLV avgöra vilken kulturberikning jag vill ta del av för till skillnad från dig så försöker inte jag bestämma vad andra människor måste tycka, och jag känner också ett ansvar gentemot kommande generation som skall behöva ta ansvar för vad vår ”världsmästare i godhet” (läs dumhet) attityd har orsakat. Skulle vara intressant att hör din förklaring till varför Sverige skall ta emot en sådan enorm invandringsbörda något som andra ansvarfulla länder vägrar göra. Jag antar att du även tycker att det är helt ok att byta ut ursprungsbefolkningen i ett land, se bara Storbritannien som år 2018 beräknas vara muslimskt. nej du pate du är pate-tisk när du kommer dragande med sådana irrelevanta saker som kebab och halloween………

    Gilla

   • Freja

    Förstår inte riktigt liknelsen, om jag väljer att köpa en japansk bil eller om jag vill fira halloween betyder det automatiskt att jag måste bli betalningsskyldig för 80% av alla ensamkommande ”barn” som söker sig till något EU land? Eller till 20 000 anhöriginvandrare från Somalien?

    Gilla

   • Stenbock

    Bl.a svänger du dig gärna med falska %-siffror och din egen statistik…
    Endast ett exempel…. 1 % islamister av c:a 8 ,5 miljoner invånare skulle innebära ,enl dina uppgifter c.a 85.000 !!
    I verkligheten enl senaste uppgifter,rör det sig om drygt 500.000 sådana som till största delen lever från bidrag !!
    Vad gäller statstik ska du ha i åminne,att den enda du kan förlita dig till,är den du själv förfalskat !

    Gilla

   • HOTorpeden

    Pate är lika korkad som Ali, men han är väl och krigar i Syrien nu!

    Gilla

 • Tony

  Är dessa ledaskribenter dumma i huvudet på riktigt,
  eller bara spelar dom dumma? Det borde inte vara
  så svårt att begripa att folk inte längre går på all den
  skit som väller ut i från slaskmedia dagligen, när man
  öppet ljuger om att SD inte vill ha några invandrare i
  Sverige, fast man tydliggör att invandringen till Sverige
  skall följa övriga Länder i Europa. Trots detta kör dom
  detta enfaldiga malande i repris vid varje tänkbart tillfälle.

  Gilla

  • Stenbock

   Tony:
   Tror att båda delarna är fallet.Liksom alla andra mesiga,som inte vågar ha en egen åsikt,måste tydligen dessa skribenter genomgå en dressyrutbildning i korrekthet. Vilket inte minst STATS-TV dagligen visar prov på.Men även oron att förlora sitt arbete finns naturligtvis i vågskålen !!

   Gilla

 • Stefan K

  Så länge väljarna inte belönar språkrören bättre än så här, är vi alla nöjda.

  Gilla

 • Argus

  Om valet står mellan järnrör och syltryggar…

  Gilla

 • osborn

  Dessa patetiska blaskor de är fullkomligt fixerade vid SD och allt de gör och skriver har ju fått motsatt effekt. Desperationen växer.

  Gilla

 • Stenbock

  Dagens största poäng,i samband med Aftonlögnens riggade siffror. X-pressens glädjer sig över hövan,p.g.a sin största konkurrents sensationella nyhet !! Sällan man ser att de båda omfamnar varandra,och njuter den andres framgång,även om det var länge sedan man hade några att glädjas över …

  Gilla

 • Ruben

  Tror faktiskt att det som hände inte skrämmer bort några väljare,tvärtom.
  Det visade faktiskt att några har kurage nog att bemöta kravmaskinerna med deras egen medicin.

  Gilla

 • Peter Jaocbsson

  Fast i dag gläder sig Aftonlögnen för att SD gått tillbaka kraftig i aftonbladet/united minds mätning som publicerades i dag. ”SD backar kraftigt i opinionsmätning”, ”väljarna sviker efter skandalfilmen”. SD backar 1,5% sedan förra mätningen i maj månad. Att SD gått framåt i så gott som alla mätningar som presenterats glömmer Aftonlögnen av i sin skadeglädje. Siffrorna från GP/Sifo som presenterades här i helgen visar på en uppgång för SD. Så Sexpresen och Aftonlögnen ska nog inte dra så stora växlar på en enda mätning.

  Gilla

  • Stefan K

   Ja AB är sannerligen en patetisk blaska. Eftersom de själva beställt undersökningen så har lite svårt med ärligheten.
   Dock verkar medarbetarna på AB lida av minnesförlust (kan ev. förklaras av för mycket rödvin) för så sent som igår redovisade SD rekordsiffror hos SIFO.

   Gilla

 • Pate

  Skönt. Ingen mer kebab. Inga äckliga fulla finnar. Inga dryga danskar eller checka norrmän. Inget jäkla amerikanskt trams med blinkande lampor vid jul, och inte nåt tramsigt halloween. Inte nåt mellanöstern tema med jul och påsk. Fån vad skönt att slippa allt sånt trams! Ut med allt och alla!

  Gilla

  • Freja

   Har aldrig haft något emot finnar, danskar, norrmän eller amerikaner. För mig veterligen så lyder inte de blint under någon sagobok som uppmanar till våld? Har heller aldrig råkat ut för någon norrman, amerikan eller exempelvis thailändare som ligger med arslet i vädret och kräver vedervärdiga böneutrop. Förresten kanske skulle du kontakta din SFI lärare för det stavas inte ”checka” det heter käcka, lite patetiskt att försöka förolämpa folk om man inte ens kan stava?

   Gilla

   • Pate

    Jag ber om ursäkt för min felstavning. Jag skyller på min telefon, svårt att skriva på den. Därför står det Fån istället för för Fan.

    Vi i Sverige är i grunden kristna. Såsom bland annat amerikaner också är. Så här står det i vår lilla bok
    http://rickardsoderberg.se/wp/bloggen/insandaren/

    Religioner i sig är väldigt gammalmodiga. Att dra alla muslimer över en kam är så trångsynt att man undrar om du överhuvudtaget känner någon muslim?

    sen undrar jag vart du tror att alla våra värderingar och grunder kommer ifrån. Kommer det ifrån etniska svenskar, elller kan det ha varit så att vi alltid varit ett ”resande” folk och lärt oss av andra kulturer?

    Gilla

   • Pate

    Jag hoppas också att du inte arbetade igår. Så här säger ju vår bok, som då också amerikanerna väldigt strikt följer

    ”Sex dagar skall arbete göras, men på sjunde dagen skolen I hava helgdag, en HERRENS vilosabbat. Var och en som på den dagen gör något arbete skall dödas”

    Gilla

   • Freja

    Ja du Pate, det räcker att titta in i ett svenskt fängelse (eller något annnat europeiskt) eller att gå in på tingsrätten och titta på målen, inte finns muslimerna där för att de följer våra lagar i alla fall. Läste att det i tyska ungdomsfängelser inte kan serveras fläskkött längre, hmm undra vad det kan bero på, eller vilka är det nu som inte äter fläskkött? Amerikanerna? de käcka Norrmännen eller de dryga Danskarna? Och en sak till ”Pate” du kan försöka hur mycket du vill att försöka tvinga oss att gilla muslimer, det kanske går att tvinga muslimska kvinnor till saker, men mig tvingar du inte, och ju mer vi lär känna Islam desto mer emot blir den svenska befolkningen. Efter denna helgen så känner jag 4 personer till som har fått stifta bekantskap med ”den fredliga religionen” alla 4 har nu betalt medlemsskap hos SD.

    Gilla

  • Freja

   Vad har bibeln med detta att göra? jag lever inte efter dess regler, få kristna gör det, i en demokrati fungerar det inte så. Skillnaden är att MUSLIMER anser sig kunna stå över lagar i ett demokratiskt land och luta sig mot vad som står i Koranen. Och skitsnack att amerikaner strikt följer bibeln. Är det något som din ”ideologi” har tutat i dig?

   Gilla

   • Pate

    Men vem har tutat i dig att MUSLIMER (antar att du då menar alla) lever efter koranen högre än demokratin, dvs Sverige? Jag vet mängder med muslimer som inte alls lever efter koranen mer än vad du och jag gör efter bibeln (dvs firar högtider men inget mer).
    Idioter finns det överallt, det har ingenting med en specifik religion att göra. Den som vill vara idiot har alltid något att gömma sig bakom.

    Gilla

 • minsynpasaken

  Fram för mer järnrör i politiken!

  Gilla

  • Freja

   Ja våld verkar ju vara det enda ”språk” som vår ”spetskomptens” förstår för lära sig svenska på ett par år verkar ju vara omöjligt…..

   Gilla

 • Freja

  Helt oacceptabelt att skriva så i en tidning tycker jag. Skandalöst

  Gilla

 • allemand

  SD väljare och potentiella SD väljare är för smarta för att gå på den där vänsterhysterin.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: