Nya bråk på flyktingförläggningar

Vi på Petterssons kan snart lägga upp en egen spalt där vi förmedlar de ständiga bråk som förekommer på och kring svenska flyktingförläggningar.

Våld, mord, hot, mordbränder, stölder, våldtäkter, vandalism, droger och ständiga klagomål. Det är vardagen på många av våra svenska flyktingförläggningar och man undrar varför de som söker och vill ha skydd i Sverige inte visar större tacksamhet?

Här är dagens skörd av alla de brottsliga handlingar som förmedlas från olika flyktingförläggningar.

Ett knivbråk och försök till rån inträffade vid flyktingförläggningen i Emmaboda nu på morgonen. Två personer boendes på anläggningen och två utomstående hamnade i bråk, där knivar var inblandade. Två av männen som försökte tillförskansa sig pengar och cigaretter, flydde från platsen, men greps senare av polis vid järnvägsstationen.

Källa: SR

 

 

4 thoughts on “Nya bråk på flyktingförläggningar

  1. Hej Invandrare!
    Låt mig välkomna dig till Sverige, har du sökt bidrag än?
    Om du har en utbildning eller ej spelar ingen roll den räknas ändå inte här, inte heller om du har körkort eller kan flera språk. Vårat språk behöver du inte lära dig. Har du fått lgh? Senaste inom teknik? Platt tv eller iphone är ett måste för att överleva. Det är ju synd om dig! Å du har en egen tro! Inga problem! Vi bygger den byggnad du vill och det är heller inget problem om du vill ha bönutrop. Klädsel, duger det med Nike och Adidas? Eller har du egen dräkt? Bär vad du vill det är ju inte så att vi ber dig att ta seden dit du kommer!
    Nej du behöver inte lära dig våra regler eller lagar inte heller våra traditioner, nej då vi är för rädda för vad du skall tycka och för att du skall känna dig stött på något sätt, så istället slutar vi hissa våran flagga, slutar sjunga våran nationalsång. Vi är så rädda så vi slutar fira våra högtider så som vi gjort i så många år. Vi byter namn och tar bort bakverk.
    Om du vill ha en lyxsemester kan vi erbjuda dig den kriminella banan, vi har fängelser som är bättre än våra ålderdomshem och har bättre mat än våra skolor.
    Du ser ner på oss och idiotförklarar det svenska folket, kalla oss för svennejävlar, inga problem för det gills inte, vi är ingen folkgrupp så inga övertramp där inte. Skillnad vore det om vi kallade dig något då är det hets mot folkgrupp.
    Om du nu ändå inte trivs här hos oss och vill åka tillbaka till ditt hemland, inga problem där heller vi betalar så gärna!
    Så välkommen till Sverige! Det mångkulturella landet utan egen kultur.

KommenteraAvbryt svar