Åtalas för brutal våldtäkt i hotellrum

En man i 20-årsåldern åtalas för att ha utsatt en kvinna för grov våldtäkt i ett hotellrum i centrala Örebro.

Vid fem tillfällen den aktuella kvällen ska han genom misshandel, våld och hot ha tvingat sig på henne och dessutom tvingat kvinnan till andra sexuella handlingar.

Kammaråklagare Karl-Erik Antonsson skriver i stämningsansökan att mannen visat särskild hänsynslöshet och råhet.

Då hon försökte fly ska mannen med våld ha hindrat henne från att lämna rummet. Han anklagas också för att ha tagit strupgrepp, slagit henne med knytnävarna i ansiktet och mot huvudet, tagit tag i håret och släpat henne på golvet och knäat kvinnan i huvudet.

Mannen har under polisförhören nekat till brott. Den misstänkte har suttit häktad sedan slutet av september. Vid rättegången kommer flera personer som befann sig på hotellet att vittna om vad de hört och iakttagit i samband med att kvinnan försökte fly från hotellrummet. Två poliser vittnar om sina iakttagelser av kvinnan då de hade larmats och kom till hotellet.

En person hon kontaktade för att få hjälp vittnar också. Åklagaren presenterar rättsintyg och annan bevisning för att visa på skadorna. Det finns också protokoll från polisens tekniska undersökning i hotellrummet.

-Pettersson säger inte mer än att ljugmedia glömde nämna att svinet är albanskt och heter…

Gent Kastrati född 1990 och frågan är om inte de som gett honom svenskt medborgarskapp skulle åtalas samtidigt…

2 thoughts on “Åtalas för brutal våldtäkt i hotellrum

  1. Detta är ett resultat av missionerande av ”godhetsapostlarna” som har dämpat den naturliga vaksamheten gentemot ofränder. Unga flickor tror på fullaste allvar att dessa stenåldersmänniskor har samma etik och moral som den moderna människan. En dyr lärdom att lära att så inte är fallet.

KommenteraAvbryt svar