Kallar Judarna för apor mm.

Tunisien har enligt LYNN ett genomsnitligt IQ på 84. Dvs hälften av befolkningen har IQ lägre än 84!  Denne prelat måste helt klart tillhöra den undre halvan!

När man lyssnar-läser vad denne representant för den ”fredliga” religionen har att förtälja om judarnas motstånd mot pedofeten så kan man inte säga annat än: ”ALL HEDER ÅT JUDARNA”

 

8 thoughts on “Kallar Judarna för apor mm.

    • Jo, och där står också: ”National IQs Based on the Results of Intelligence Tests and Estimated National IQs (marked by *)”. Alltså baserat på ett okänt antal test och extrapolerat till att gälla inte bara ett land utan hela kontinenter… Alla länder märkta med * har ”uppskattats”. Nu är det sannolikt så att man i högindustrialiserade länder typ Japan får högre ”scoring” på aritmetiska variabler än i kamelvaktarländer, vilket gör mig ännu mer betänksam. Du vet att IQ-test ofta anklagas för att mäta det som låter sig lätt mätas, därför finns andra test t.ex baserade på Gardners multipla intelligenser (se länk) http://www.slideshare.net/Marietankar/de-nio-intelligenserna#btnNext
      Tycker egentligen bara att man ska vara lite kritisk. Jag har under mitt långa liv träffat på alla typer av människor , från Saharas Blå män, till Senegalesiska fiskare, lamor i Tibet och massor av andra, och det är verkligen svårt att generalisera om intelligens. När man använder det i rangordningssyfte är det verkligt farligt.

      • Jag säger inte att det du påstår helt saknar grund, bara att man ite ska övertolka det man ser vid första anblicken. I kulturer som premierar bildning stiger även den generella intelligensnivån, då man får en ”ringar på vattnet”-effekt, men även i länder som enligt det första ”undersökningsresultatet” du nämnde (t.ex Ryssland)ligger väldigt lågt, så har man mycket högre kunskaper i matematik och fysik generellt än vad vi har. Schack är en folksport i Ryssland, och schack är ”geniernas” spel.En fördumning som drivs av kravlöshet, religiös tvångsindoktrinering, amerikansk skräpkultur och dylikt ger förbluffande snabbt (40-50 år) resultat på bildningsnivån, och då sjunker den genomsnittliga IQ.

  1. Tunisien har nog inget IQ alls, möjligen tunisierna. Man ska inte prata om IQ om man inte vet vad det är för något. Hur kan man t.ex säga att ”Svenskarna har ett genomsnittligt IQ p…” ? Har DU eller någon annan här gjort ett intelligenstest någon gång i sådan regi att det har kunnat sammanställas till nationell statistik? Du vet lika väl som jag att i Sverige är det som att kyssa Döden om man skulle föreslå att IQ-mätning skulle ske i skolorna. I USA däremot är det vanligt med olika test, dock få renodlade intelligenstest. Dessa tar man till om man misstänker att det föreligger något mentalt eller inlärningspsykologiskt fel med någon person. De vanligaste är sk. SAT-test (Scholasic Aptitude Test) som i Sverige skulle kunna jämföras med Högskoleprovet, och som avser att ge en ”hint” om man är lämplig för högre studier eller inte. De slutsatser som du hänvisar till verkar vara bara ”bullshit” och som du vet ingår förmågan till analys och kritiskt tänkande i en intelligensprofilering, så det är alltid bättre att man tänker till innan man yttrar sig.

    • Du har nog rätt i att det kan vara en risk att generalisera
      Plus att de test västerlandet har är lämpade för just västerlänningar
      Detta kan komma att ändras när tex Kina blir världens storebror

      • Jag tror att kineser som gör ”vanliga” IQ-test kommer att ha resultat liknande Japans. Inte för att japaner och kineser är så väldigt lika, utan för att de är ”introverta” kulturer som premierar analys, logiskt tänkande före lek, spel och show. I ”Lekens” hemland USA produceras nästan alla innovationer som man kan ha kul med, från rullskridskor till sailing-kites för surfare. Det kommer knappast att uppfinnas några sådana saker i ett religiöst totaldominerat land som Saudi-Arabien. Det dräller ju inte av komedier från arabländerna precis…

KommenteraAvbryt svar