Ahmed Jabari, Hamas hade svensk fru

Nostradamus i norr har tipsat hos om en film när den israeliska krigsmakten IDF likviderade Ahmed Jabari den 14/11 i Gaza. Terroristen och andremannen i Hamas som var gift med två fruar på äkta muslimsk manér varav den ena var SVENSKA, vilket märkligt nog inte PK skrivit en tår om…

På filmen diskuterar Jonathan Halevi och Ezra Levant Israels svar på de hundratals raketer som avfyrats från Gaza av terroristorganisationen Hamas och hur Israel gör allt för att undvika civila offer med precisionsbombningar och varningar till civilbefolkningen med bland annat telefonsamtal och vi ser Ahmed segla vidare till andra breddgrader…

…är har vi Ahmed på sin nya plats där han firar sitt martyrskap…

2 thoughts on “Ahmed Jabari, Hamas hade svensk fru

  1. Sannolikt en förtappad, genetiskt skadad och konverterad f.d. ”svenska”, som fallit pladask för P.K.- medias romantiserade bild av ”mörk spännande främling”.

    Det absolut enklaste sättet idag bland terrorister att bedrägligt erhålla Svenskt medborgarskap,
    ….för att sedan oskuldsfullt resa på ”semester” på något träningsläger och därefter, med VÅRT LAND som bas, och med det grovt missriktade trygghetssystemet som sponsor, bomba och ödelägga valda delar av världen.

    Tack och lov finns det ärofyllda kvinnor kvar i Norden, som genomskådat bluffen och skyr de sprängämnesdoftande, sammetsögda gökungarna som pesten!

KommenteraAvbryt svar