Polisen anmäler SD-topparna

Polisen tar ett eget initiativ och anmäler Almqvist, Ekeroth och Westling för händelserna för 26 månader sedan.

Nu tror jag inte på att polisen själva tagit initiativet, utan att det ligger andra krafter bakom. Tittut Beatrice?

Nu lär regeringen tvingas anställa fler poliser, för om det är så enkelt att få polisen själva att upprätta en polisanmälan så lär de få massor att göra i framtiden. Scenariot är att folk plockar fram gamla klipp de har filmat med sina mobiler och åberopar olika brott. Nu bör givetvis alla Sverigedemokrater filma sina egna torgmöten och lämna över bevismaterial när vänsterpöbeln hotar, trakasserar, använder tillhyggen och skriker olämpliga saker.

Vi kommer också att se hur svenska skolungdomar filmar sina skoldagar och lämnar in filmer till polisen där de visar klipp på hur de behandlas av sina invandrade klasskamrater och inte minst hur de svenska tjejerna utsätts för könsnedsättande uttryck.

Självklart kommer det också att filmas hej vilt på våra fotbollsarenor, när supportar till det egna laget filmar det andra lagets supportar när de slåss, hotar och skriker olämpliga uttryck.

Tänk bara vad polisen kommer att sysselsättas efter en vanlig fredagskväll på stan? Tänk bara så många potentiella polisanmälningar de kommer att finna i Rosengård en vanlig tisdagskväll?

Kan man anmäla Abdirizak Waberi för anstiftan till brott när han i TV sade att kvinnors roll är i hemmet? Är inte det ett hot mot jämställdheten?

Tror någon på att polisen själva tagit detta initiativ?

Källa: SVT

18 thoughts on “Polisen anmäler SD-topparna

 1. Nu blir det genast order hemifrån till dottern att medföra mobilen och filma varje kränkning hon och hennes klasskamrater utsätts för i form av nedsättande tillmälen från invandrarynglingar som sitter i skolentrén och ropar efter dem. Filmning! Filmning! Sen ska polisen få jobba! Leif GW Persson kommer antagligen att skratta på sig bråck åt dessa nya stolligheter.

 2. Klockrent Stefan… 😉

  Polisen kommer att ångra att de sparkat civilanställda, de skulle ha behövts nu för att välkomna floden av okynnesanmälningar som tar uppmärksamheten och resurserna från verkligheten i vårt numera masskriminella samhälle.

  Men huvudsaken är väl ändå att P.K.-media kan fortsätta att fylla löpsedlarna med fekalier, och att advokatsamfundet ser idel glada miner bland sina medlemmar?

 3. Ja, nu har de öppnat upp för massanmälningar. Förmodligen har polisen ansett att de har för lite att göra. Nu kommer jag att anmäla varje gång jag blir kränkt!

  • Bra Pica pica så gör vi och det är jag redan överens med en vän att så får det bli. Polisen kommer att drunkna i anmälningar, fy satan vad vi har att anmäla.

  • Brott?
   Är det ett brott att säga “hora” lär många muslimer med sina “svennehoror” ligga risigt till.
   Är det ett brott att stöta till en annan person lär ordningsvakterna på våra krogar får det jobbigt?
   Är det ett brott att ropa förolämpade ord och stå med “vapen” i handen lär våldsvänstern ligga taskigt till?

   • Oj oj oj oj vad vi kommer att anmäla och jag får väl ta en repa till med mina anmälningar och överklaganden, ,jag kommer att dynga in dom.
    Det kommer att bli nolltolerans.

   • Ja, förolämpning.Du kommer att få lära dig det och hur du tar reda på vad som är brottsligt när du läser SO på högstadiet.

    Men förutom det är det också olagligt att slå tjejer (misshandel), beväpna sig (brott mot knivlagen), särskilt om man gör det i syfte att begå brott (förberedelse för t.ex. misshandel), hota tjejer (olaga hot) och att falskt anklaga andra för brott (falsk tillvitelse).

    Det är också fortfarande brottsligt även om du kan hitta andra pissluffare som beter sig på samma sätt.

 4. Visst är det tragikomiskt.
  En yrkeskår med anställda som kallar invandrare för “apajävlar” och anklagas av förortsungdomar för sin hets mot invandrare, ska alltså utreda en över två år gammal händelse.
  Undrar om inte polisen själva skäms en smula, men det kanske är viktigare att springa Expos ärende?

 5. Order uppifrån Regeringen>justitiedepartementet>RPS >>>
  Polisen har väl brist på arbetsuppgifter.

 6. I så fall är väl det minsta man kan begära att Expressen lämnar ut filmen i sin helhet till polisen så att man kan få se den i helhet och inte klippt, något som Åkesson begärde idag men blev nekad. To be continued….

Kommentera