Kunder får hem kackerlackor i varorna

I flera år har butikerna i Rinkeby Galleria utanför Stockholm varit drabbade av skadedjur. Både kackerlackor och råttor har hittat till gallerian — och i flera butiker rinner det ut avloppsvatten genom trasiga rör, skriver Metro.

Enligt en butiksägare händer det att kunder får med sig kackerlackor hem bland varorna.

Fastighetsbolaget säger att förekomsten av skadedjur har minskat, och att ingen grundlig sanering behövs.

-Pettersson håller inte med fastighetsbolaget utan tycker att det behövs en rejäl sanering och inte bara av kackerlackor utan av alla skadedjur…

Det finns över 4 000 arter av kackerlackor, på bilden Blatta Orientalis

12 thoughts on “Kunder får hem kackerlackor i varorna

 1. Innan jag nu har för avsikt att gå i bädd,ska jag meddela sista nyhet,som i detta fall kommer från Arabsidans Hamas.Utstrålat över jorden av Russian Today.
  Alla 23 dödade araber hitintills är enl. dem barn och gamla kvinnor..Hur många av de uppgivna 230 skadade som också tillhör denna grupp framgick inte.Tydligen har Israel inte lyckats träffat mer än två terroristiska överbefälhavare,alla andra tycks enl.Hamas vara civila offer..
  God natt och tack för idag !!

 2. Har inte svenska regeringen sagt till om att vi svenskar måste sluta resa runt?? För det är ju vi som drar hem skit som kackerlackor i vårat bagage!!! Så sluta resa till Norge o Danmark (för det är ju ungefär dit som våra pengapungar räcker att resa till…)!!!

 3. Ja jävla Svenskar som inte kan kolla upp sina
  resväskor när dom varit på semester! För det
  kan väl aldrig vara så att det är våra nya berik…
  Nej det är säkert Svenne Banan som tar med
  fripassagerare hit! Till och med deras skadedjur
  vill emigrera hit, vad är det egentligen som drar
  för att få komma till det rasistiska Sverige?

 4. Kräftskivor kan vara upplysande, och ibland avslöjande!

  Satt för några år sedan bredvid en byggnadsingenjör / projektledare som engagerad berättade om ett aktuellt projekt, en omfattande sanering av ett större hyreshus i Segersjö / Farsta i södra Stockholm, som drabbats av Faraomyror, och som krävde snabbt, radikalt beslut om rivning eller omfattande sanering.

  Dagen efter tog jag upp ämnet och orsaken till spridningen av skadeinsekterna, men då kom “ingenjören” plötsligt inte ihåg någonting om varken exotiska skadedjur eller sitt pågående projekt.

  Det är inte klokt vad alkohol i stora mängder kan avslöja!

  • Ja du Law of the Land och härmed borde vi införa en stadig sup innanför västen på de folkvalda innan dom går upp i talarstolarna runt om i riket 😉
   Här sitter jag efter en givande arbets och fika med kompisdag och dricker Lindemans Bin 40 Merlot. Skål min vän 🙂

Kommentera