Varför är palestinier annorlunda?


Israel pekas regelbundet ut av media för både det ena och det andra, men framförallt för palestiniernas situation.

Märkligt nog har Israel skrivit på FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna, vilket inte de muslimska länderna gjort med motivering att de strider mot islamsk lag. Det som ställer till problem för muslimerna är FN-stadgans artikel 2 om att alla ska behandlas lika oberoende av kön och religionstillhörighet, artikel 7 om likhet inför lagen, framförallt för kvinnor men även andra artiklar är problematiska för sharialagen.

Israel har också skrivit på 1951 års Genèvekonvention angående flyktingars rättsliga ställning, det har dock inte Libanon, Jordanien, Syrien, Saudiarabien, Libyen, Irak, Förenade Arabemiraten, Pakistan, Kuwait, Oman, Bahrein, Eritrea med flera gjort.

Maximalt 850 000 personer ”flydde” från nuvarande Israel år 1948 och 1951 års Genèvekonvention avses med flykting följande personer, nämligen … den som utan att vara medborgare i något land … befinner sig utanför det land, vari han tidigare haft sin vanliga vistelseort, samt är ur stånd att eller på grund av … fruktan … icke önskar att återvända dit.

Eftersom mycket få av de ”palestinska flyktingar” som nu finns i de nyss nämnda grannstaterna, någonsin har haft ”sin vanliga vistelseort” i Israel, så är det inte många som skulle få asyl som flykting enligt 1951 års konvention, även om de stater som hittills har vägrat skriva under konventionen, skulle göra det nu. För då skulle de tvingas erkänna, att de allra flesta ”palestinska flyktingar” inte alls är några flyktingar. Men det skulle ju förta hela poängen med att hålla dessa stackars människor i ”flykting” läger i decennium efter decennium. Det skulle förskjuta trycket att komma till rätta med situationen från Israel till dem själva.

Men nu är det så praktiskt ordnat att ”Palestinska flyktingar” inte omfattas av flyktingkonventionen, om de bor i Jordanien, Syrien eller Libanon. Palestinierna behandlas alltså annorlunda än alla andra folk på jorden, än värre är att flyktingskapet ärvs på den manliga sidan! Detta upplägg från FN är naturligtvis för att sätta press på Israel, men har bara inneburit att organisationer som Hamas, al-Fatah, PLO, PFLP osv. har bildats, och vars syfte är att utplåna Israel.

Palestinierna borde integreras i de länder deras förfäder flydde till för mer än 60 år sedan, som alla andra flyktingar har fått göra över hela världen. Det finns 22 arabiska länder att välja på, och ännu fler muslimska, så varför tjata om att återvända till världens enda judiska stat som de hatar och där de aldrig har bott.

Mängder med finnar flydde undan kriget från de finska länen Karelen och Ingermanland när Sovjetunionen tog dessa områden, de är sedan länge integrerade i Finland och Sverige, och ingen drömmer om att utplåna Ryssland.

Femton miljoner tyskar tvingades lämna nuvarande Polen. Dessa flyktingar kräver inte rätten att återvända. De har inte bildat organisationer som kräver att Polen skall utplånas. De bedriver inte angreppskrig mot Polen. Dessa tyskar har nämligen integrerats i nuvarande Tyskland och har accepterat detta.

När Brittiska Indien delades var det många hinduer som lämnade nuvarande Pakistan, och många muslimer som flydde dit. Dessa länder är inte världens bästa kompisar, men det står inte i flyktingarnas stadgar att de ska utplåna varandras länder.

Knappt en miljon judar flydde eller tvingades fly från arabstaterna samtidigt som araberna flydde från Israel under och efter kriget 1948, märkligt nog vill inte dessa judiska flyktingar och deras ättlingar utplåna Egypten, Syrien och Jordanien.  Dessa flyktingar blev snabbt integrerade i Israel.

Finnarna och tyskarna har accepterat att de förlorade kriget. De har accepterat sin situation och har byggt upp några av världens rikaste länder. Palestiniernas ledare som stod på Tysklands sida under kriget, verkar inte ha fattat att de förlorade 1948 och alla andra krig efter det.

Fred torde därför komma till palestinierna först när de – och många andra – äntligen förmått sig att acceptera Israels existens och när de palestinska arabiska flyktingarna tillåts att bosätta sig i arabstaterna, precis som alla andra motsvarande flyktingar har integrerats i de länder dit de har flytt.

– Pettersson undrar vad det är för fel på araberna? Ska de tjafsa i 60 år till eller bygga upp rika länder som finnar och tyskar har gjort?

Sapere Aude 


88 responses to “Varför är palestinier annorlunda?

 • Olli Rein

  Om man ska räkna på att han verkligen är civilekonom, så blir det ca 19 år med förskola klass 0-9 Gymnasiet 3 Högskola 5-6 år gör civilekonom, med 6 år i högskolan blir det 19 år och en skuld till samhället på minst 750 000 för grundskolan, ca 300 000 för gymnasiet minst 1 250 000 för högskolan, vilket blir 2,3 miljoner för skattebetalarna om hans föräldrar har försörjt honom med eget arbete. Annars tillkommer ytterligare ett par miljoner.
  Så 4-5 miljoner har han då kostat skattebetalarna. Det kommer han aldrig att kunna betala tillbaka med sitt arbete. Så han blir en kostnad för samhället.

  Gilla

  • Ruben

   Olli:
   Det var nog rätt som du infogade om kognitiv beteendeterapi,men jag tror att det är bortslösad tid på honom,en meriterad psykolog kostar minst en tusenlapp för en session,och är det någon som vill bekosta det. Men om man tar efter hans egen ”himmagjorda” formel,så betalar ju hans närmast anhöriga en nätt liten summa av en miljon kronor om året i skatt. Då finns det ju att ta av,därför kan han betala för sin ”själsonani” själv.

   Gilla

  • Ali1948

   Orein. Du tänker o räknas som en kråka.är det någon som kostar samjället oengar så är det frejas barn som enligt henne kommer att flytta ut så fort de pluggar klart.sådana har kostat aamhället massa pengar o när de ska börja betala skatt flyr de iväg från skatten o kanske även från csn skulden. Ofattbart.

   Jag skattar hur mycket som helst nu o enligt beräkningarna kommer jag att ha gett en nettointäkt om jag fortsätter jobba i samma takt o med samma lön.

   Men för dig är det svårt att erkänna detta faktum. Orsaken är ren dumhet o hat som gör att du blir blind o döv

   Gilla

   • Freja

    Ali: För det första så har inte mina barn några studieskulder, Och ge mig en enda anledning till varför de skulle betala retroaktivt barnbidrag och pensioner till till invandrare vars anhöriga aldrig har betalt en enda krona i skatt i det här landet? Nej du Ali, dags att spänna för kamelerna och gå ut och jobba på fälten lite grann kanske så att du kan betala för alla ny analfabeter som är på väg in.

    Gilla

   • Ali1948

    Freja. Dina barn har redan kostat staten miljoner. Då är det riktigt fult o kostsamt att smita undan skatter o nettoeffekten är att de kostar samhället miljoner om de flyr från skatten. Eller vad säger olli om detta?

    Freja. Din dubbelmoral är uppenbar

    Gilla

   • Freja

    Jaha Ali, men alla invällare som kommer hit då? hur kan de med att sticka från sina egna länder och inte göra rätt för sig där, HUR kommer det sig att inte du är kvar i ditt land då? Tycker nog att du och din familj skall åka tillbaks till ert fädernesland och göra rätt för er där innan du pratar med MIG om dubbelmoral. Herregud Ali, LÄS igenom dina inlägg innan du postar dem, för ditt senaste tog nog priset i dumhet!!

    Gilla

   • Ali1948

    Freja. Varför svarar du inte på samfrågan. Dina barn kostar samhället massa pengar. Så varför klagar du lver att vissa invandrare kostar. Se om ditt hus först.

    Du undrar vad vi gör här va? Hur många gånger ska jag behöva säga att vi har drabbats av krig. Mina föräldrar flydde för våra liv o för att deras barn ( dvs jag o mina syskon) skulle få bättre liv o förutsättningar.

    Gilla

   • Freja

    Ali: Vi har drabbats av något ännu värre än krig, vi har drabbats av parasit-invasion och vi blir tvingade att betala för eländet, så skyll inte på mig, vår regering utvisar sin egen befolkning till länder som tackar och tar emot att få välutbildad och mänsklig arbetskraft, Sverige, ja, de får in individer så kallad spetskompetens, som beter sig som, ja ibland undrar man om det är länken mellan apa och människa som kommer hit? Och angående svar, ja du nämner svaret själv, Invandrare kostar. Och nu Ali, tänker inte jag svara på ditt tjafs mer, så sluta bekymra dig över mina barn, se över din egen avkomma istället.

    Gilla

   • Ali1948

    Freja. Ja självklart kostade jag i början när jag var flykting o även svensk medborgare fram tills jag blrjade jobba. Men jag kostade mindre än vad dina barn kostade. Det är den stora skillnaden. En annan viktig skillnad är att jag är lojal mot landet o har sedan länge börja skatta o därmed betala tillbaks till staten. Jag hade ju också kunnat göra som dina barn. Alltså välja länder som betalar mer pengar efter skatt. Men återigen. Jag är lojal mot Sverige.

    Det är patetiskt att du flyr från denna sanning.

    Samtidigt har jag förståelse för att du väljer att göra så. För hela er retorik faller som en sten

    Gilla

   • Olli Rein

    Jag har självklart inte din lön och din pension att räkna på, och det har inte du heller. Det enda jag har är ungefärliga siffror på kostnaderna, och det är allt jag har angivit. Men du kan väl redovisa allt antar jag, så då är det väl bara att du skriver ned dina siffror här på bloggen då. Det är svårt att jobba ihop 4-5 miljoner i utbildnings och levnadskostnader med normala löneförhållanden. Var kommer Freja in? Jag har ingen aning om henne och hennes barn. Och nej jag hinner inte läsa alla kommentarer. Särskilt inte dina som saknar all form av verifierbara fakta. Dessutom är jag numera övertygad att ni är många, som skriver under signaturen Ali 1948. Jag kommer inte att ha tid att svara dig, så ta du detta direkt med Freja. Mina siffror över kostnaderna troligtvis för lågt satta.
    Fråga Ali, vad förväntar du dig att du ska få för svar på det här av Ruben. Strax under din kommentar riktad till mig:Ruben. ”Idiotin inom dig sätter inga gränser. Gå o lägg dig din jävla idiot. Dröm om dina idoler orein, EM o hitler. Hitler väntar på dig i helvetet” Det är ungefär den klass ni håller på era kommentarer. Många skulle plocka bort dessa kommentarer, men vi är mot censur och tycker att alla ska få skriva det de vill, dock inte hot och personliga påhopp, så därför kanske den kommentaren från dig riktad till Ruben skulle ha tagits bort. Själv är jag immun mot det allra mesta, som du riktar till mig. Istället svarar jag med samma mynt.

    Gilla

   • ali1948

    Orein. Du skriver ”Särskilt inte dina som saknar all form av verifierbara fakta.”

    Låt oss hålla oss till sakfrågan. Freje verkar fly från den konkreta o verifierbara sanningen. Jag hoppas att du inte väljer att fega ur på samma sätt. Freje kommer in genom att hon själv gladeligen har sagt att hennes barn planerar att flytta från Sverige så fort de pluggar klart.

    Och då sa jag till henne att hennes barn kostar samhället enorma summor. Hennes barn kostar samhället med än den Ali som flytt kriget o som hon ständigt klagar på.

    Jag redovisar gärna intäkterna och ni får gärna. Jag började jobba vid 23 årsåldern och beräknas jobba till 67 år eftersom det finns klara tendenser till att pensionsåldern ska höjas. Det blir 44 år. Enligt en artikel som ni själva lagt upp så skattar den som tjänar 25 tkr ca 17000 kr per månad, eller hur. Detta ger 204 tkr per år.
    På 44 år blir det 9.000.000 kr i skatteintäkter till staten. Om jag har 25 tkr hela tiden. Med tanke på att jag redan har över 25 och att det kommer att finnas en inflation o löneutveckling beräknas det bli mycket högre än 9 miljoner. Gissningsvis 13-14 miljoner.

    Förstår du nu?
    Dessa miljoner väljer Frejas barn att fly från. Jag är lojal o väljer Sverige trots att jag vet att Norge o Danmark o andra rika länder betalar högre löner.

    Vad säger du om det hela?

    Ang. Ruben. Jag tar inte honom på allvar. Han är som han är.

    Gilla

   • Ruben

    eidioten:
    Tror du verkligen att det finns någon här som tar dig på allvar då? Du är en fullkomligt komplett illiterat arabisk zigenare.
    Nu börjar jag bli allvarligt oroad över ditt mentala hälsotillstånd,byter skepnad hela tiden.Religiösa vanföreställningar har du redan,månntro det kan vara borderline eller schizofreni. Mycket svårt fall. Eller är det helt enkelt så att generationers incestiösa kopulerande tagit ut sin rätt,så att hjärnreceptorerena upphört att fungera.

    Gilla

   • ali1948

    Ruben. Varför klarar du aldrig av att skriva något vettigt. Håll dig till diskussionen eller så får du känna dig ignorerad.

    Gilla

   • Ruben

    eidioten:
    DITO! Har insett för länge sen att det är stört omöjligt att få något vettigt svar från dig.
    Den dagen du tar avstånd från dina villfarelser,och kan tänka klart och se verkligheten,kanske det är möjligt.

    Gilla

 • Ali1948

  Orein. Kallar du dina sionistkällor för något trovärdigt?

  Orein , ruben mfl. Ert ordbajseri stinker. Säg vad ni vill. Palestinier o hela omvärlden kommer att fortsätta kämpa emot den vidriga sionismen tills den faller. Rättvisan vinner alltid. Med Allahs hjälp. Vare sig ni vill det eller ej.

  Att diskutera med trångsynta satansdyrkare har visat sig vara som att prata med en vägg. Jag tar det som en lärdom.

  Har som sagt inte tid o slösa på ert ordbajseri

  Gilla

  • Olli Rein

   Har skitekonom Ali 632 tittat igenom hela bokförläggarbranschen i Sverige nu då. Varför tror då aliboy att det är tvång att använda sig av Bonniers förlag, när det finns hundratals andra
   I det så kallade palestina finns ju inget behov av mer än en bokförläggare. De tar hand om hela marknaden för böcker. Den är ju inte så stor då hälften av befolkningen är analfabeter som pedofilen. Resten läser ju bara koranen och mein kampf och möjligtvis finns det en liten marknad för haditerna. Men högst står ju att vara analfabet som pedofilen, och därefter kommer ju mein kampf och sedan koranen. Därmed finns ingen efterfrågan för litteratur. Inte ens en egen historia har de arma satarna fått till, och därför är de avundsjuka, som vanligt, på israeler och svenskar som har en spännande historia att fängsla resten av världen med.
   Ryck upp dig nu Ali och ta och åk ner till dina kompisar åsnorna i palestina. Ja rättvisan har ju alltid vunnit sedan 1948. Var var allan då? Jo han hade då gått upp i Jahve, och stred på de rättrognas sida.

   Gilla

   • Ali1948

    Orein. Vi avundas inte tjuvar, finansbedragare, krigsbrottslingar, satansvänner, sionistterrorister o lögnare som dig o din vänner.

    Nä du orein. Fråga gärna amerikanska fd soldater om va de tycker om krigslobbyn i usa. Orein. Er bubbla kommer att spricka. Den är inte hållbar. Hälsa dina spionister att Allah ser allt. De är helt chanslösa när Allah visar sina krafter för er.

    Jag orkar inte med dig orein. Lycka till i din sionistkarriär. Du har verkligen anammat den stilen

    Gilla

   • Eva-Marie

    ali vad är det som är svårt för dig, allt?? Bryr vi oss om allan ballan, svar nej. Att vara icketroende är att inte tro på gudar och framför allt följer vi inte perversa pedofilprofeter. Varför dyrkar du en pedofil är även du ett pervo?

    Gilla

  • Ruben

   eidioten:
   Överansträng inte din sönderavlade hjärncell ytterligare,sitt inte här och spy ut ditt hat över Israel, tag dina konflikter med dig och bekämpa dem där de hör hemma. Här platsar de i vart fall inte.

   Gilla

   • Olli Rein

    Nu kommer verkligen dina 19 år i skolan fram Ali. Du är nog den enda som kallar sig Civilekonom, utan att behärskar det lands språk där du har lyckats nästla dig in. Eller vad sägs om den här satsen: o lögnare som dig och din vänner. Fin grammatik där låtsasekonomen.

    Förlåt att jag tog din svarsruta Ruben, men jag kände att jag måste.

    Gilla

   • Ruben

    Olli:
    Helt ok,men nu är det du som ljuger. eidioten 19 år i skola,skämtar du?Tror knappast han tog sig genom högstadiet med den svenskan han uppvisar här.Förmodligen har han väl fått stödundervisning de sista åren
    .

    Gilla

   • Ali1948

    Vilka jävla pack.

    Fy fan att vi har er låga nivå i detta underbara land. Majoriteten av svenskarna hatar rasister o därmed hatar de er. Ingen vill ha med er att göra.

    Länge leve Palestina. Må terrorisrael försvinna

    Gilla

   • Ruben

    eidioten:
    Och detta underbara land,var ännu UNDERBARARE innan du och din stora inavlade släkt kom hit och förpestade det.

    Gilla

   • Ali1948

    Ruben. Idiotin inom dig sätter inga gränser. Gå o lägg dig din jävla idiot. Dröm om dina idoler orein, EM o hitler. Hitler väntar på dig i helvetet

    Gilla

   • Eva-Marie

    Hoppsan hoppsan ali det var väntat. Du har som du tidigare förmedlat oss att du intagit en extrados bön, bedjan, dyrkan åt pedofilprofeten, det är inte nyttigt att ligga med rumpan i vädret mot Mecka. Vi ser resultatet i dina kommentarer. Horribelt.

    Nu misstänker jag starkt att du har gått i särskola ali. Vad är det som är så svårt att förstå? Om man inte tror på gudar då tror man och dyrkar man ej heller pedofilprofeter som bor i helvetet. Detta är självklara saker för en svensk att förstå.

    ali hur är det nu med din släkt, hur inavlade är ni??

    Gilla

   • Ruben

    Tala nu bara om för din läkare vad som försigår runt i kring dig och att du blir alldeles förvirrad emellanåt,för du förstår inte vad folk skriver och säger till dig.
    Du skall se att han har full förståelse för ditt bryderi,jag är alldeles säker på att en del av dina problem går att medicinera bort,men det får komma senare när du kommit till ro. Har för mig att det finns någon form av beteendeterapi numera som sägs vara till stor hjälp vid alla former av religösa kriser. Olli bryter in här för att ställa frågan, om det inte är kognetivt beteendevetande som du far efter Ruben. Eller något i den stilen.

    Gilla

  • Eva-Marie

   ali hur många gånger har du nu sagt att du inte har tid med oss……
   Hur går det nu med din blogg, vad heter den, Pedo eller nåt?
   ali häng nu inte läpp för att du här blir verbalt nerbrottad. Ryck upp dig här kommer en låt om dina kusiner himma i byn. Med nöje 🙂

   Gilla

   • Ruben

    Eva-Marie:
    Jo visst har jag märkt det,men det där ”rälia” talar man inte om det ”haram”.
    Tror du att eidioten har en sån där söt liten virkad grytlapp på ”skullten” när han vänder opp skinkorna i Moskén.
    Nu börjar faktiskt tröttheten ta ut sin rätt här.
    Önskar dig en God Natt.

    Gilla

  • Ruben

   eidioten:
   Tänk om du kunde hålla dit ord någon gång,nu och i all evighet. Amen. ”Fred varde med dig”

   Gilla

   • Eva-Marie

    Hej Ruben, den där ali lider nog av nåt, lite självplågeri anar jag. Han är kanske en fakir eller så är det det där äckliga du vet kusin giftena som visar sig. Har du märkt att han har aldrig kommenterat detta med pedofiliprofeten eller att han är jättemycket släkt med sin släkt mer än vad som är hälsosamt att vara.
    Och här går vi och väntar på att han skall berätta för oss om den utlovade bloggen som han aldrig får till. Det kan vara som du eller någon annan skrivit, han sitter fast någonstans på ett ställe där han inte har egen nyckel.
    Ha det gott Ruben 🙂

    Gilla

  • Freja

   Ali: Anmäl dig till KomVux eller något för nu låter du som en bortskämd 7-åring. Ja de flesta hatar nog rasister, det är nog därför de flesta inte gillar Islam där den största rasismen finns. Och du, googla ordet rasist eller sluta BRÄKA om rasism, ni gömmer er bakom det ordet hela tiden, men folk börjar tröttna nu, allt skyller ni på rasism, det är rasism för att ni inte får våldta, om polisen tar er för vandalism eller fortkörning så är det rasism. Svenskarna börjar tröttna nu Ali, ibgen tycker längre att det är charmigt med vuxna muslimskqa män som uppträder i TV vilt gestikulerande, med tårar i ögonen och darrande underläpp och som säger att ingen förståååår dem och hela världen är emot dem och allt är judarnas fel är de rasistiska svenskarnas fel. konstigt förresten att du säger att de flesta svenskar inte är rasister utan vill ha eer här samtidigt så står ni i TV och säger att det är såååå hemskt och rasistiskt i Sverige, hur är det nu Ali, var det inte så att Allah hatar alla lögnare? herregud vad Allah måste ha många av sina egna att hata då. Åk hem till eget land Ali och försök göra lite nytta.

   Gilla

 • Olli Rein

  Hur många kan Svenskarna försörja mänskligt då Ali. Som det nu är, så är det bara höginkomsttagarna, som tjänar mer än de invandrarna som går på socialbidrag. Ska ni höginkomsttagare då betala för 4 eller fem invandrare till landet. Sedan är det ju så vist inrättat här i Världen, att också kriminella invandrare åldras och behöver hjälp. Detta får de nog i första hand, så omvänd som politiken har blivit.
  Det är skamligt av en snorunge på ca 30 år att sitta och anse att en person som är dubbelt så gammal och dubbelt
  så välutbildad, som du och dina kollegor som knappt läst
  något om historia, ska sitta och påstå att man ljuger, när
  man i stora drag redovisar den historia som finns mellan Israel och det du kallar palestina. Den enda historia du hört är vad ett antal gamla förgrämda bönder, vars vy inte är
  större än deras gårdar var.
  Om du inte visste det så kan jag tala om att det är inga bönder som har skrivit det jag har gjort. I min skola läste vi
  svensk historia från klass 3-6. Världshistorian läste vi i en särskild skola för dem som hade något i huvudet. Den
  kallades Realskola, och alla från Mena-länderna skulle ha
  blivit relegerade från den skolan, om de haft samma attityd som de idag har i högstadiet. På gymnasiet var det
  fördjupad Världshistoria det gällde, och där kom problemet
  arabiska muslimer upp när vi studerade de arabiska krigen,
  och den antisemitism som frodades i den här miljön.
  Vi hade även med landet Israel, både på kartan och i
  verkligheten. Och i och med det så var det knappast någon som hade någon sympati för araberna. Den kom när skolan
  slutade se på dessa ämnen, historia och geografi, som de viktiga ämnen de är.

  Gilla

  • ali1948

   Orein. Din åldern spelar ingen roll i sammanhanget. Precis som äldre o pensionerade sionister i isreal ljuger kan väl du också ljuga. Våra svneksa böcker i skolorna har dominerats av Bonnierfamiljen och någon familj till. Bonnier är väl kända sionister som är medlemmar i den skumma herrklubben frimurarna. Inte kan dessa hycklare ljuga o förfalska historien?

   Nä du Orein. Vi är många som är trötta på detta hyckleri.
   Men ni.. Ni fortsätter rabbla på era lögner i tron att alla andra är dumma i huvet o ska vara slavar åt isrealer. Det sa väl överrabbinen i israel.

   Gilla

   • Olli Rein

    Bonniers skriver inga läroböcker din stolle, det är svenska eller utländska professorer som skriver dessa läromedel och som godkänns av skolstyrelsen. Bonniers är ett bokförlag, som magasinerar och distribuerar böcker till skolor och bokhandlare. Du borde nog ha studerat lite mer samhällskunskap än du har gjort, så hade du haft någon form av kunskap i det svenska samhället. Där du kommer
    från är det helt okej att lasta judarna för allt, men det är det
    inte i Sverige. Du påstår dig vara civilekonom, men det
    måste vara lögn, för ingen civilekonom jag träffat, har ens varit i närheten av din okunskap. Du är inget annat än en
    heldum arab med antisemitismen sprutande ur käften på dig, något
    som skulle ha imponerat på nazisterna i tredje riket om du
    hade varit med på den tiden. Om du är trött på Sverige, så ser vi bara positivt på att du lämnar landet. De åsikter du har är som väl är ännu inte gångbara i Sverige. Ditt sätt att försöka debattera, hör inte hemma bland bildat folk. Det hör hemma bland kamelskit och åsnor.

    Gilla

   • Ali1948

    Orein.om du heter bonnier o har en klar agenda så tillåter du inga författare som skriver sanningen om israels brutalitet. O du väljer bara författare som vet att de får betalt när de skriver så aom bonnier vill. Aå funkar det även i tidningabranschen.

    Logiskt tänkande är en svår gren för dig.

    Antisemitism? Skojar du? Måste man automatiskt vara antisemit om man kritiserar sionismen? Jag gillar fredssträvande judar. O det finns många judar som också är emot israels brutalitet o många är emot sionismen. Googla på ”jews against sionism”. De är de bästa judarna på jorden o förtjänar att hamna i paradiset

    Gilla

   • Olli Rein

    Varför välja Bonniers att ge ut böcker med judisk- arabisk gemensam historia om de är partiska.
    Varför använder du dig inte av Google, så behöver du ju inte idiotförklaras. Att du inte är civilekonom, är ju härmed bekräftat. Så okunniga civilekonomer kan inte fungera ens. I Sverige har vi ännu inte bara en utgivare av böcker, och inte bara endast en skribent.
    Det du kallar att debattera, kallas jag monolog eller att predika, i bästa fall kan det kallas skrift utan värde, då det du skriver om, inte av dig kan verifieras med en eller helst flera källor. Hur det blir när Saudiarabien vill ta över all läroboksförfattande kan ni läsa om på mitt inlägg om saken för inte så länge sedan. Jag tog med ett inlägg från Pettersson också. Det handlar om skolböcker i Saudiarabien nu, dessa är väl partiska om något där islam särbehandlas. Men så vill ju de sunnitiska salafisterna och wahabisterna från det muslimska brödraskape ha det i hela Världen, men det är väl som det ska vara anser väl du.

    https://petterssonsblogg.se/2012/10/28/saudifinansierade-fn-byran-vill-redigera-larobocker-i-hela-varlden/

    https://petterssonsblogg.se/2011/10/01/intoleranta-larobocker-i-saudiarabien/

    Gilla

   • Olli Rein

    Varför välja Bonniers att ge ut böcker med judisk- arabisk gemensam historia om de är partiska.
    Varför använder du dig inte av Google, så behöver du ju inte idiotförklaras. Att du inte är civilekonom, är ju härmed bekräftat. Så okunniga civilekonomer kan inte fungera ens. I Sverige har vi ännu inte bara en utgivare av böcker, och inte bara endast en skribent.
    Det du kallar att debattera, kallas jag monolog eller att predika, i bästa fall kan det kallas skrift utan värde, då det du skriver om, inte av dig kan verifieras med en enda källa eller helst flera källor. Hur det blir när Saudiarabien vill ta över all läroboksförfattande kunde ni läsa om på mitt inlägg om saken för inte så länge sedan. Jag tar med ett inlägg från Pettersson också, där han skriver om hur Wahabisterna vill ha det.

    https://petterssonsblogg.se/2012/10/28/saudifinansierade-fn-byran-vill-redigera-larobocker-i-hela-varlden/
    https://petterssonsblogg.se/2011/10/01/intoleranta-larobocker-i-saudiarabien/

    Länklista över svenska förlag

    http://www.kb.se/isbn-centralen/svenska-forlag/

    Enbart Skolboksförlag

    Skolbörsen Förlag (86993), (977698)

    Skolcopy AB (85427), (88600)

    Skolporten AB (976236)

    Skolverket (85009), (85545), (86529), (87115), (88372), (88373), (89313), (89314)

    Skrangelben Utgivningsbyrå (980179)

    • Skolförlaget – Libris
    libris.kb.se/hitlist?…%22%5ESkolförlaget%5E%22… – Translate this page
    LIBRIS titelinformation: Andelsföreningen : organ för Folkskolans läroboks- och skolmateriellförlag, förening u.p.a..
    • Skolförlaget Gävle AB
    bokman.nu/index.php?route=product/…id… – Translate this page
    Skolförlaget Gävle AB. Förvald, Namn A – Ö, Namn Ö – A, Pris Lågt > Högt, Pris Högt < Lågt, Högsta betyg, Lägsta betyg, Författare A – Ö, Författare Ö – A …
    • Skolförlaget Canta KARLSKRONA – Gula Sidorna på eniro.se
    gulasidorna.eniro.se/f/skolförlaget-canta:16292739 – Translate this page
    Hitta företagsinformation om Skolförlaget Canta snabbt & enkelt på Gula Sidorna på eniro.se – vi ger dig adress, telefonnummer, karta, vägbeskrivning m.m..
    • Publisher: Skolförlaget (Open Library)
    openlibrary.org/publishers/Skolförlaget
    Skolförlaget Publisher – 3 works / 0 ebooks Clear this selection. Sorting by Sort by: # of Editions … Common Subjects Search for books published by Skolförlaget …
    • SKOLFÖRLAGET CANTA – Företagsinformation
    http://www.allabolag.se/500427NJJG – Translate this page
    SKOLFÖRLAGET CANTA, 500427-XXXX – På allabolag.se hittar du adress, telefonnummer, antal anställda, omsättning mm för SKOLFÖRLAGET CANTA.

    6. Skolförlaget – värdet på serietidningar och album
    http://www.seriesam.com/cgi-bin/guide?s... – Translate this page
    Katalogvärde och omslag till Skolförlaget från Seriesam's Guide Alla serier i Sverige 1907-2011.
    7. GCD :: Publisher :: Skolförlaget
    http://www.comics.org/publisher/1468/
    Skolförlaget. -. . # : Country: Sweden. Total Number of Series: 1; Total Number of Issues: 1; Number of Current Series: 0. Editing …
    8. skolförlaget – Info | Facebook
    http://www.facebook.com/pages/skolförlaget/105608822810153?sk=info
    skolförlaget | Facebook. … Sign UpConnect and share with the people in your life. skolförlaget. Info (0). 0 like this. Create a Page • Create a Page • Privacy …
    9. Skolförlaget Canta
    http://www.gulex.se/…/skolförlaget…/930008542072.ht... – Translate this page
    Postadress: c/o Ljungberg, Herrgården 37043, STURKÖ. Hemsida: Okänt. E-post: Okänt. Ändra information. Är kontaktinformationen för ditt företag korrekt?
    10. Skolförlaget Canta — omdömen på Rejta.se
    http://www.rejta.se/omdome/1317256/skolförlaget+canta – Translate this page
    Skolförlaget Canta i Karlskrona | Ge ditt omdöme på Skolförlaget Canta i Karlskrona på rejta.se.
    1 2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10

    1. Samhällskunskap A | bokforlagetaros.se
    http://www.bokforlagetaros.se/samh
    Läs mer om vår uppskattade lärobok i samhällsk A för gymnasiet
    2. Läroböcker – Över 6 miljoner böcker | bokus.com
    http://www.bokus.com/
    Låga priser & snabb leverans.
    3. Ge ut din egen bok | bokutgivning.se
    http://www.bokutgivning.se/
    Vi är ett förlag som hjälper dig ge ut din egen bok – jätteenkelt!
    Räkna ut priset på din bok – Kom igång direkt – Kontakta oss om du har frågor
    Search Results
    1. Gleerups förlag
    http://www.gleerups.se/ – Translate this page
    12.10.26 Tävla och vinn en klassuppsättning läromedel • 12.10.22 Våra interaktiva böcker har uppdaterats med ny och förbättrad funktionalitet • » Se allt från …
    GyVux – Digitala lärverktyg – 7-9 – F-6
    2. Liber Läromedel
    http://www.liber.se/ – Translate this page
    Kontakt Liber AB • Kontakt affärer • Kontakt e-skola • Kontakt support e-läromedel • Kontakt e-förlaget • Kontakt grundskola • Kontakt gymnasiet • Kontakt högskola …
    Grundskola – Gymnasium Vuxenutbildning – Läromedel för GY2011 – Facklitteratur
    3. D&D förlags läroböcker 2012 D&D
    http://www.dodforlag.se/ – Translate this page
    D&D förlags läroböcker 2012. D&D förlag AB, Nygatan 19 A, 272 38 Brantevik Telefon: 0414-22055 Telefax: 0414-22070 E-post: dodforlag@telia.com
    4. Folkuniversitetets förlag
    http://www.folkuniversitetetsforlag.se/ – Translate this page
    Välkommen till Folkuniversitetets förlag! … Då kan du köpa boken hos en återförsäljare, men så klart kan man även köpa förlagets böcker direkt från oss. Läs i så …
    Svenska som andraspråk / Sfi – In English – Beställ direkt – Om förlaget
    5. Förlag – länkar till svenska förlag
    user.tninet.se/~gut877f/forlag.htm – Translate this page
    Brombergs Bokförlag – ger ut ”angelägen litteratur, böcker som ger starka läsupplevelser” http://www.brombergs.se. En bok för alla – skönlitteratur för vuxna läsare och …
    6. Adastra Läromedel – Studentlitteratur
    https://www.studentlitteratur.se/o.o.i.s/14122
    I oktober 2010 förvärvade Studentlitteratur Adastra Läromedel, ett av Sveriges mest uppskattade läromedels-förlag. Målet är att bibehålla och utveckla de …
    7. Hem – Natur och Kultur
    http://www.nok.se/ – Translate this page
    Välkommen till bokförlaget Natur & Kultur, Växel 08-453 86 00 Fax 08-453 87 90 info@nok.se Karlavägen 31, Box 273 23, 102 54 Stockholm, http://www.nok.se.
    8. verksamt.se – Ge ut böcker
    http://www.verksamt.se › … › Text och litteratur – Translate this page
    Ge ut böcker. Den som vill ge ut egna och andras böcker kan försöka få ut dem via ett förlag eller starta ett eget förlag. Är det din egen bok du ska ge ut kan du …
    9. Svenska Läromedel – Svenska Läromedel – Läromedelsförlagens …
    svenskalaromedel.se/ – Translate this page
    Med läromedel som utvecklats av författare och förlag når eleverna högre … I Göthriks skola i Varberg har eleverna läroböcker från 1986, uppger pappa Leif som …
    10. Läromedel – Open Directory Project
    http://www.dmoz.org › … › Förlagsverksamhet › Förlag – Translate this page
    15+ items – i hela katalogen, endast i Förlag/Läromedel. Beskrivning …
    Academia Adacta – Ger ut böcker för universitet och högskola
    D&D förlag – Läroböcker i didaktik, kemi och frisörteknik

    • Folkuniversitetets förlag – Böcker – Bokus bokhandel
    http://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?... – Translate this page
    Böcker från förlag Folkuniversitetets förlag i Bokus bokhandel: Form i fokus B; Form i fokus C; Form i fokus A.
    • Nypon förlag – Böcker – Bokus bokhandel
    http://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?... – Translate this page
    Böcker från förlag Nypon förlag i Bokus bokhandel: Rolf får en gitarr; Rolf på fotboll; Rolf på en öde ö.
    • Välkommen till Remus förlag
    remusforlag.se/ – Translate this page
    Välkommen till Remus förlag! Vi har lång erfarenhet av att producera läromedel. Eftersom vi sedan länge är verksamma inom lärarutbildningen är vi väl …
    • Sica Läromedel/Smartkids – Läromedel för skola förskola …
    http://www.sica.se/ – Translate this page
    … är på gång just nu; Ladda ner alla våra handledningar; Ladda ner smakprov ur våra böcker, pärmar och kortserier; Se var och när vi har utställning nästa gång …
    • Socialt arbete – böcker och skrifter från Gothia Förlag
    http://www.gothiaforlag.se/se/utgivning/socialt_arbete/ – Translate this page
    Gothia Förlags böcker inom socialt arbete vänder sig till yrkesverksamma inom socialt arbete och vård och till studerande på högskolan.
    • Tandvård – böcker och skrifter från Gothia Förlag
    http://www.gothiaforlag.se/se/utgivning/tandvard/ – Translate this page
    Gothia Förlags tandvårdslitteratur vänder sig till tandvårdsteamet, tandvårdsutbildningarna och patienter. Böckerna är användbara både för klinikern och för …
    • [PDF]
    Lärobok som hjälpmedel – GUPEA – Göteborgs universitet
    gupea.ub.gu.se/bitstream/2077/…/HT06-1350-6.p… – Translate this page
    File Format: PDF/Adobe Acrobat – Quick View
    by A Strandberg – 2007
    Läromedelsförlag, läromedel, lärobok, pedagog, författare. Syfte. Syftet med denna rapport är att undersöka på vilka grunder förlag ger ut läromedel i svenska för …
    • [PDF]
    D&D förlags läroböcker 2012
    http://www.dodforlag.se/DoDsid%201_4.pdf – Translate this page
    File Format: PDF/Adobe Acrobat – Quick View
    D&D förlags läroböcker 2012. D&D förlag AB, Nygatan 19 A, 272 38 Brantevik. Telefon: 0414-22055 Telefax: 0414-22070 E-post: dodforlag@telia.com
    • Böcker & forskningsrapporter | SNS – Studieförbundet Näringsliv och …
    http://www.sns.se/forlag – Translate this page
    Studieförbundet Näringsliv och Samhälle har som syfte att främja tillämpad samhällsforskning och debatt om viktiga samhällsfrågor.
    • Kulturnät Sverige – Litteratur och språk/Bokutgivning
    http://www.kultur.nu/Litteratur_och_sprak/…/index.asp – Translate this page
    210+ items – KULTURNÄT SVERIGE < litteratur och språk. Arkitektur | Arkiv …
    A&O böcker – Bokförlag som bland annat ger ut böcker av författaren Dag Ståhle
    Aiolos – Tidskrift och förlag. Behandlar litteratur, teori och estetik

    Plus åtta sidor till med läroboksförlag.

    Varför välja Bonniers att ge ut böcker med judisk- arabisk gemensamma historia om de är partiska.
    Varför använder du dig inte av Google, så behöver du ju inte idiotförklaras. Att du inte är civilekonom, är därmed bekräftat

    Gilla

   • Ruben

    Jag bugar och tar av hatten för dig Olli!!

    Gilla

 • Ruben

  Eva- Marie:
  Du får inte likt ”eidioten” ali förvanska gamla svenska ordspråk,han lyckades få ”dra alla över en kam” till ”knte samla alla mot en kam” förmodar att han överansträngde sin hjärncell. Det heter ”det är ynkligt att höra LÖSS hosta” inte ”mygg.
  Forsatt bra dag åt dig!

  Gilla

  • Eva-Marie

   Hoppsan Ruben, du har alldeles rätt där. Tack för rättelsen och NU tar jag min cykel och drar ner till Ribban. Ha det gott .

   Gilla

   • Ali1948

    Em. You witch.sök hjälp själv. Ribban låter inte. Du behöver ett kallbad eller kalldusch

    Gilla

  • Olli Rein

   Oh jag tackar ja. Men troligtvis kommer puckot att hävda att vi måste använda Bonniers förlag, som jag inte minns som något skolboksförlag. Puckot tror att alla är lika falska som han själv och mussarna är. Personligen är jag så trött på honom, att jag tycker att vi skulle porta faanskapet. Vi förlorar inget på det. Att bemöta hans barnsliga inlägg tar alltför mycket av vår tid. Debatt vet han ju inte vad det är. Det är när han mässar. Själv har jag ingen hatt och ingen keps heller. Kommer nog aldrig att bli någon heller. Hade någon hatt när jag jagade, en gång i tiden. Men det intresset dog ut det också, och därmed hatten.

   Gilla

   • Pettersson

    Skaffa en solhatt Olli, värmen kan vara tuff på undersidan…

    Gilla

   • Ruben

    Olli:
    Har inte heller någon hatt,men jag kände att jag bara ville ge dig en eloge för ditt enträgna nit. Men det är absolut inget som biter på den dåren. Förr fanns det ju speciella inrättningar för de som hade religiösa villfarelser,vilket jag anser att han har.Tyvärr är de borttagna nu. Men han borde nog ta ett allvarligt samtal med en ”hjärnskrynklare” som kan skriva ut en något tyngre psykofarmaka åt hans encelliga hjärna. Hans vanföreställningar blir ju bara värre och värre. Du har alldeles rätt,spill inte bort er tid på ”något” som är totalt obotligt. Ni har mycket viktigare saker att föra fram i ljuset.

    Gilla

 • Stenbock

  Man mot Man,det har ni ju försökt minst två gånger.Senast provade ni mot Egypten,vilket slutade med ett enormt nederlag..Såg från detta ”slag” t.o.m araber som flydde utan byxor,ut i öknen !! Nej Ali,det enda ni duger till är fega bakhåll,och psykiskt sjuka självmordsbombare..Ett folk som använder sina barn som sköldar,kan aldrig bli en makt att räkna med !!

  Gilla

 • Olli Rein

  Men SD som du snackar skit om går åter fram med drygt 15 % från den förra mätningen. Om sjuklövern fortsätter sin inslagna bana kan man få så mycket som 25 – 35 % av väljarkåren, och är det riktigt dåligt här sommaren 2014 kan det bli majoritet, och en 180 gradig vändning av politiken.

  Gilla

  • ali1948

   Orein. O vem bryr sig om SD?

   De har verkligen lyckats utnyttja sina lögner. Jag gratulerar. Men vad händer sen? I bästa fall får de 15% och det är fortfarande en minoritet av landet.

   Du vet väl att en demokrati styrs av 50% av befolkningen. O fram tills SD får 50% så hinner det gå riktigt många år. O då är jag förhoppningsvis en rik pensionär som solar i det befriade Palestina 😉

   Gilla

   • Eva-Marie

    ali det är ju konstigt att du inte redan solar där borta ilångtbortistan för du har ju din allah som du bönar och ber till. Hör han/hon dig inte?? 😉

    Gilla

   • Freja

    Ali: citerar: ”O då är jag förhoppningsvis en rik pensionär som solar i det befriade Palestina” O då hoppas jag att palestinerna gör processen kort med dig som den landsförrädare du är? Kanske någon frågar dig, och i vilket land låg du med bakdelen i vädret när Palestinerna stred? Nej du, i mina ögon så är du inte ens värd att få återvända till Palestina din fegis! Eller som vi säger här I Sverige ”Det låter stort när katten skiter!”

    Gilla

   • ali1948

    Freja. Man utgår alltid från sin förmåga. Jag är inte rätt man till att skjuta raketer. Även om det är lätt att göra. Men min övertygelse är att det krävs nya och bättre metoder. Och jag är inte ingeniör. Jag bidrar dock med att skänka pengar till behövande palestinier. Var och en har begränsningar och möjligheter.

    Gilla

   • Olli Rein

    Det är ingen som har 50% av rösterna idag Ali, varken den rödgröna röran eller falliancen, vi har en minoritetsregering och SD är faktiskt med och styr som vågmästare. Ju fler som sympatiserar med SD ju mer makt får de ju i riksdagen och det är riksdagen som tar eller förkastar förslag. Alltså måste man redan nu förhandla med SD och ju fler de blir desto mindre blir några av sjuklöverns partier. Den enda
    opposition som finns är faktiskt SD.

    Gilla

   • ali1948

    Orein. Och? Man måste ju få 50 % själv elelr tillsammans med någon. O idag är det ingen som vill samarbeta med Sionistpartiet SD.

    Orein. Du är vad du heter =)

    Gilla

  • Freja

   Ali: Det handlar inte om att skjuta raketer, det handlar om att vara på plats för det man tror på, tyvärr i mina ögon så är du inte en man, du är en mus, och jag tycker inte att du förtjänar att ens få återvända till Palestina, vilket land behöver någon sådan? Muslimska män är tydligen duktiga på att misshandla både kvinnor och djur, men man mot man? nej då fegar ni ut (dvs om ni inte opererar i grupp mot en ensam)

   Gilla

   • Eva-Marie

    Freja den där ali har det svårt ser du. Han när på en dröm som är hans föräldrars och OM han har barn vill dom antagligen inte följa med honom till arabdrömlandet. Dom vill vara svenskar men då är risken stor att herr ali agerar balkongflygledare, oj oj oj vad har vi ställt till med med våra öppna gränser 😦

    Gilla

   • ali1948

    EM. ”You witch”. Detta passa in på dig 😉
    Uttalas på ett speciellt sätt och har en stor betydelse 😉

    Gilla

   • Eva-Marie

    ali hur går det med din blogg?
    ali palestinier. Här gott folk kan man se hur en sådan agerar annorlunda men det kan han tacka generationers kusingifte för.
    Det har stor betydelse för vårt land hur många av samma sort som denna ”man” vi mäktar med innan det går åt skogen både med intelligentian och ekonomin.

    ali ta dig i kragen, ryck upp dig. Kommer du ihåg mitt råd om Hjälpkällan?

    Gilla

   • ali1948

    Freja. jaja. skitsnack. I alla krig finns det folk som får nog o flyr brutaliteterna. Och mina föräldrar gjorde så. I det långa loppet fungerar de flyktingar som lyckas ordna till sina liv som stödpersoner. Vissa skänker pengar och vissa skickar något annat som används i kampen. Var o en har sin uppgift.

    Tar vi det man mot man lovar jag att israel hade förlorat kriget snabbt.

    Gilla

  • Freja

   Ali: citerar: ”Vissa skänker pengar och vissa skickar något annat som används i kampen. Var o en har sin uppgift.” Ja även den fege märker jag!

   Gilla

 • Olli Rein

  Nej, Ali det är sanningen du inte orkar höra, och UK samt israeliterna hade ett mycket konstigt förhållande till varandra under andra världskriget. Samtidigt som judar slogs tillsammans med UK mot Tyskland så stred judarna mot UK i det brittiska protektoratet Palestina. Bland annat för att UK inte stod fast vid Balfourdeklarationen och för att de hindrade judar som flydde undan Tyskland att bosätta sig ens tillfälligt i Protektoratet. UK hade skrivit en vitbok, där max 75 000 judar skulle få uppehållstillstånd i landet.
  ”Nazisternas grepp om Europas judar hårdnade och allt fler judar försökte fly för att rädda sina liv. Samtidigt presenterade britterna 1939 en s k vitbok som förordade en mycket restriktiv invandring av judar till Palestina. Mellan 1939 och 1944 skulle endast 75 000 judar tillåtas ta sin tillflykt till Palestina och efter år 1944 skulle invandringen styras enligt arabiska önskemål. Utfästelserna som gjordes i Balfourdeklarationen kom att betyda allt mindre. Löftet om ett judiskt nationalhem fanns inte kvar och fortsatta judiska markköp förbjöds. Relationen mellan judar och britter försämrades drastiskt under en tid då i snitt en miljon judar om året mördades”.
  Det här är Sveriges med hjälp från alla länder som berörs, officiella historieskrivning, av detta skede.
  Jag tror inte att en som aldrig varit i MÖ ö.h. och föddes under mitten eller slutet av 1970-talet i Libanon, har någon riktig och opartisk historiebeskrivning att visa upp.
  Det har du ju dessutom visat här vid ett flertal tillfällen. När ni flydde runt 1880-talet från Libanon, levde de flesta flyktingar fortfarande i tält och skulle fortsätta göra det i ett decennium till, innan de fick tillstånd av Libanons regering att sätta upp provisoriska skjul utan vatten och avlopp.
  När ni flydde, var det inte för Israel, det lurade era ledare och imamer i er. Sanningen var att PLO din släkting Yasser Arafats egen terrorstyrka, var dom som terroriserade sina klanmedlemmar, för att få förstärkningar till PLO, då de i kriget mot Jordanien hade blivit reducerade till ungefär hälften. Sånt går ju inte att tala om för dom som ska fortsätta hållas fångna för att trycka på övriga Världen att slänga ut Judarna ur det land de hade tilldelats av FN.
  Får jag fråga varför ni flydde till Sverige just? Det fanns ju islamska länder som Syrien och Turkiet som låg närmare, eller Jugoslavien med Bosnien och Kroatien, eller Jugoslaviska Makedonien ocg Albanien.
  Varför protestantiska Sverige? Med ett för era förhållanden, troligen vidrigt klimat. Jo Bidrag, bidrag och åter bidrag antar jag, Du får gärna säga till om du har avvikande mening om det sista. Det andra vet du inget om.

  Gilla

  • ali1948

   Orein? Tror du själv på dina lögner? Dina lögner är bisarra och jag gids inte att kommentera lögn efter lögn.

   Varför just Sverige? Jo, när man flyr till ett land utgår man från landets rykte. Vi hade släkt som jobbade här o som sa att det var ett mänskligt land. Hellre väljer vi det än ett land i krig. Eller ett fattigt land som knappt hinner ta hand om sina egna.

   Gilla

   • Eva-Marie

    Hellre väljer du/ ni Sverige än ett arabland som krigar och är fattigt och inte hinner( !?) ta hand om sina egna?? Vad är det som gör att arabländer inte hinner ta hand om sina egna…är det för att ni krigar och när ni inte gör det så ligger ni med röven i vädret mot Mecka.

    Gilla

   • ali1948

    EM. Gå o lägg dig. Jag vill inte diskutera med dig. Vill inte hålla mig på din sandlådenivå.

    Gilla

   • Eva-Marie

    Sa han som dyrkar en pedofilprofet och som nu är så arg när han kanske sent omsider jag säger KANSKE förstått att jag och många med mig ser ner på folk som vänder röven i vädret mot Mecka.

    Vad heter nu din blogg ali där du skall förkunna din ideologi förklädd till religion? ”fredens religion” som med dess följare mördar och lemlästar var ni än sätter er fot.
    Ja du ali vilken nivå är du på? Ynkligt att höra mygg hosta 😉

    Gilla

   • Olli Rein

    Och hur många ska Svenskarna kunna försörja mänskligt då Ali. Som det nu är, så är det bara höginkomsttagarna, som tjänar mer än de invandrarna som går på socialbidrag. Ska ni höginkomsttagare då betala för 4 eller fem invandrare till landet. Sedan är det ju så vist inrättat här i Världen, att också kriminella invandrare åldras och behöver hjälp. Detta får de nog i första hand, så omvänd som politiken har blivit.
    Det är skamligt av en snorunge på ca 30 år att sitta och anse att en person som är dubbelt så gammal och dubbelt
    så välutbildad, som du och dina kollegor som knappt läst
    något om historia, ska sitta och påstå att man ljuger, när
    man i stora drag redovisar den historia som finns mellan Israel och det du kallar palestina. Den enda historia du hört är vad ett antal gamla förgrämda bönder, vars vy inte är
    större än deras gårdar var.
    Om du inte visste det så kan jag tala om att det är inga bönder som har skrivit det jag har gjort. I min skola läste vi
    svensk historia från klass 3-6. Världshistorian läste vi i en särskild skola för dem som hade något i huvudet. Den
    kallades Realskola, och alla från Mena-länderna skulle ha
    blivit relegerade från den skolan, om de haft samma attityd som de idag har i högstadiet. På gymnasiet var det
    fördjupad Världshistoria det gällde, och där kom problemet
    arabiska muslimer upp när vi studerade de arabiska krigen,
    och den antisemitism som frodades i den här miljön.
    Vi hade även med landet Israel, både på kartan och i
    verkligheten. Och i och med det så var det knappast någon som hade någon sympati för araberna. Den kom när skolan
    slutade se på dessa ämnen, historia och geografi, som de viktiga ämnen de är.

    Gilla

 • Lena

  Är egentligen inte intresserd av galen politik, blev för några år sedan som varande blond svenska ,påflugen på färjan mellan Sverige och Danmark av en rent ut sagt vidrig palestinier som trodde att han var attraktiv. Äck*t förstod, och jag talade om för honom att han var rent ut sagt äck*’ig, han försvann med ”svansen ” mellan benen ! RIDÅ !

  Gilla

 • hellstreet

  Om inte jag minns fel så har judarna kört sin grej i 6000 bast. Muslimerna har kört sitt i 1400 bast och tycker dem kan köra ut folk överallt. Det är ju som om mina ungar skulle försöka köra ut mig ifrån mitt hem bara för dem inte får äta godis jämt. Muslimer är inget herrefolk som alla ska buga för det är parasiter som inte ens kan komma på en egen religion utan måste skriva av bibeln och sen kalla den sin egen. Dem beter sig som ad/hd smittade 3 åringar och bara skriker så fort dem inte får som dem vill. Människans hjärna började växa när vi började äta kött allt kött. Så mitt råd är käka kött utan att dränera det innan så kanske ni får en aha upplevelse.

  Gilla

 • Stenbock

  Ja Ali liksom Ruben söker jag förgäves även den utlovade sajten..Tänk såååå mycket du kunnat missionära från en egen sådan sida !!

  Gilla

  • Ruben

   Ja där hade han verkligen kunnat börja kämpa,för att sedan med sin svenska ”civilekonom” examen bli finansminister i sitt framtida Utopia.

   Gilla

 • Ali1948

  Vi palestinier fegar inte ur. Vi kämpar vidare tills vi blir fria från den israelska terrorismen.

  Pettersson. Vi erkänner att israels brutalitet o smutsiga vapen är enormt farliga. Det ställer bara högre krav att komma med nya metoder. I första intifadan mötte israelska pansarvagnar vanliga stenar i en symbolisk handling. Israel har dock tvingat fram andra vapen i konflikten.

  Pettersson. Om finland inte kämpade vidare med sveriges hjälp hade finland hetat ryssland idag. Om kuwait gett upp o inte skrikit på usas hjälp hade landet inte hetat kuwait idag. Hade vietnam gett upp så hade lande inte hett vietnam idag.

  Palestinier är precis som alla andra. Vi kämpar för vår frihet.

  Gilla

  • Eva-Marie

   Jasså men inte du ali du kämpar inte för du är inte där utan här eller i Danmark 😉
   Kanske pedofilprofeten kan hjälpa till?

   Gilla

   • Lena

    Har aldrig hört om en modig och rättfram arab. Min far arbetade på fartyg över världens alla hav , dessvärre fanns det ibland araber i besättningen, min far är död tyvärr, men hans ord lever………………………..närma dig ALDRIG en arab, lova mig !

    Gilla

  • Ruben

   Tänk vad mycket du kunde få ut på nätet via din blogg ali,var hittar jag den någonstans?

   Gilla

  • Olli Rein

   Nu kom din historielöshet fram igen Ali, jag förstår inte vad en idiot på historia ska ge sig ut på gungflyt för. Finland fick Sovjetunionen inte ta för Västalliansen, som till största delen var USA, UK, Kanada och Australien. Det var dessa som garanterade Finlands fred. Och i Vietnam var det inbördeskrig mellan syd och nord, där Sovjet och Kina var på nords sida och i söder var det USA och Sydvietnam. Alltså hade landet hetat Vietnam idag också. När det gäller Kuwait hade det inte räckt långt mot Saddam, och de gav nästan genast upp, när Saddam tog deras land på en enda dag, vill jag minnas. Hade det inte varit för USA, UK och den franska främlingslegionen, så hade Kuwait varit en liten fattig stad i ett större Irak. Tråkigt nog stoppades Franska främlingslegionen några mil från Bagdad och Saddams revolutionära garde på 60 000 man skonades av USA, som hade totalt herravälde i luften, om man istället gjort färdigt, så hade det aldrig behövts ett andra Irakkrig. Men man hade inte mandat från FN att störta Saddamen. Slutligen så var det fortfarande araberna som startade kriget 1948, med pansartrupper och moderna vapen, man hade fått från både Tyskland och från UK. Israel fick däremot inte ens köpa vapen från UK, utan fick tjänstgöra med infanteriförband utan några traditionella kraftigare vapen, som kulsprutor, granatkastare och stormkanoner. Man hade inte ens tillgång till automatvapen i den mån det behövdes. Man fick förlita sig på jaktgevär, Karbingevär och handgranater. Dessutom hade man inte ens tillgång på var sitt vapen, utan fick
   vänta tills någon dödades eller som du Ali säger mördades, eller skadades för att ta dennes vapen. De överlägsna(vilket ni ju tror er alltid vara) arabiska styrkorna från Syrien, Irak, Jordanien,Libanon och Egypten kunde nämligen inte samarbeta, och araberna från det delade landet var som vanligt bara stora i käften och styva i korken. Det slutade med att Jordanien annekterade den omstridda Västbanken, och Egypten ockuperade Gaza efter att fått fri lejd för återtåg, när de varit omringade i någon dal. Nassegrisen Nasser var här bataljonschef och major över en av fyra egyptiska bataljoner. De marscherade dock bra, först hela vägen från Egypten till Israels landhalva, och sedan hela vägen hem. Man förstår ju att de därför ville ha lite kul i Gaza. Var det något du hade rätt i Ali? Rätt svar: Nej.

   Gilla

   • Ali1948

    Rein. Du är rolig lögnare. Så du påstår att UK beväpnade araberna o hindrade israelerna från att starta kriget 1948? Uk har alltid varit på israels sida. Men idiotin inom dig upphör aldrig o palestinierna kommer att kämpa för sin frihet vare sig du vill det eller ej.

    Det är vår rättighet

    Gilla

   • Olli Rein

    Var du där Ali, eller var har du lärt dig, det du påstår? Det bor idag ca 2 miljoner araber i Israel, hur många Israeler bor det i det du kallar för Palestina. Ja du kan ta hela den muslimska världen. Konstigt ändå lite grand va, att araberna i Israel får flytta vart dom vill, och det gör dom också. Men de flyttar då till väst. Jag har aldrig hört talas om någon folkvandring av Israelaraber till något arabiskt land.
    Nej de är rädda att förlora sina mänskliga rättigheter, friheten, demokratin och jämställdheten. Allt detta får dessa 2 miljoner araber, och det utan att starta det minsta lilla jihadkrig. Sug på den karamellen Ali, samt köp dig en Världshistoriebok. så behöver du ju inte gå omkring som en historisk idiot, kanske är väl bäst att tillägga, då det som Khomeini sa om Ekonomer som åsnor, var nog det bästa den gubben sagt. Men sådana som han tror ju du sitter på nycklarna till paradiset. Tro mig Ali, men där Khomeini och hans gelikar sitter, är det faan så mycket värre att hamna, än i helvetet.

    Gilla

   • ali1948

    Orein. Jag är fullständigt trött på dina lögner. Du påstår att UK hjälpt Palestinierna och hindrat israel från att köpa vapen. Denna otroliga lögn gör dig totalt värdelös i denna diskussion.

    Jag har inte tid med dig längre. Vill ändå avrunda med att säga att Palestinier kommer att fortsätta sträva efter och kämpa för sin frihet från terrororganisationen israhell. Vare sig du vill det eller inte.

    O Israel har ett förfallodatum som är snart.

    O allt kan svänga fort.

    O Allah är stört o mäktigast och tillåter inte israhells vidriga politik hur länge som helst.

    Israel känner förhoppningsvis redan till detta. Med dessa ord nöjer jag mig.

    O du. Spionen Orein. De flesta normalt tänkande människor går inte på era återkommande lögner.

    Gilla

   • Eva-Marie

    ali de flesta normalt tänkande människor håller inte på med allah 😉 Här är det onormalt att dyrka pedolfilprofet och allt kommer att svänga fort till det bästa för Konungariket Sverige när du och dina kusiner rider iväg på era kameler till något arabland.

    Gilla

   • ali1948

    EM. De flesta normalt tänkande människor tror och ber till någon Gud.

    Kristna, muslimer, judar, buddister, hinduer mfl mfl. Majoriteten tror på någon övermäktig skapare o ett liv efter döden.

    EM. Du har så nollade kunskaper att det inte är värt att diskutera mer med dig.

    Gilla

   • Eva-Marie

    Oj jag inser att du verkligen sitter fast i pedofilprofettänkande.
    Kan du inte det minsta förnimma när du går på våra svenska gator och dom danska att folk runtomkring dig lever på 20000-talet?
    Bor du i ett islamistiskt gettho?

    Nu kan vi ju inte räkna dig som normal då din härkomst tyder på generationers kusingifte och det blir inte bra, känner du inte att det är något som fattas dig? Uppfattningsförmåga, inlärningsförmåga och läsförståelse för att nämna något.
    Suck hur skall detta sluta och föra med sig för Sverige, fast det ser vi redan ute i våra skolor. Det ser mörkt ut.
    Religion ett opium för folket, sluta droga ali.

    Gilla

   • ali1948

    EM. Håll flabben o återkom först när du vet något om Islam.
    Det kommer bara skit från din flabb o ditt ordbajseri upphör inte.

    Du utgår från lögner o hatet inom dig. Jag orkar inte med hatiska idioter längre. Det här gäller inte bara dig. Orein och hela gänget är av samma art. Ni kommer ändå att hamna i helvetet så varför ska jag sitta här o slösa bort min tid.

    Gilla

   • Eva-Marie

    Oj ali blev arg ser man på. Kanske bäst att du går till en imam och lägger fram ditt dilemma. En svensk kvinna som ser ner på pedofildyrkare och som för länge sedan insett att inavlade invällare inte tillför något till samhället utan med sitt imbecilla infantila medeltidssätt endast är en black om foten på vår civilisation. Vi orkar inte dadda er i evighet, ni måste växa upp och ta ansvar och tillföra något.
    Nu gäller det för oss att se om vårt hus och då passar du bättre långtbortistan där medeltidstänk råder.

    Suck, ali du är en Pellejöns hur hårt bankade dina föräldrar koranen i ditt huvud?

    Gilla

  • Freja

   Ali: Jag citerar dig, ”Vi palestinier fegar inte ur. Vi kämpar vidare tills vi blir fria från den israelska terrorismen” Vilka ”VI”???? Du är ju inte nere och strider. Nej du, den typsikt ryggradlöse fege muslimske mannen, står och hötter med näven och skriker här i våra länder. Om sakfrågan är så viktig för dig så tycker jag att du skall visa gott föredöme och stå FRÄMST i skottlinjen. (glöm inte att du blir belönad i himlen med ett antal minderåriga oskulder, för det har Allah lovat)

   Gilla

  • HOTorpeden

   Ja du Ali, det är väl israeliska spioner som står inne i Gaza och skjuter raketer mot Israel, eller? Svensk TV: ”idag skjöt Israel rakter som Gaza och några palestinier blev skadade. Attacken var ett svar på en tidigare attack”
   Svensk journalistik i ett nötskal, allt för att lyfta fram att det är Gazaborna som blir attackerade hela tiden fast att det är tvärtom.
   Må Oden skicka Tor till attack mot islam.

   Gilla

 • Pica pica

  Det märkliga är att de palestinska ”flyktingarna” inte tagits upp som fullvärdiga medborgare i sina nya arabländer på 64 år? Under den tiden måste det ha fötts nya generationer i respektive land. Alla dessa arvingar kan inte sägas vara palestinier – eller? Rätteligen borde skylla sin situation på regeringen i sitt eget arabland och inte på israelerna.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: