UD avråder från resor till…

Nedan en lista på de länder eller delar av länder som Sveriges utrikesdepartement avråder oss från att resa till. Det är 40 länder eller delar av länder/områden.  Kan någon på fullt allvar tro att det är en tillfällighet att representanter för fredens religion är inblandade i 36 stycken eller 90 % av dessa konflikter?  

 1. Afghanistan
 2. Algeriet
 3. Azerbajdzjan
 4. Bahrain
 5. Burkina Faso
 6. Burundi
 7. Demokratiska Republiken Kongo
 8. Egypten
 9. Elfenbenskusten
 10. Eritrea
 11. Etiopien
 12. Filippinerna
 13. Georgien
 14. Guinea
 15. Guinea-Bissau
 16. Haiti
 17. Indien
 18. Irak
 19. Iran
 20. Israel
 21. Jemen
 22. Kenya
 23. Libanon
 24. Libyen
 25. Mali
 26. Mauretanien
 27. Niger
 28. Nigeria
 29. Pakistan
 30. Palestinska områden, Gaza
 31. Ryssland
 32. Senegal
 33. Somalia
 34. Sudan
 35. Sydsudan
 36. Syrien
 37. Tadzjikistan
 38. Tchad
 39. Thailand
 40. Turkiet

UD 

11 thoughts on “UD avråder från resor till…

 1. Jag ber om ursäkt Pettersson;)!. Jag är lite här och där. Orsaken till att jag hamnade på PI sajter var att jag sökte info om islam. Så från början läste jag vad muslimska vänner rekommenderade. Men man vill ju ha båda sidor för att kunna göra någon rimlig utvärdering.

 2. Såg på en annan sida att muslimska extremister planerat att mörda engelska turister i Sharm el-Sheikh. Fattar inte att dessa fanatiker envisas med att bita den hand som föder dem. Intressant att Turkiet har seglat upp på listan.

 3. Han Ali är lite mentalt handikappad. Han är förmodligen född på 1970-talet, för han har fått lov att fly från Libanon när han var liten. Men han har aldrig fått lära sig vem som drog krigen med sig till Libanon. Det var ju Yasser Arafats terrorister i PLO, som då hade blivit utkastade från Jordanien, och som gick hårt åt de så kallade palestinska flyktingarna, så mycket att när Israel sent omsider gick in i Libanon, så var det för att rädda livet på dem som bodde i södra Libanon, och som anfölls av PLO.
  Israel såg ju då till att fösa PLO mot hamnen i Beirut och där förhandla sig till fri lejd till Tunisien, eller om det var ett av de andra arabockuperade länderna i Nordafrika.
  Det var ju vid detta tillfälle Libanesiska kvinnor och även män kom med blommor till israeliska armén.

 4. Freja:
  Han har överhuvudtaget under den tiden som jag läst på bloggen,inte kunnat ge något vettigt svar på något.Det är bara svammel och lögner som kommer från honom. Det som lyser igenom är hans veritabla Israel hat. Emellanåt kommer en hel del personangrepp, och förtäckta hot som ska drabba oss. Jag blir bara så trött av att läsa hans ständiga meningslösa ”upprapningar”

 5. Vilken talande karta. Kunde man få den ännu större, på en världskarta t.ex., så blir den ännu mera rättvisande. Sen kan väl någon lägga upp en karta bredvid där man ser hur islams utbredning är. Det vore humor det.

 6. Freja:
  I så fall är nog endast Ali den som förvånas !! Han som talar och missionerar om sin ideologie..just som en ”fredens”.
  Vi som tvingats att fullständigt översvämmas av dem,ser ju klart var åt det hela barkar !

 7. Är det någon som är förvånad? har flera gånger frågat alla(h)s vår Ali om det som står i koranen om att man inte får stjäla från, våldta och mörda bara gäller andra muslimer och om det är inte anses vara en synd att göra det mot icke muslimer, men av någon anledning så svarar han aldrig på den frågan?

Kommentera