Ud varnar idag svenskar att åka till de här länderna.

Det är en stor koncentration av länder där man predikar en viss religion. Konstigt då religionen i fråga ska vara både human och fredlig. Kanske står just de begreppen i motsatt förhållande till de flesta normala länder?

– Pettersson gjorde en översikt av dessa länder senast i augusti 2013. Då avrådde Ud från resor till 40 länder eller områden. Representanter för fredens religion inblandade i 37 stycken eller 92,5 % av dessa konflikter? De bråkar i Kina; Ryssland, Thailand, Indien, Burma, Kosovo och på många andra ställen. De slåss med kristna, buddister, hinduer, judar, ateister men mest av allt slåss de med andra sorters muslimer och aldrig någonsin är det deras eget fel…

2014-03-24_2023

 

 

 

 

4 thoughts on “Ud varnar idag svenskar att åka till de här länderna.

  1. När det gäller dem som ständigt bråkar inbördes och med andra brukar jag citera en bok som antas vara nerskriven någon gång mellan 1250-950 f.Kr. I 1:a Mos:16 står det skrivetl: ”Och Herrens ängel sade till henne: ”Jag skall göra din säd mycket talrik, så att man icke skall kunna räkna den för dess myckenhets skull.” Ytterligare sade Herrens ängel till henne: ”Se, du är havande och skall föda en son; honom skall du giva namnet Ismael, därför att Herren har hört ditt lidande. Och han skall bliva lik en vildåsna; hans hand skall vara emot var man, och var mans hand emot honom; och han skall ligga i strid med alla sina bröder.”

  2. Jag hade samma tanke som du ossie, när jag hade avslutet den korta texten, men om 5 till 10 år med samma massinvandring av outbildad arbetskraft och med lika många kriminella som idag, så når vi ända fram.

Kommentera