Myten lovar bort våra pengar

Ännu en gång står integrationsminister Myten och lovar bort hundratals miljoner, kanske flera miljarder, från vår gemensamma skattkista.

I går var Myten på besök i Borlänge för att lugna skärrade kommunpolitiker.

”Vi garanterar att ersätta kommuner och landsting för alla kostnader som den stora anhöriginvandringen som väntas”. Det var integrationsminister Mytens besked till Borlänges politiker. Den 1:a februari lanseras regeringens nya satsningar, där bl.a. statliga pengar till praktikplatser och andra lättnader för att få in somalierna på arbetsmarknaden ingår. Pengar kommer också att delas ut retroaktivt till de kommuner som tar emot många anhöriga. Myten gav också besked att de nya och anpassade reglerna för somalierna kommer att gälla, vilket innebär att skattebetalarna står för finansieringen av somaliernas vardag även efter de två år som annars är normalt.

Detta står en minister i en svensk regering och säger, samtidigt som Sverige just nu upplever en varselvåg utan dess like och där tusentals människor sägs upp från sina jobb varje vecka och där experter hävdar att vi bara sett början.
Regeringen står maktlös och har inga lösningar. Deras enda intresse just nu är att hitta bostäder till alla asylsökande och att kasta ut fler miljarder för att somalier ska kunna förenas i Sverige.
Fy fan!

Källa: DT

PS
Den som inte mejlar Myten och beskriver sina känslor begår ta mig fan ett lagbrott. Ta chansen

12 thoughts on “Myten lovar bort våra pengar

  1. Fick just höra av en bekant som talade om att hon blivit utskälld i tvättstugan där hon bodde för att hon hade hund. Muslimen skrek åt henne att hon inte fick tvätta i tvättstugan av det skälet. Sådana skall vi tydligen locka till Sverige. Vart ska vi svenskar ta vägen som inte får leva på svenskt sätt enligt dessa invandrare?

  2. Jag vägrar att lägga mig! I debatten om invandringen har jag skrivit många, som jag tycker konstruktiva förslag in min lokala blaska men nu blir jag refuserad bara jag skriver jordgubbssylt. Från början blev jag paff, kunde inte förstå vad som var fel. Helt klart ”ratas/censureras” vissa av folkets åsikter för att passa dessa politiker. Sen skriver de att förslaget om ny moské gått igenom utan några protester. Politikerna har blivit maktfullkomliga. Hur länge tror de att de lyckas? Ända till valet 2013!

  3. Samtidigt på ett ålderdomshem nära dej:
    – ”Från och med i morgon drar vi in ditt halva ägg till frukosten Gösta. Och din halva kopp kaffe kommer nu bara att serveras på söndagar.”

  4. Gruvmor:
    Tro nu inte,att du liksom vi andra,inte redan står under deras bevakning !! Var så säker att alla vi ”rasister” finns väl registerade,efter samma mönster som deras förebildsland DDR !!
    Dessutom finns det med säkerhet många registrerade,hos EXPO,Facken och andra tvivelaktiga halvkommunistiska organistaioner…

    • ja det hade varit rolig att höra vad de kallar ”rasismen” som förekommer hos muslimerna, men enligt alla vänstersympatisörer så får man ju inte kalla dem för rasister, så undra hur de benämner det hatet?

    • Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
      Gruvmor skriver:

      Nä jag tror inte att vi inte skulle vara reggade redan, jag menar att de kanske skulle vilja ta ett litet snack i nån offentlig lokal med mig, om jag skrev precis vad jag känner, direkt till någon av våra ”folkvalda”. Det skulle bergis tolkas som nåt konkret hot, även om jag är så fredlig att jag inte ens dödar en fluga utan bara schasar bort den.

  5. Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
    Gruvmor skriver:

    Om jag satt mina känslor på pränt så skulle nog Säpo knacka på vår dörr snart.

  6. Hoppas att många skriver till både Myten och de andra ministrarna.
    Kollade mina sparade mail till ministrarna och det var 140 st det senaste året. Jag är nog inte så populär på departement och statsrådsberedning!
    Om man tillskriver via registratorn måste de diarieföra mailet och de måste då också läsa det, så man skapar ju lite arbetstillfälle genom att skriva.

KommenteraAvbryt svar