Åskådare misshandlat av muslim – polisen ger sig på åskådaren!

I söndags demonstrerade muslimer i protest mot filmen ”Innocence of muslims” i Malmö. De gillar inte hur mördaren, pedofilen, erövraren och förtryckaren profeten Muhammed framställs.  Som mest var det 1000 skrikande muslimer som deltog.  

Under marschens gång var det en hel del Malmöbor som skakade på huvudet åt jippot och kände endast avsmak för könsförtrycket och fanatismen. En man skrek och fräste åt muslimerna varvid minst en muslim (titta på honom) försökte sparka/misshandla honom. Men istället för att gripa muslimen för försök till misshandel stoppade polisen den fräsande mannen och omhändertog honom för störande av allmän ordning.

I samband med polisens utfrågning står muslimerna och skriker i bakgrunden. I slutet av videon överlämnas mikrofonen till en ny talare på Möllevångstorget. Det visar sig att det är samma muslim som försökte misshandla den fräsande mannen.

-Pettersson säger att mussarna vill ha frihet att skrika, gapa och behandla folk som de vill men själva tolererar de inga mothugg. Jävla rasistiska överklassfasoner. Det är hårda tider -politikerna, media och polisen står nu på förtryckarnas sida.

Avpixlat

4 thoughts on “Åskådare misshandlat av muslim – polisen ger sig på åskådaren!

  1. Pettersson:
    Undrar om det inte redan är för sent…Det återstår nog enbart,att ta till lämpliga vapen,för att göra oss fria från dessa medeltida figurer !!

  2. Till dig djävla poliskräk, som ger dig på och läxa upp
    en kvinna som har modet att visa vad hon tycker
    om Arabiska gaphalsar som skränar ut sitt hat
    över att någon person någonstans gjort sig lustig
    över denna sagofigur. Jag vet att vi har ynkryggar inom
    poliskåren, men du tar nog priset som mähä bland
    dom Kling Och Klang figurer som fungerar som löjliga
    dialogpoliser bland det invandrade slöddret.
    Gör Malmöborna en tjänst , tala om vem du är, och
    sätt gärna ut foto på dig själv, så vi kan se hur en
    ryggradslös figur ser ut!

KommenteraAvbryt svar