Varför Mp vill ta hit så många flyktingar som möjligt?

Av Stefan K

Som bekant är Miljöpartiet missnöjda med dagens generösa flyktingpolitik och de vill göra den ännu mer extrem.

Inga kostnader är för höga när Miljöpartiet vill sjösätta sin minst sagt extrema flyktingpolitik. Många har nog undrat hur Mp tänker, för inte har väl deras representanter missat alla de problem som dagens generösa flyktingpolitik skapat?

Nu undrar man om Mp:s politik handlar om omsorgen för de cirka 18 miljoner externflyktingar som finns, eller om det ligger andra faktorer bakom?

I Ulricehamn anlitade kommunpolitikern Ulf Svensson ett flyktingpar från Iran, för att hjälpa honom på gården med olika sysslor under tiden deras asylärende avgjordes. Målning, tapetsering, kakling, städning, matlagning och skötsel av gårdens djur ingick i arbetsuppgifterna.

Det muntliga löftet från Miljöpartisten Ulf Svensson var en lön på 100 kronor i timmen. När slutlönen hade betalats ut, uppgick timlönen av 800 timmars arbete till 11,25 kronor. Här pratar vi om att utnyttja situationen och att anlita lågavlönad arbetskraft bland alla de som söker asyl i landet. Till Ulf Svenssons försvar ska sägas att detta är väl vad svensk invandringspolitik går ut på?

Källa: BT

1 thoughts on “Varför Mp vill ta hit så många flyktingar som möjligt?

KommenteraAvbryt svar