Rasbiologi

Av Pettersson

Under de senaste åren har mörkhyade idrottare från Karibien och Amerika dominerat friidrotten. Det är ett faktum men ingen har diskuterat det öppet förut. Det är tabu i USA men det är som det är. Varför ska vi inte prata om det, frågar sig Michael Johnson enligt Daily Mail.

Enligt 44-åringen finns förklaringen i slaveriet. Johnson menar att ättlingar till slavar från västafrikanska länder fått en ”överlägsen idrottslig gen”. Usain Bolt kommer från Trelawny Parish på Jamaica där ingen mindre än OS-chefen Lord Coes släkting George Hyde Park hade 297 slavar. Enligt Daily Mail tros samtliga finalister på 100 meter vid olympiska spelen i Peking 2008 vara ättlingar till slavar.

– Det forskas just nu i hur mycket det bidrar till din atletiska förmåga att härstamma från slavar, säger Johnson.

– Pettersson noterar att Aftonbaldet är inne på samma linje – genetiska skillnader. Det börjar lukta rasbiologi och rasism om dig Jan Helin…akta dig så du inte blir bojkottad av vännerna på Expo.

 

1 thoughts on “Rasbiologi

  1. Gruvmor – Bor i en liten by i Bergslagen som omvandlats till en asylförläggning utan att vi boende tillfrågats. Är mycket arg på politikerna och Migrationsverket. Oändligt trött på den undermåliga svenska journalistiken.
    Gruvmor i Stråssa skriver:

    LOL, hur ska Aftonblaskan hantera detta tvivelaktiga ”trend”?

KommenteraAvbryt svar