Synnerligen märkliga sanningar blottläggs!


Av Olli Rein

Jag har själv börjat läsa i min till Ali rekommenderade bok, ”Frihetens sjö” av James A Michener, då det var länge sedan jag läste den. Boken börjar med en prolog där en klan av Bushmän som kallade sig San-folket gör sig beredda att lämna en sjö där vattnet blev allt saltare på grund av att det inte hade regnat på mycket länge. Det skulle inte gå att dricka vattnet länge till, och därför var de tvungna att ge sig av ut i öknen, för att på andra sidan kunna hitta vatten. Man gör sig då redo för dessa strapatser genom att döda en Eland till föda och samla ihop gift till sina pilar hos en särskild sorts skalbaggar, och gamla strutsägg som inte kläckts, för att ha vatten i.  Med dessa förnödenheter bär det av ut i öknen.

Nu kommer det ett stycke jag måste få berätta om genast, så att ni kan dra era slutsatser av detta. Men först måste jag berätta om den jakt som man hade varit ute på och som gällde fällandet av en stor noshörning till mat, men som hade misslyckats för att klanledarens 16-årige son inte hade kunnat hindra noshörningen att ta sig ur den ring jägarna hade bildat, och då blev man tvungna att avbryta jakten, eftersom noshörningar går som tåget och  i ca 80km/tim, och att det då var lönlöst att springa efter. Noshörningar och andra djur dödades med list, och skalbaggarnas gift som klanens ledande kvinna iordningställde, och männen hade konstruerat en tredelad pil, som var i stort sett omöjlig att få ut ur ett sårat djur.

Klanledarens son gjorde någon tid därefter i ordning en grotta där han först eldade för att svärta stenmaterialet i grottan, för att hans färger skulle fästa bättre. Han lyckades göra en mycket bra målning av den misslyckade jakten, som ju var hans fel, och det gjorde hans far lite gladare. På 1980-talet så hittades denna målning av experter från andra världsdelar och de fylldes av beundran och vördnad för konstnären som målat den. En viktig sak i sammanhanget blev att han hade eldat och på så vis skapat kol på väggen, som kunde fastställa hur gammal målningen var. Den daterades till ca 13 000 år före Kristus med C14 metoden, alltså var grottmålningen 15 000 år gammal.

Detta är fakta ni måste ta till er för att kunna förstå det jag nu kommer in på. Nämligen beskrivningen i en faktaruta av detta folkslag som allmänt kallas bushmen. Håret växte inte på samma sätt på deras huvuden som på andra människors, det bildade små toviga testar åtskilda av fläckar av obeväxt huvudsvål. Kvinnorna hade enorma skinkor som ibland sköt ut så tvärt bakåt att barn kunde sitta på dem. Steatopygi (fettstjärt) skulle det fenomenet komma att kallas senare, och det kan bli så utpräglat att en ovan iakttagare ibland inte tror sina ögon. Männens penisar var permanent erigerade. När de första besökarna hade rapporterat detta faktum till en klentrogen värld, kom upptäcktsresande farande i flockar för att bekräfta saken. En fransk vetenskapsman sa: ”De intar alltid högsta beredskap, så som det anstår ett väldisciplinerat infanteriförband.”

Här överlämnar jag  till er kära läsare att göra era omdömesgilla tolkningar, och försök till att dra era slutsatser ända fram till vår egen tid med dess massinvandring  från denna kontinent och närliggande områden.

Källa: Boken Frihetens sjö av James A Michener

Förklaring: Eland är en älgantilop den största av antiloperna

De som har ont om tid, läs åtminstone det sista riktiga stycket, där det viktigaste finns att finna, säger Olli. Kanske har vi här hela förklaringen till den översexualitet som råder i stora delar av den afrikanska kontinenten och Sydafrika i synnerhet. Sydafrika är ju världsledande i våldtäktsbranschen och har ju bland den högsta hiv- och aidsfrekvensen i hela Världen. Mycket talar för att ovanstående är anledningen till allt detta.


4 responses to “Synnerligen märkliga sanningar blottläggs!

 • ollirein

  Jag hade nog förväntat mig en helt annan utveckling för kommentarerna på detta inlägg. Att kunna presentera en vetenskaplig sanning om de så kallade Bushmännen i Sydafrika, och deras ättlingar i modern tid, borde ju röna stort intresse. Att man dessutom kan börja förstå varför Sydafrika ligger högst av alla länder, när det gäller antalet våldtäkter per 100 000, borde ju vara en upptäckt nära nog tillräckligt stor för ett Nobelpris, eller något annat fint pris.
  Men vet jag om man frågar medicinska experter, om dessa kan säga något om varför dessa män har permanent erigerade penisar, och om blodbrist då uppstår i andra organ i kroppen. Det borde kunna mätas på något sätt, i dagens teknologiska värld. Det skulle ju kunna förklara för oss nordbor, en del av de problem de nya svenskarna från Afrika och västra Asien ställer till med. Dock har vi väl fått svaret på varför just Sverige, ligger tvåa efter Sydafrika, när det gäller våldtäkter. Det gäller särskilt vid så kallat överaskningssex utomhus, där oftast fler än en våldtäktsman deltar.

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  ollierein:
  När det gäller äldre Afrikanska folkslag(samt vissa arabiska),har deras ursprungliga djuriska ursexuella former/läggningar,blivit i stort oförändrade sedan”urgorillamänniskan”tidsera.
  Inget regel utan undantag,vissa arter/typer likt John Fredrik Hood,har kommit en bit längre med sina medfödda minus.Vilket kanske på sikt kan tyda på en viss förbättring inom aveln…Men en sådan radikal omställning lär dagens läsare av Petterssons blogg,aldrig hinna få uppleva !!

  Gilla

 • ollirein

  @Lars Å Månsson med flera
  Du har helt rätt i att tiden stått stilla i åtminstone ett avseende när det gäller den manliga delen av Afrikas befolkning. Uganda är ett av de områden där vi noggrant genom våra politiska företrädare på plats, väljer ut de mest bildade och timida av särskilt unga och virila Ugandiska medborgare. Så någon Ebola – epidemi behöver vi inte frukta, enligt våra folkvaldas garantier. De giftiga pilarnas farlighet menar de folkvalda också vara betydligt överdrivet, och att andra numera behandlingsbara sjukdomar som hiv och aids, TBC och Lepra kan finnas, är ju inte farligare än att bli smittad hemma, då ju dessa sjukdomar åter blommat upp ibland Absurdistans egen befolkning. Men som sagt så är ju dessa sjukdomar behandlingsbara, fast de kräver naturligtvis särskilda specialkurer av dyrbar antibiotika, så vem som helst kan minsann inte begära att just hen ska få en så dyrbar behandling. Först måste vi ju se till att alla människor i Asien, Afrika och Latinamerika har fått fri tillgång till de mediciner de behöver, sedan får ju resten gå till dem som är mest lönsamma för alla Absurdistans invånare.
  Slutligen det här med att de afrikanska männens penisar alltid är erigerade, kan ju bero på att dessa aldrig har fått känna sig riktigt tillfredsställda. Det är ju inget att vara avundsjuka på, för alla dekadenta Västerländska korkade vita män med sexualfobier och moraliska tvångstankar, som måste sätta i sig en stor dos av Viagra för att uppnå detta välsignade tillstånd. Då är det ju att föredra, att gå omkring med en alltid erigerad penis som de afrikanska männen gör. Det visar ju klart och tydligt att de alltid strävar framåt.

  Gilla

 • Lars Å Månsson

  olierein:
  Förhistorisk tid i Afrika,tillhör inte mina bättre kunskapsområden..Men med tanke på din forskning inom området,kan man väl kort kommentera det hela,som att tiden stått still de sista 15.000 åren,i stora delar av Afrika.
  Hörde f.ö.just i nyheterna,att nya EBOLA-epidemier utbrutet i Uganda !! Är det någon bekant,om vi även importerar folkstammar från detta land,eller närliggande områden ??
  En sak vet jag och det är att vi alla stammar från olika ap/gorill-arter…Din beskrivning av utseendet på dessa gamla varelser lär också vara riktiga.Vid mitt senaste besök på Zoo i Berlin 1995,vill jag minnas att det fanns just sådana djur att beskåda..med rejäla stora röda bakdelar.Men på 90-talet hade deras afrikanska jägare/pirater,ännu inte anlänt till Europa,därför fanns hellre inga giftiga pilar !!
  Men i motsats till mitt Zoobesök,kan vi ju idag,beskåda dessa exoter och deras förgiftade pilar,kostnadsfritt runt om i landet Absurdistan..Sammanfattningsvis bör vi lär av detta,att inte äta förgiftat apkött,samt hålla oss på behörigt avstånd från landets importerade jägare..

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: