Våldtäktssäsong

Av Stefan K

Sommar, sol, värme, semester och sommarlov är faktorer som normalt brukar förknippas med trevliga minnen. Sverige av idag kan tyvärr lägga till en faktor som inte bara förstör sommaren för många unga flickor och kvinnor, utan också ger dem men för livet. Våldtäktsäsongen är här.

Detta är ett publicerat facit av antalet våldtäkter de senaste tre dagarna och mörkertalet samt icke publicerade fall är säkerligen stor.

Under en årstid då berusningsgraden är högre och mer förekommande, satt i kombination med fler och mer lättklädda flickor/kvinnor, lockar tyvärr fram ett mindre trevligt och helt oacceptabelt beteende hos många män. Det finns ingen ursäkt för de män som anser att de har rätten att påtvinga sig sex av kvinnor/flickor, oavsett om det sker i relationer eller mot obekanta personer. Varenda kvinna/flicka har rättigheten till egna beslut om den klädsel man väljer. Varenda kvinna ska kunna klä sig i lätta sommarkläder och t.o.m. bikini, utan att detta lockar till sig männens sämsta sidor. Varenda kvinna ska kunna ta sig från punkt A till punkt B, utan att behöva gå med rädsla i blicken. Varenda kvinna ska kunna roa sig, ha en trevlig kväll och komma hem med glada minnen och inte med ett söndertrasat liv och underliv.

Vilka är det då som våldtar? Det finns nog inget givet svar, annat än att de män som begår brotten visar en total brist på respekt och avsaknad av känslor. Det är också lätt att tro på avsaknaden av relationer som en utlösande faktor, samt en sexuell lusta som tar överhanden vid åsynen av lättklädda kvinnor och flickor.

3 thoughts on “Våldtäktssäsong

  1. Jag har skrivit om det tidigare i Karlskronabloggen och på andra ställen att här i Beijing i Kina kan man verkligen prata om extremt lättklädda och/eller utmanande klädda kvinnor under de varma sommarmånaderna, men inte fasen sker det några överfalls- eller gruppvåldtäkter här! Ska komma med en längre artikel i det ämnet senare!

  2. Har dessa jubelidioter ingen ”fröken höger”
    Som de kan ta till när det gäller på
    Men om man är van med att se en liten strimma av ansiktet hos damer
    Så kan man tänka sig att det brinner i skallen när de får se en normal kvinna
    I sanning sorgliga människor
    Så går det till hos apor och koalor

KommenteraAvbryt svar