Islamioter av fjärde graden attackerar polisstation i Pakistan

FjärranÖsternRedaktionen

I staden Quetta i Pskistan attackerade en muslimsk mobb en polisstation i  lördags och krävde att en man som häktats för att ha vanhelgat Koranen överlämnad till dem. Minst två barn dödades  och 19 andra skottskadades.
Uppeldad stämning på polisstationen

Våld utbröt efter att polisen gripit en ”utvecklingsstörda” man som sägs ha bränt  sidor i den heliga boken. ”Arga demonstranter, mestadels afghanska flyktingar, satte eld på flera fordon och bombarderade polisen med stenar”.
Tyvärr ej koraner som de bränner
Mobben krävde att mannen ska dödas för hädelse!  De började skjuta på polis stationen, flera poliser sårades i skottlossningen.
Polisen sköt tårgas granater och öppnade eld i självförsvar, och militär måste kallas in för att få situationen under kontroll.
Muslimer delar ej vår värdegrund
Sammandrabbningen lämnade två barn döda och 19 personer skadades varav åtta poliser.
FjärranÖsternRedaktionen anser att det bränns för få koraner

1 thoughts on “Islamioter av fjärde graden attackerar polisstation i Pakistan

  1. Vad är det den understa stollen pekar ut och ackompanjerar med ett könsvrål. Visserligen är det vanligt bland dessa neandertalare med könsvrål och andra parningslekar, men här verkar det ju vara brist på honor. Kan det vara så att de är så upphetsade att det går att använda det som finns. Jag tror han pekar på ett sånt ställe i koranen, där saker med normalt förbud på, helt enkelt förklaras halal, tills bristen har upphört. Honritten ersätts alltså av hanritter vilket ju annars enligt Sharia är haram och så mycket att det normalt är bestämt dödsstraff på hanritt. Så det är bäst för de troende att pissa på tallfället och ta saken i egna händer, eller prova det förbjudna. Sådan frukt brukar ju vara eftertraktad.

KommenteraAvbryt svar