Islamioter från Palestina

FjärranÖsternRedaktionen

Palestinsk tv sändes en intervju med de anhöriga till de islamioter som mördade familjen Fogel förra året.
Man hyllade  de två kusinerna som dömts för den brutala attacken som ”hjältar”.
Mördarna 2 kusiner
Sändningen gick på den palestinska statliga stationen som kallas ”For You”.
Showen presenterade moster och mor till  Hakim Awad, som tillsammans med sin kusin Amjad dömdes för brutalt mörda fem medlemmar i Fogel familjen,  i en attack mot deras hem på natten den 11 mars 2011.
3 årige Elad Fogel dödad med knivhugg i hjärtat


Hakim Awads  mamma  säger i tv programmet att hon är  stolt stolt över sin son.  Awads moster beskriver hennes brorson som en ”hjälte och en legend.”
11 årige Yoay Fogel mördat då han låg och läste
I slutet av förra året dömdes Amjad Awad för  mord på Ehud och Ruth Fogel,samt  tre av deras unga barn Ren Yoav, 11, Elad, 4 och Hadas, 3 månader.
Uri Fogel och hans 3 månader gamla dotter
Både ”mänen”  dömdes till fem på varandra följande livstidsstraff .

LÄNK1

FjärranÖsternRedaktionen konstaterar: att utövandet av den islamska religionen förfärande ofta leder till grava mentala skador, islamioti, här av femte graden. Och undrar varför i helvete ger Svenska staten mer än 600 miljoner kronor per år till dessa barbarer?

Enligt LÄNK så är cirka 30% av äktenskapen i Palestina mellan ”första kusiner”=hård inavel

2 thoughts on “Islamioter från Palestina

  1. Vettigt straff också, borde vi ha i Sverige också. I tokSverige kör vi ju istället med mängdrabatt…..kunde man skratta åt om det inte vore så tragiskt för offrens anhöriga….

  2. Vad är det för del på dessa idioter? Dels verkar kusinernas hjärnor vara helt obrukbara, dels verkar deras släktingar har samma helt dysfunktionella köttklumpar ovanpå axlarna.

    Herregud, vad skall man göra med dem?

    Låt dem spendera resten av sina eländiga liv i en svinstia – verkligen leva tillsammans med stora fina grisar – deras uppgift borde då vara att passa upp på grisarna och se till att de har det bra.

    Fy fan vilka as.

Kommentera