Åsiktspoliserna i EXPO vet inte ens vad de skriver om.


Javisst, men imorgon är jag nykter och du är fortfarande en giraff från stiftelsen Expo!

Av Olli Rein

Rasismen inom fotbollen, skriver EXPO, den organisation som själva utför lagvidrig åsiktsregistrering. I sommar arrangeras fotbolls-EM i Polen och Ukraina. Expo.se granskar inför evenemanget rasismen inom fotbollen. Här samlar vi alla texter.

Landslag utsatta för rasism på träning
(2012-06-08)Inför fotbolls-EM har det varnats för rasism inom supporterkulturerna i Ukraina och Polen. I onsdags besannades farhågorna. Det holländska landslaget utsattes för rasistiska tillmälen under sin träning i Polen.  Var EXPO där, så de kunde åsiktsregistrera vilka det gällde? Inte var det väl någon stor del av den polska befolkningen som var där, eller? Det kanske bara rörde sig o någon enskild galning. Jag har i vart fall inget sett och inget hört. Lägg fram era bevis!

Svenska landslaget förbereder sig som vanligt (2012-05-30) Det engelska fotbollslandslaget kommer under sin EM-vistelse i Polen att besöka koncentrationsläger, som en del av ett utbildningsprogram riktat mot ungdomar. För det svenska landslaget finns inga sådana planer. De kan ju ha andra viktigare saker för sig, sånt som hör stora fotbollsturneringar till. Eller vill EXPO att deras kompisföreningar i gamla Östysklands Stasi och gamla Sovjets Kgb, med gemensamma program och medföljande politruker ska gälla?

Engelska landslaget besöker Auschwitz (2012-06-30) Det engelska landslaget kommer besöka koncentrations- och förintelselägren Auschwitz-Birkenau innan deras öppningsmatch mot Polen. Detta görs som en del av ett större utbildningsprogram riktat mot alla gymnasieskolor och universitet i England. Läs och finn minst två fel. 2012-06-30 har redan turneringen avslutats. Englands öppningsmatch bestod dessutom av Frankrike inte Polen och slutade 1 – 1.


5 responses to “Åsiktspoliserna i EXPO vet inte ens vad de skriver om.

 • ollirein

  Varför ska en så dyr organisation som Expo, överhuvudtaget syssla med bollsparkare och deras supportrar. De borde väl egentligen veta att de nationella känslorna svallar extra mycket vid stora fotbollsarrangemang, som EM och VM och att det finns mycket poliser på plats om det skulle balla ur. Dessutom har kanske fler länder än Sverige, en organisation som på gammalt känt Öststatsmanér övervakar sitt folk och antecknar flitigt i sina små grå böcker vem det gäller och vilka felaktiga åsikter personen ifråga har. Är de någon av er som vet om Robert Arselbögs personal finns på plats i Polen och Ukraina.

  Gilla

 • xbenedictx

  Pohl och hans anhang I EXPO, däribland Moona Sahlin, är som Röda Khmererna, och vill helst av allt skicka Herman Lindqvist, och alla andra som inte inordnar sig i det politiskt korrekta lägret, ut på ”dödens fält”.

  Gilla

 • allemand

  Efter att Expo och Aftonblaskan försökt sätta sig på Herman Lindqvist så är 99% av kommentarerna i SvD negativa mot Expo.

  Hoppas att detta var vad som behövdes för att Expo skall börja synas i Sömmarna.

  Gilla

 • ollirein

  Men om de inte ens klarar av att göra rätt på
  en så här enkel uppgift, hur ska de då kunna göra rätt i komplicerade situationer?

  Gilla

 • allemand

  De är sjuka och desperata, helt enkelt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: