Nu igen Södermanlands Nyheter


Av Pettersson

Gång på gång blir kommentarer bortplockade i vår lokaltidning trots att chefredaktör 99:an Carstorp säger att det är ytterst ovanligt och att det sker endast när kommentarerna är kränkande eller rasistiska. Dessvärre censureras mängder av kommentarerna som på inget vis är kränkande eller rasistiska bort.

Tidningsledningen vill tydligen inte ha en fri debatt trots att chefredaktören 99:an Carstorp påstår att det demokratiska samtalet ska fortsätta utan begränsningar.

– Pettersson undrar varför SN begränsar det fria ordet när de påstår tvärtom? Chefredaktören och den ansvarige utgivaren som är samma person verkar tro att dubbelmoral är dubbelt så bra.

 SN.se


3 responses to “Nu igen Södermanlands Nyheter

 • Bengt Lundström

  Det finns så mycket kriminalitet o.a. förorsakat av PK-lögnarna i Sverige numera, att de gör allt vad de kan för att mörka. Att man vet att hatet hos de etniska svenskarna ökar visas av att värnplikten, där man kunde få lära sig vapnens bruk är avskaffad. Samtidigt finns det nu ett förslag om att ca. 500 invandrarpojkar (till att börja med?)skall få tillfälle att utbildas till soldater.
  De som tvingas betala med sitt högt beskattade arbete och som därigenom blir utsatta för förtrycket borde beväpna sig för att därefter gå ut och lyncha de skyldiga.

  Gilla

 • Osborn

  Tur att man inte har den skitblaskan så slipper jag att säga upp skiten.

  Gilla

 • Stefan K

  SN har svårt sanningen Pettersson. Allt fler börjar förstå det.

  Tror du som jag att vänsterpartisten Nicklas skulle avstå hyllningar till segrarinnan i Baku om hon hette Lill-Babs eller om han någonsin skulle hylla en skytteligasegrare i fotbolls-EM om han hette Svensson i efternamn?

  Vänsterpartister verkar inte gilla Sverige och svenskar med ”typiskt svenska namn”, ändå vill de regera.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: