Muslimska Brödraskapet: Konvertera eller betala straffskatt eller…


Mohammed-Morsi

Av Olli Rein

Brödraskapets presidentkandidat i Egypten har talat ur skägget. Landets kristna måste konvertera, flytta eller betala den muslimska straffskatten jizya.

Stonegate Institute rapporterar och berättar också att han långt ifrån är den förste av sitt slag som kräver införandet av jizya

Presidentkandidaten glömmer nämna att de kristna och judarna har ett alternativ till: att dödas.

Gudmundson berättade häromdagen att en representant för samma Brödraskap valtsin i styrelsenför Stockholms Arbetarekommun. Tänker han månne berätta för dem om jizya?

JIHAD I MALMÖ

Olli undrar just hur många i Stockholms Arbetarekommun som känner till att man nyss har släppt in en katt ibland hermelinerna.  Det kanske blir ett dyrbart uppvaknande ur deras djupa sömn eller till och med koma på sina ställen.  Skattmästaren för Stockholms Arbetarekommun, kommer nu kanske inte bara att fordra in kontingenten till föreningen, utan även betala ut den skatt Muslimska Brödraskapet ska ha, för att föreningens medlemmar ska kunna fortsätta att vara medlemmar. Vilken soppa för den stackars intet ont anande föreningen.

Islamisten ifråga heter Omar Mustafa och brukar bjuda in islamistiska talare till sin Moské i Stockholm. En del av dessa islamister håller sedan en hatpredikan mot väst, Israel, USA och UK och de som han har för sig är emot islam.

"Fight ... the People of the Book until they pay jizya with willing submission, and feel themselves utterly subdued," Koran 9:29


2 responses to “Muslimska Brödraskapet: Konvertera eller betala straffskatt eller…

  • ollirein

    I Egypten så innebär i stort sett detta, att de fattigaste kommer att betala den högsta skatten av alla i procent räknat. Det är nog uträknat för att ursprungsbefolkningen nu ska tvingas ut från sitt land, för att de arabiska Imperialisterna behöver som deras hjälte Hitler och hans tredje rike,Lebensraum (livsutrymme).

    Gilla

  • Bengt Lundström

    Så icke muslimer skall betala straffskatten Jizya för inavlade / icke utvecklingsbara muslimer? Men det borde väl de svenska skattebetalarna kunna ordna, då de ju sedan decennier i praktiken tvingats att betala detta i sitt eget land?

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: